• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Ten Wolfenstein je zvláštní. Já jsem se u New Order v jednom místě zasekl tak strašně, že jsem na to nesáhl asi rok. Pak jsem se hecnul a tak dlouho jsem do toho bušil, až jsem se prokousal a pak už to nějak celé dojel. Ale že bych si to nějak extra užíval, to spíš ne. No, ale jak jsem byl rozehraný, tak jsem si pak hned dal Old Blood a to bylo něco úplně jiného! Projel jsem tím jako nůž náckem :-), vyhovovala mi kratší stopáž, svižnější děj a lokace mi přišly atraktivnější (hlavně ty čerpající z Wolfensteina 2009). No a teď se odhodlávám k rozehrání New Colossus. Snad to taky bude dobrý.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    YETTY: o nic si neprisel, v podstate ten loop herni se opakoval porad dokola a prestal bejt zajimavej po prvnich par misich. Gear upgrade a hunting v podstate zbytecnej balast kolem u kteryho jsem stravil vic casu nez samotnym hranim abych zjistil ze jsou nektery kusy uplne zbytecny a dojel to s mečema a katanama only se zatnutejma zubama. Slo to diky humoru. Par vtipu me opravdu pobavilo, ale herne to bylo chaby.
    DOOMER
    DOOMER --- ---
    Vždycky se snažím hry otáčet, pokud mě hra baví, ale největší problém mám s Pathologic 2. Ta hra je skvělá, ale vždycky kolem 5. dne ztratím drive nebo dostanu strach, že to všechno poseru, a hru odložím. Většinou tak na rok a pak to rozjedu znova. Hrozně mě to sere. :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    YETTY: Já jsem nedohrál ani jedničku. Myslím, že jsem byl už kousek před koncem, ale bylo to na mě asi moc hardcore a pořád se nedařilo, tak jsem to odložil a pak přišel reinstall pc :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    to vypada jako celkem nepohodlny dildo :D
    YETTY
    YETTY --- ---
    Já jsem vůbec nezvládl Shadow Warior 2. Jak mě první díl zaujal, koridorová FPS masáž s kecama Lo Wanga neměla chybu, tak druhý díl mě nevzal. Jednička měla takový lehký nástup a pomalu otevírala tužší obtížnost. Dvojka mě vrhla do "otevřeného" světa s nabitým arzenálem a spousty challenges, který jsem neměl ani chuť plnit. Nemohl jsem se do toho vůbec dostat. Možná by stálo za to zahrát to v coopu, snad tomu dám ještě šanci než vyjde třetí díl...
    Aspoň ilustrace :)

GAARQ
    GAARQ --- ---
    já se nově zasekávám v hrách, které jsem jako mládě zvládal levou zadní. ve warcraftu 3 sedím na jedné misi (v noci máte pobít tábor) a nedávám, v homam 5 jsem zkysl v tom podzemním labyrintu. inu, měkne mi mozek ;)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    GANDHI: Mně často přijde, že se Ubisoft snaží na svý hry nalákat na začátku, kdy jsou poměrně dost zábavný a pak to sklouzne k únavnýmu opakování questů, který se liší jen popisem. Tady mi to přišlo do extrému, paradoxně mě tam víc bavily questy v rámci těch různejch season než hlavní větev. V Breakpointu mě nejvíc nalákali po tý největší změně, kdy šlo hrát trochu reálnějším způsobem než to otravný levelování zbraní apod. Víc se to blíží původnímu Ghost Recon. Pamatuju si ten první díl, kterej byl teda hodně hardcore :)

Zkoušel jsem jedničku Division, ale prostě mě nebaví, když lidskej protivník bez jakýhokoliv brnění přežije celej zásobník :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PSY_CHAOTIC: ad Breakpoint - mel jsem to prakticky stejne. Jakkoli mam hry od Ubi rad, strasne rychle se mi okoukal a odlozil jsem ho stranou, abych to pak po poslednim updatu Motherland zkusil znovu. A motherland me chytnul takovym zpusobem, ze jsem pak naraz dojel nejen ten, ale i prakticky veskery ostatni pribehovy linie - abych se zasekl na debilni misi v Amber Sky a zas to odlozil stranou:p Ale mas pravdu v tom, ze velky hry, a od Ubi zvlast, dokazou proste utahat. Jeste horsi je, kdyz ale devs provedou v mezidobi pomerne markantni zmeny v systemu - jako treba u Division 2, kde prekopali system equipu takovym zpusobem, ze kdyz jsem se k tomu vratil, nebyl jsem schopnej se v tom zorientovat a uplne mi to sebralo chut to znovu zkouset
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Já to mám posledních pár let tak, že hodně her rozehraju, ale v určitym momentu mě prostě přestanou bavit nebo tam mám nějakej zásek a prostě je na čas odložim. Některý hry mám tak odložený i nějakej ten rok. Například k tomu předposlednímu Doomu jsem se teď vrátil tak po roce a půl? A to jsem měl doomovky vždycky rád, ale nějak mě nebaví to jejich moderní pojetí. Podobnej problém mám ted momentálně s Wolfenstein The Old Blood.

Samotnou kapitolou jsou pak obří open world hry, který mám pořád rád, ale většinou si od nich potřebuju po jistý době odpočinout a pak se k ním zase po čase vrátím. Měl jsem to třeba u GTA V nebo Red Dead Redemption 2. Po určitý době už nemám chuť to hrát dál, ale když se k tomu vrátim za nějakej ten tejden, tak mě to zase baví :)

Naposled jsem odinstaloval nedohranej Ghost Recon Breakpoint. Ze začátku mě fakt dost bavil, všechno super. Ale postupem času přišel klasickej syndrom her od Ubisoftu :D Párkrát jsem se k tomu vrátil, ale pořád menší a menší chuť pokračovat dál a když mi to pak po nějakym "podařeným" updatu začlo často padat, tak to šlo z disku.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    POHODAVOLE: mě ultima minula, tak neposoudím.. ale tipuji ten izometický pohled a podobný věk vzniku. Jinak nebe a dudy
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GANDHI: Hlavně mi tu pls něco nevyspoilujte, hraju to poprvé a fakt jsem teprve na začátku :-) Tak ať si to nezkazím dřív, než budu sám chtít.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HAVANA: nedohrani F4 povazuju za legitimni konec:) Sam jsem to nedohral a odkracel do pustiny, protoze mi v zaveru vsechny frakce prisly jako bandy hovad, se kterejma se nemuzu ztotoznit
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    HAVANA: Prey jsem mel stejne. Skoncil jsem nekde za pulkou, kde jsem se zamotal nekde ve vesmiru mimo stanici.
    Ale pred par mesici jsem to rozjel znovu, prave proto, ze me to poprve bavilo a dal jsem to bez problemu. A uzil jsem si to.
    Zkus to jeste...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HAVANA: Ha, Fallout 4 jsem rozehrál o víkendu. Zatím mi to přijde strašně obří a komplexní a vůbec nevím, jestli v tom chci utopit tolik hodin, kolik by bylo potřeba... Tohle je můj obvyklý problém: hry nad cca 50 hodin prostě moc nedávám a tak si časovou náročnost často zjistím dopředu a pak radši ani nezačnu :-D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    normalne hry vetsinou dohravam, nebo se aspon snazim...nicmene za poslednich par let se neco naslo :)

Ghost recon: wildlands...
    stylove nedohrany, asi tak deset minut pred koncem...byl sem uplne na konci posledni mise, el cueno uz se krcil strachy...byla oproti zbytku trosku tuzsi, takze sem ji opakoval, pak musel neco zaridit, pak jel na vikend pryc...a proste uz je to x let nedohrany

Fallout 4
    zkousel sem nekolikrat, a proste vzdycky tam driv nebo pozdejc prisel moment, kdy sem to ragequitnul...a pak smazal

Prey
    ani nevim proc sem to nedohral...ale byl sem nekde za pulkou, dost me to bavilo...ale pak proste...pffff
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RUDOLF: to prostredi mi pekelne pripomina ultimu online :)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    GULAZ: jinak teda co se tyce TES serie, tak:
    Arena - N
    Daggerfall - Y
    Battlespire / Redguard - N
    Morrowind - N
    Oblivion - Y
    Skyrim - Y
    Online- N
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GULAZ: IWD bylo v pohodě. Tam jsem si dal 2. průchod solo s LVL14 wizardkou z 1. Pruchodu. Ale datadisk Hearth of Winter, tam jsem zakejsl na Dračici. jakmile se k ní ještě začali spawnovat nemrtví, tak to byl konec.
    DR_K
    DR_K --- ---
    Dragon's Dogma: Dark Arisen - bylo mi to doporucovano a vychvalovano, jak me to bude bavit a jak to ma super bojovy system. A ja ho asi vubec nepochopil, nebo jsem se snazil behat porad nekam, kde to na mne bylo prilis tuhe, nebo jsem proste lama, ale porad jsem loadoval...po 9 hodinach odlozeno..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam