• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    JUDE
    JUDE --- ---
    VACA: The first waves of US warehousing were estimated at roughly 20,000 units. asi tak 300000-400000 jich předprodali ....
    JUDE
    JUDE --- ---
    NECROMAN: zas to nevyšlo
    https://www.tomshardware.com/desktops/mini-pcs/steam-machines-with-the-red-line-of-death-get-a-simple-official-cure-clear-the-cmos-clearing-the-cmos-can-revive-flat-red-lining-cubes
    a jen tak cituji:
    There’d only been two public pleas by Steam Machine users about RLOD so far, as far as we can see. Perhaps several more users resolved these issues themselves, without any social media interaction,...
    VACA
    VACA --- ---
    NECROMAN: A vi se kolik se jich prodalo?

Ja jsem treba vracel umrelou 870 proart desku, neslo o zrovna levnej MB, a nikdo z toho senzaci na internetech neudeal:D
    Faily se proste dejou a pokud se k nim vyrobce postavi celem a vymeni, tak asi neni zas tak moc co resit 🤷‍♂️
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Steam Machine: První uživatel hlásí „červenou čáru smrti“ - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/steam-machine-red-line-of-death.A260703_134710_bw-novinky_oz?
    IKARI
    IKARI --- ---
    DEEFHA: na me ne, ja jsem ve wait-listu
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NECROMAN: Hezky pěkně, takže ani takováhle cena koukám není překážkou :-) Na mě se dostalo, uvidíme kdy přijde e-mail s žádostí o ledvinu...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Steam Machine je vyprodaná. Překupníci využívají situace - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/steam-machine-je-vyprodana-prekupnici-vyuzivaji-situace-pvwi9j
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IKARI: Valve kvôli tomu určite neskrachuje, ale keby som si mal tipnúť, tak tento Steam Machine bude za nejaký čas interne (aj externe) vyhodnotený ako neúspech
    IKARI
    IKARI --- ---
    CLAVEN: tezko rict - oni nejsou ve stejny pozici jako Sony nebo Nintendo, Valve nepotrebuje prodat 100 milionu kusu, aby to byl uspech - pro Valve by bylo idealni, kdyby nemuseli prodavat zadny Hardware, staci jim, aby klasicti vyrobci pre-buildu zacali prodavat pocitace s predinstalovanym Linuxem a Steamem, ale pro to potrebuji "referencni stroj", ktery nastavi nejaky standard

z tohohle pohledu ten vybrany hardware dava velmi smysl: je to porad vykonejsi, nez co ma realne vetsina lidi doma, a je to zcela jiste slabsi, nez cokoliv, co daji na trh jini vyrobci, takze cokoliv co pobezi na GabeCubu pobezi i na PC s Linuxem od jineho vyrobce - to vyvojarum pomuze ten Linux skutecne podporovat

a s casem, pokud se ceny pameti zase dostanou na nejakou rozumnou uroven, tak predpokladam, ze cena Steam Machine pujde dolu s nimi - pokud ne, tak konzole pujdou jeste nahoru a dost mozna Steam Machine dozenou - ted na zacatku stejne cekam, ze se to vyproda - bude dost lidi, co to koupi nehlede na cenu, a pro zbytek je to stejne spis volba mezi tim koupit ted a nebo vydrzet s tim, co clovek ma, a pockat

kolik potrebuje Valve prodat kusu, aby tohle vyslo, a kolik jich realne muzou prodat? kdo vi - ja ne
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Koukam uz jedou srovnavacky

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne teda príde, že za túto cenu a s tými vlažnými recenziami je to mŕtve, bude to kuriozita pre hyperfanúšikov, ale dieru do sveta s tým Valve neurobí.
    IKARI
    IKARI --- ---
    REDSNAKE: myslim, ze kdyz ti jde ciste o FPS / cena, tak postavit si vlastni PC vyjde lip, zvlast kdyz si koupis 1TB SSD misto 2TB (coz mi prijde jako docela chytry stredobod mezi 512 a 2TB, ktery nabizi Valve)

co si ale nepostavis je ten rozmer a CEC - me se na tom hrozne libi jak je to maly a myslim, ze me osobne to prinese uzitnou hodnotu, a aby to umelo komunikovat s televizi (zapinat ji a tak dal), tak proste proste potrebujes custom zakladovku, protoze ty desktopovy to neumi

.... ja myslim, ze to koupim, ale cenovka boli no
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    REDSNAKE: "Lepší komp" řekl bych že aktuálně za tyhle prachy ne, ale a) už nemám tolik přehled b) každý si pod tím pojmem představí něco jinýho :-) Za mě ta cena je úplně přesně na hraně toho, co jsem ochotný dát. A po pravdě - v souvislosti s nedávným hrozivým zdražením Steam Decku jsem čekal mnohem horší částku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dava to nekomu za ty prachy smysl? To uz skoro pujde slozit lepsi komp s moznosti upgradu do budoucna, ne?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Fskutčnosti 1039 Éček a bez ovladače :-/
    https://store.steampowered.com/hardware/steammachine
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NECROMAN: 11. Newellova superjachta sa sama nekúpi
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    1000 éček základní model
    Valve odhalilo cenu a datum vydání Steam Machine. Výkonný herní systém nebude levný - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/valve-odhalilo-cenu-a-datum-vydani-steam-machine-u52w6h
    IKARI
    IKARI --- ---
    MISEC: zijeme v tezkych casech
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pred rokom mi ten LCD model nejako dával zmysel, dnes som si už nie istý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam