• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PSY_CHAOTIC: kdepak, u tehle typu her je lepsi si na YT pustit nejakej perfect run a nenervovat se
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PSY_CHAOTIC: Me hrozne bavil Blašimus, protoze ta atmoska je proste naprosto neskutecna, do toho ta hudba.. proste pecka :) A minimalne stejne dulezity je fakt, ze mi prislo, ze v danem zanru je ta hra naopak celkem dostup a i pro hrace, co jsou na to uplne levi. Bohuzel cca nekde v pulce se to zlomilo a stal se z toho strasny pain. Ta obtiznost neskutecne stoupla a uz to byl spise opruz nez zabava z hrani. Tam jsem to utnul.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Zjišťuju, že žánr metroidvania pro mě momentálně fakt není. Dal jsem tomu víc šancí u víc her a maximálně se dostanu trochu dál a odtud už se nehnu a asi mě to nebaví pořád to zkoušet donekonečna, mít chut prohodit ovladač oknem, pokaždý po exitu uvažovat o odinstalaci atd. abych se konečně dostal o kousek dál, kde mě zrakví něco jinýho a můžu si to dát celý znova... Momentálně třeba Blasphemous a Ori and the Blind Forest. Obě hry vypadají vizuálně dobře, zajímavě, ale....prostě ne. Možná to zkusím za nějakej rok, když nebudu mít moc co hrát :)
    GEE
    GEE --- ---
    TRAGED: Ne tak úplně. Ta hra neměla dobrý recenze ani v době vydání. A navíc vyšla (skoro) paralelně s FF XIII (která teda taky nemá kdovíjaký recenze, ale stejně jsem všechny tři díly sjel a olizoval se až za ušima)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GEE: A nebo je to jen dalsi 14 let stara hra s davno prekonanyma mechanikama :-)
    GEE
    GEE --- ---
    Last Remnant/10 hodin/SteamDeck/#nedohrano
    Vzdávám to. Kdysi jsem záviděl, protože tahle hra vyšla jen na Xboxu. Teď už vím, že nebylo proč - technicky je to bída, herně je to bída. Už na začátku je potřeba nesmyslně grindit. Takhle to dopadne, když se Japonci pustí do vývoje s enginem, který neznají, na HW, který u nich nikdo nemá. Final Fantasy z Wishe.
    CICA
    CICA --- ---
    GULAZ: Věci (minimálně unikátní) se časem vrátí na základě jednoho eventu, ale není to zadarmo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GULAZ: nejhorsi je kdyz konecne zaplatis nejaky vysneny perk jako permanent abys o ten char hned prisel... ta hra by se mela spravne jmenovat "Darkest Dungeon: Sisyphos boulder".
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    FIONOR: na to jsem si i zvykl, sice těžko, ale jo. Nicméně v tom případě stejně koupíš novou postavu max lvl4. A na lvl6 ji prostě musíš nagrindovat. Navíc když ti nějaká chcipne tak tuším prichazis i o její věci, což je taky dost otravný...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Z toho, co jsem slyšel, DD začne být lehčí, když ho člověk hraje jako simulátor tvrdého kapitalismu a hrdiny považuje za nahraditelné zdroje, které se nevyplatí zachraňovat a přehnaně léčit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dd je uchvatny simulator frustrace. prislo mi to jako takova herni verze hry o truny, szivate se s nejakou partou aby v dalsim behu skoncila roztrhana chapadly, mrtva hlady nebo v nejlepsim pripade polosilena, takze do ni nacpete desetitisice v blazinci a klasterem, pul hry ji nevidite a kdyz je konecne zpatky tak znova chapadla, hlad, silenstvi, zima, litva, politbyro... hlasim se do party "nikdy nedohraju".
    Ja to teda taky nedohral. Vzdycky jsem skoncil na moralku. I kdyz jsem mel hrdiny, co ji zvedali. Ale hral jsem to jen trikrat. Prilis pomaly a repetetivni.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    kamosi si to dost pochvalují, dohráli to několikrát. Jednoho z nich to hraje i 12 letá dcera, ale jsou to dost kombinátoři. Já jsem to taky vzdal :D Pry je to dost o tom pochopit ty komba
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    JORGES: Taky jedu Radiant. Normalne hraju vsechny hry na Normal/Default, ale tady jsem tusil, ze nejlehci bude dobra volba. I tak je to na me moc... nejsem uplne fanousek grindu...
    JORGES
    JORGES --- ---
    GULAZ: Hrál jsem jednou na Radiant mode (mělo by zkrátit dobu dohrání asi na polovinu) a nechápu, jak to někdo může dát na standardní mód. S grindem to tvůrci lehce přehnali.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Darkest Dungeon
    na 3 pokus behem 2 let jsem se dostal celkem daleko, aspon myslim teda. Ale nejak se mi nedari dostat se pres nejake bosse a uz nemam silu na to to zkouset porad dokola a lelevat novy postavy, kdyz mi stara chvipne. Hra to je dobra, ale pak mi to prislo celkem repetetivni. Navic jsem ted zacal hrat encased a myslim, ze k tomuhle nejakou dobu nevratim..

BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Nikdy jsem nedal poslední mapu v kampani Settlers 2. Asi to zítra zkusím zlomit. :)
    Jeste jeden memory trip ohledne mm a dam pokoj :)

Vite, ze se hry na ruznych osmibitech lisit? Na stroji (fakt uz nevim co to bylo) v druzine se v prvnim levlu nahore stacilo postavit na kraj a pak to proskakat keriky pro klic tam a zpatky bez rizika. Na zx spectru vas se stejnou taktikou kerik sejmul :)
    BLOODRAT: dohral jsem oba stary dily (ten novej me nebavil) se vsema koncema :)

Dvojka byla bozi hodova.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    A Saboteur jsem taky nikdy nedohrála... achjo. :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: to vypadá dobře
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRAGED: Jej, u toho jsem taky propalil nekolik vikendu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam