• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A zas tak moc jsem nehulakal :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Hlavne dily jsou dostupne (i kdyz nekdo hulaka nemuze koupit nabijecku ve Steam store) a vymena je na pockani u dobreho technika. Takze neni duvod se bat.

Jenom jsem tim chtel rict, ze v tom nejsi sam a ty touchpady jsou jednim z hlavnich duvodu proc lidi "downgraduji" z Asus a Lenovo zpet na SteamDeck.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY: tak ono to nicemu nevadi:) Jediny co by me napadlo je preprodejni hodnota ale myslim ze se mnou jeste par let zit bude a upgradovat budu tak na deck 4 a to uz 1 nebude mit prakticky zadnou hodnotu:)
    DEEFHA: to moc nechapu. Nepouzivas nebo ho pouzivas vzdy a vsude?:D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Nejsi jediny, prodavaji se vinyl samolepky na ochranu. Osobne nemam, protoze s moji velikosti palce je i nizka citlivost prehnana citlivost.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREGI: Vůbec, touchpad používám jen v krajní nouzi. Vždy a všude .-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Sem jedinej kdo uz ma vylestenej touchpad?:D Nesnasim gamepady takze 99% casu pouzivam touchpad:))

SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MCKIDNEY: JSAUX 65W je super, malej a nabijes s nim celou domacnost.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Hele, ale ten Dock je dobrej. Sice jsem ho použil asi jen dvakrát, ale... :-D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DEEFHA: Jakoze za 100€ jo? Musim opravit jeste hodne konzoli ale udelam to! :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Chujoviny jsou to resit, oni maji oficialniho partnera pro to a odkaz na ifixit si dostal. Dily davaji jim.

Pokud to chces mit rychleji, tak si vem USB-C s power delivery na 15V3A a je to.

Jsem rad ze ti slape a byl to falesny poplach.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: lValve to kupuje od nich. Odkazuje na ne pro parts.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Kup si origo Dock, dostaneš k němu origo zdroj. A budeš mí dva, jako já :-) Protože ano, je úplně super, nabíjím s ním Portal, noťas atd.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MCKIDNEY: Jsaux a skull&co jsou asi nejvic na takove chujoviny no …

Me spis lehce zarazi ze valve neprodava spare parts ale nepsal jsem jim

Jinak zdroj po tom co byl pres noc odpojeny tak jede … takze nastesti jenom ochrana … ale ani po hodine to neslo tak uz jsem zacal zmatkovat :) on je totiz super ten zdroj na kde co jak ma vykon …
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak dal jsem to kdysi na nastenku - JSAUX ma dobre veci i mimo steam deck.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: JSAUX je OEM pro steam deck, vem si ji tam. Idealne tu s dockem :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Kolega mi odpalil nabijecku na steamdeck :/ (cpal do toho usbc-dvoukolik naky adapter z temu pico) … kde sehnat original? Ja nechci nahrazku … chicony je ceske ne? Ale na netu to objednat nejde

chicony w20-045n1b
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Kdyby nekdo chtel sirit dal:
    @plagman.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/plagman.bsky.social/post/3ljbhm2txns2a
    Steam Deck could be getting a faster processor as custom 'Plus' variant spotted online
    - Not happening.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Oujé! :⁠-⁠)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam