• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Sice pomalu, ale zato ladně! :-D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LUCIEN: ja taky ne, nikdy me nebavil. Stvalo me, jak se ten panacek pohybuje pomalu:)
    AXTHEB: jasne ze ne, jen frajrim ;)
    Meli jsme na zakladce v ucebne macintoshe s cernobilyma monitorama a princ byl jedna z mala her, co tam byly. A ja ho hral kazdej den po skole tri hodiny.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LUCIEN: nikdy neni pozde ;-))
    PrinceJS
    https://princejs.com/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AVATAR: Jako že sis k němu poprvé sedl a za 21 minut bylo hotovo? To asi ne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Prince of Persia 1 Speedrun (PC,MS DOS)
    https://www.youtube.com/watch?v=S-P8NCG1QT0
    LUCIEN: trpelivost? Ja ho dohral za 21 minut :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Přiznávám se, že jsem nikdy nedohrál původního Prince of Persia. Prostě jsem na to neměl trpělivost.

https://d31-a.sdn.cz/d_31/d_15102859/img/25/610x343__np3L1.jpg
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ZIDANE: u vlastniho scenare s prubehem: stoupnu si na most, vezmu raketomet, budu strilet do aut na dalnici pod sebou tak dlouho, dokud nebudu mit pet hvezdicek a pak sednu do auta a budu utikat sem stravil vic casu nez pribehovejma misema :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    A naposled mě pobavilo, že jsem dohrál Ghost Recon: Breakpoint a nevěděl jsem, že už jsem to dohrál. Prostě až když jsem plnil už milióntou vedlejší misi a čekal, že se v tom brutal chaotickém mission menu objeví/zviditelní další hlavní mise, tak jsem si ve statistice všiml, že hru mám dohranou na 100%. Thx obama!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já takhle "dohrál" GTA 4, kdy v poslední misi ve vrtulníku je potřeba mačkat rychle nějakou klávesu. A hra na to nereagovala. Zkoušel jsem to tenkrát asi třikrát a pak se na to vysral. Hru jsem pak rozehrál znovu, ale nedostal jsem se moc daleko a vyšumělo to. A teď ji mám zase nainstalovanou!

a tohle je ten bug :)

How to Fix Helicopter Glitch on Steam and PC in GTA IV (Final Mission)
    https://www.youtube.com/watch?v=oJeeGKvRWQA
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    DEEFHA: Kdo říká, že si nikdy v GTA nehrál ve smyslu "kolik fízlů zabiju než oni zabijou mě", popř. s vylepšením např. "zabiju plamenometem", dělá to dodnes :-)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    TRAGED: Já takhle dohrál Dungeon Mastera 2 patnáct let potom, co vyšel. Vděčím za to své potřebě prokrastinovat při psaní diplomky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KLEINZACH: Já to hrál když mi bylo deset asi a nikdy sem se nedostal přes ten level kdy skaceš přes žirafy...což je někde hned na začátku...

Ale asi to jdu někde najít a dohrát :D
    AUGUSTUS93
    AUGUSTUS93 --- ---
    Ja byl legenda in battle net EU in Diablo 1 and warcraft 2 battle net Edition- in unofic map BGH - no Towers ;) boomers 4ever!
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyz uz zminujete ty vykopavky - nikdy sem nedohral Lion King. nekde za hyenou mi hra padala (samozrejme ze sem mel nelegalni kopii) a zas tak dobry abych shanel jinou kopii to vlastne nebylo.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TOOMIX: To bylo ovšem peklo, tohle dohrát. Kdysi jsem se zasekl, že GTA 1 dohraju. Nedalo se ukládat, člověk musel projet celé město... dohrát třetí už byly takový nervy, že před posledním čtvrtý jsem si musel dát pauzu, která trvá dodnes.
    DR_K
    DR_K --- ---
    TOOMIX: na to konto by mohlo nekoho zaujmout, ze prehistorik2 byl zrovna par dni zpet portnut na ps vita https://github.com/v-atamanenko/blues-vita
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    TRAGED: alien legacy je boží :) dohrál jsem sice už při vydání, ale asi až na potřetí. ta hra byla správně psycho, z těch všech emzáků, útoků a plánování sáhodlouhých letů raketoplánů mi pěkně hrabalo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Flashback Dohral jsem ho az po ctvrt stoleti na NSW. Kdyz vysel, tak jsem se nikdy nedostal ani z dzungle.
    Alien Legacy Dohral jsem az po 20ti letech v DosBOXu na nb, kdyz jsem lezel v nemocnici s pasovym oparem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jo a abych nezapomněl:

Dangerous Dave in the Haunted Mansion - Nikdy jsem se nedostal dál než do sklepa, kde mě vždycky zabily kurvy pavouci.

Prehistorik 2 - Nikdy jsem se nedostal dál než do toho podzimního lesa co dostanete sekyrky (6. level?). Je tam tuším jedno místo, kde je potřeba nějak skočit na pavouka a dostat se výš a tím pádem dál, ale nikdy se mi to nepovedlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam