• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Black mesa na sd … nejdriv tam blblo svetlo stiny a tak tak jsem hmatnul po protonu a super … jedu na ultra nic se neseka nejak zazracne se to nevybiji (40fps lock ftw) ale jako mirit a strefit se je nemozne … kliknul jsem si autoaim a jebat … fakt na to nemam a ten gyro mod funguje dost nahovno to by si nekdo ve valve mel vzit switch a zkusit si to jak to ma funet … ale jinak je black mesa bozi … v posteli na airpody fap fap :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Ne to jsem nemyslel, myslel jsem ze to mohli udelat do menu a neudelali.

Jinak pomaleji neni fer - to zni jako stary sleep kdy notes nevydrzel ani 4h.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To vybijeni baterky neni tak hrozne, bavime se o individualnich procentech za den.

Takze za me je to ok a primarni problem je jak to odkomunikovali. I to ze je to v sekci long term storage je porad blbe. 14 dni po 2h hrani neni long term storage.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: Cas, jedna se o UEFI feature, ktera umoznuje okamzity navrat do pameti a hry co bezela. Neni to klasicky suspend jako znate z desktopu.

Jedna z veci co neni ocividna, ale dela steam deck osvezujicim je preskakovani z hry do hry jako delaji konzole. Ty ale nespi.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MCKIDNEY: Vsak skakej do detailu … nic jineho nikdo nechce :))
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY: myslis to co furt vybiji bateku ale pomaleji?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Jde to i pres menu, ale rekneme ze je to rozumny kompromis aniz bychom skakali do detailu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY:
    TOM_HOST: proste nechapu proc to neni nejak easy pres vypinaci menu... chodit pokazdy do biosu omg:D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Taky me to sere jeste jsem nezkousel ale snad

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/SteamDeck/s/Fax1zmCxHf
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: V biosu/efi je storage mode
    GREGI
    GREGI --- ---
    Nevite jestli to de nejak uplne vypnout? I kdyz dam shut off baterka se furt vybije....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOM_HOST: ne, ani ten nejnovější u Xbox Series X
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Když jste u toho gyra, nemáte nějakej návod na to, jak ho přemapovat pro volant? Aby otáčení decku fungovalo jako osa joysticku pro závodní hry. Snažím se to nastavit s F1 2018, ale nějak nemám úspěch.
    Jinak teď pařím Borderlands 2 a i když jsem zvyklej na klávesnici a myš, tak mě to baví víc než na PC. Je to odpočinková návykovka.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NECROMAN: xboxi ovladac nema gyro??
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    JUNGLER: je to jinak za mě i největší momentální nedostatek Xbox ovladače.
    IKARI
    IKARI --- ---
    JUNGLER: porad jsem ve stavu, ze si nedokazu predstavit hrat FPS s necim jinym nez s klavesnici a mysi :D kazdopadne gyro ve spouste pripadu je velika pomoc, ale porad to neni dobry, kdyz je clovek v casovem presu
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    NECROMAN: Já už si na to tak zvykl, že bych už nemohl hrát fps na normální konzoli kde to gyro míření není. A to jsem na PS4 odehrál platinu Doom 2016. Nyní už ale není cesty zpět :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    JUNGLER: Gyro se mi nakonec podařilo aktivovat přes nastavení pro konkrétnmí hru, je to tak teď mnohem použitelnější. Jak v Zeldě, tak v Portal 2, tak i tady Gyro znatelně pomáhá.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    NECROMAN: Hra vůbec žádnou podporu gyro nepotřebuje. Já s normálně funkčním gyro ovládáním hrál i starý MDK 😂 takže funguje to všude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam