ne že bych o existenci decku nevěděl, ale nikdy sem to zařízení neviděl na vlastní oči a nějak víc se o to nezajímal bo jsem měl asi tendence tu věc podceňovat..
Ó jak moc jsem se mýlil :D
Teď to mám asi tejden v ruce, a jsem z toho unešenej!
Pamatuju si, když jsem poprvý u někoho viděl prvního GameBoye, mohl si na něm chvíli zahrát, jak jsem z toho byl odvařenej. Podobnej pocit mám teď z decku, akorátže jsme v uplně jiný době počítačový evoluce:D
Teď "o pár let později" (protože to sakra rychle uteklo), držim v ruce handheld prakticky velikosti Atari Lynx (nejspíš lehčí), na kterym si můžu zahrát cyberpunk?!

(fotka neni moje)
LoL, před pár lety jsem si pořídil 38" widescreen od alienu a považoval to na nejlepší upgrade svýho gaming PC.
Tvl, teď si radši zahraju nataženej v pohodlí gauče nebo postele na decku, a jít sedět k tý velký obrazovce se mi vubec ani nechce :D
Ale je pravda že AAA tituly nebo FPS na tom nehraju, momentalně nejvíc Snowrunnera a The Precinct (ten je pro deck jako stvořenej! Chtěl bych objevit víc takovejch titulů)
N nic, ukončim svoje ovace a rád bych se zeptal na pár nooby dotazů:
Takový ty věci jako Decky Loader, žere to nějak výkon z decku? (na to jsem nikde nenašel odpověď)
Je to opravdu taková must have věc?
Případně ještě, měl by někdo nějakej tip co na deck sledovat? Já vim youtube je toho plnej, ale je to až přehlcující se v tom zorientovat, pro jednoho na začátek.
---
Zajímavý jakýho věku mobilních platform jsme se dostali. Na VRko oculus q3, na 2d deck, a na PC rig už se jenom práší...