• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    EZOP
    EZOP --- ---
    SUBTITLES017: Mně se líbí jak si ten Steam Deck pochvaluješ! :-)
    Ja jsem z toho taky vodvařenej taky z toho jak multifunkční zařízení to je…
    Ja to treba používal i jako stream deck :-D Kodi nebo v Linuxu nějaké prográmky…. Ale spis na zkoušku kompy mam ještě 2….

Btw jaka je zkušenost s losseless scaling?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: ježíš to LA Noire je tak skvělý.. ještě lepší, než si pamatuji z x360 kde jsem to hrál naposledy :)) za těch 6eur mám pocit, že to je normálně krádež:-D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: zadat jen Z: taky nešlo.. chtělo to prostě rovnou cestu k L.A.Noire složce

nakonec jsem celou tu cestu otrocky vypsal (v gaming mode klávesnice vyvolat šla) a k mému údivu se to nainstalovalo :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Do budoucna: (neotestovano na Deck, pouze virtualka a instalator je 32bit v 2026 )
    1. Start + Prikaz "winecfg"
    2. Vyber "Drives"
    3. Zaskrtni "Show dot files"
    4. Ok
    5. Spust installator a zkus vybrat skrze C: a pripadne Z: disk.
    EZOP
    EZOP --- ---
    SMIICH: Ja to mam doma připojené přes Caldigit TB Dock a funguje mi to na pohodu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    dobrej porod….. hned se mi bude lip spat :))

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: v desktop tam tu klávesnici neotevři ani boha.. myslel jsem, ze ji v desktop zkopíruju a pak vložím v gaming mode kde mi ta klávesnici vyvolat jde, ale asi kopírování / vkládání asi nefunguje přes rozhraní, takže to vložit nejde.. dneska už na to seru, ale i tak děkuju za ochotu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jo tak tvl v desktop se nevyvolá ale v game mode jo
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: tak mi to nedalo a ještě jsem to zapnul a zkusil znovu.. neklikám na procházet, ale v instalační cestě se mi prostě klávesnice nevyvolá… externí klávesnici tady nemám, mozna s ni tam psát lze… ale systémová klávesnice tam proste vyvolal nejde
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: tvl tak mě tam fakt neslo psal.. mozna jsem to ale nejak posral, zítra schválně jeste zkusim
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SUBTITLES017: Kliknu do Instalacni cesta a pisu.

Pokud mas mys, muzes vybrat cestu vedle a vlozit pres middle-click.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: stáhnul jsem normálně odsud

L.A. Noire - Český překlad ke stažení zdarma | Lokalizace.net
    https://lokalizace.net/localizations/la-noire

kdyz mam otevřeny instalator a chce to naklikat cestu ke hře, tak mi klávesnice nejde vyvolat (steam + X)..

cesta zkusit nějakou jinou češtinu by asi nebyla od věci.. zkusím kdyžtak zítra
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Posli odkaz na ten instalator, co jsem nasel ja je normalne rozbal soubory.

Desktop ti vzdy umozni mit klavesnici (Steam overlay), ale pokud nejde vepsat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: v desktop mode samozřejmě jsem.. ale v tom instalatoru se nedostanu k cestě kde je hra nainstalovaná a nelze tam cestu přímo vypsat/vlozit.. to mi klávesnice v ničem nepomůže, ne?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hry jsou nainstalovane a funguji v obou - desktop i game mode.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Prepni do desktop mode a nebo pripoj klavesnici?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NAVARA: nejde tam vyvolat klávesnice, takže nemůžu ani napsat / vložit zkopírovanou cestu..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBTITLES017: Můžeš tu cestu vypsat ručně? Ty další adresáře za tečkou už by pak zase měly být vidět
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    chtěl jsem do LA Noire zkusit nainstalovat češtinu.. přidal jsem jako non-steam game do knihovny, ale instalator češtiny po mě chce zadat cestu ke hře, kterou ale nelze doklikat, protože v instalatoru nejsou vidět hidden folders (kde se bohužel instalované hry nacházejí)..

někdo zkušenost jak toto vyřešit?
    IKARI
    IKARI --- ---
    na dovoleny jsme s pritelkyni hrali It Takes Two, v coopu, kazdy na svym Steam Decku, to je docela super vyuziti :) ... akorat me stve jak hry dneska nepodporuji multak offline pres LAN, a tahle hra je priklad - mit spatnej mobilni signal, tak si nezahrajem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam