• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    FIONOR: Decku to sluší, čte se dobře a drží stabilních 60FPS (což samozřejmě člověk u tahovýho RPG ocení). Mě je fakt upřímně líto, že nemám chuť a sílu to víc zkoumat a proniknout do toho. Nic, Divinity 2 to jistí a snad nedopadnu podobně.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GEE: Paradoxně mě od dohrání (v poměrně pokročilé fázi) odradilo, když jsem přecházel na jiný počítač a nepřenesly se mi custom portréty postavy... prkotina (a moje chyba), ale znovu dohledávat ten konkrétní obrázek, ořezávat ho na 3 různé rozměry a importovat do hry jen proto, abych byl hodinu zmatený, kde jsem ve hře skončil a jak se co ovládá, se mi teď už znovu nechce... možná časem, až pořídím Steam Deck.
    KULHY
    KULHY --- ---
    GEE: Chapu — mě se to přestalo chtít hrát krátce po tom, co na mě vybalili tu strategickou/diplomatickou část po obsazení sídla. Ale hra je to imho moc pěkná, nákupu nelituji.
    GEE
    GEE --- ---
    Pathfinder Kingmaker/16 hodin/PS5+Steamdeck
    Vzdávám to podruhé a přidávám do krabičky "strašně bych chtěl hrát, ale nejde to". Možná to hraju blbě, možná to nechápu, ale jsem frustrovanej, nebavím se a v backlogu je dost dalších RPG, který jen čekaj.

V tahovým režimu se na konzoli hraje rozhodně líp - mám věci pod kontrolou, ale pořád dostávám i na Normal nechutně na zadek. Jasně - ono to tak bylo v BG, Icewind dale nebo Planescapu taky. Asi fakt stárnu.

Nechápu, kdo vymyslel swarmy, který jdou rozehnat jen plošnejma kouzlama.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Beholder / 8,4 hodiny / Steam deck
    Tuhle hru opravdu hodně doporučuji přesto že ji dohrát odmítám. Má opravdu skvělou atmosféru zmaru. Prostě vás soupnou do baráku a daj úkol špehovat nájemníky a dělat jim nesnáze. Naprosto souhlasím s tím co psal níže Deefha jen s tím rozdílem, že mě toto naopak baví :). Ta atmosféra je tu ale bohužel jen při prvním pokusu, který zcela určitě prohrajete. Imho neni možné hru dohrát logickým postupem. Prostě pomocí kroků které by asi normalně taková osoba dělala nemáte šanci vydělat tolik peněz abyste svoji rodinu udrželi naživu.
    Při dalších pruchodech jsem to zkoušel jenom dělat rychleji a stejně nepomohlo. Požadavky mi stále připadaly úplně nesmyslné proti tomu co jsem byl schopný vydělat. Pak jsem se podíval na internetu na nějaké tipy a opravdu jsem našel cesty jak vydělat dostatek peněz. Ty tipy ale spočívaly takřka bez výjimky v totalnim rozbití herního konceptu. Například neinstalovat vůbec žádné kamery a místo toho každý den nakoupit třeba 30 nejlevnějších kamer a prodávat je překupníkovi. Případně neustále běhat a cpát lidem do skříní nejblíže k vchodu jablka a pak je vydírat, jen co jeden zaplatí, sebrat jablko ještě před tím než se vrátí domů a nacpat ho dalšímu najemnikovi a zase poslat dopis. Do toho zase běhat a prodávat kamery.
    No a v té chvíli sice můžete vydělat dostatečný množství peněz ale veškerá atmosféra je šmahem fuč. Změní se to jen v chaotický běhání tam a zpátky a to mě už neba.
    Nicméně za ty necelý 2€ který jsem do toho dal ten první průchod stál :). Jen opravdu znova doporucuju: zahrajte si to, prohrajte a smažte to. Lepší zážitek vám hra už nedá :)
    AVATAR: jinak k tematu - dohral jsem to, vcetne datadisku, dvakrat. Asi ze ctyriceti postav :)

Vetsinou jsem to nak premodoval, corrupted file a hotovo dvacet.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    AVATAR: Yop, koukám na to (už pár dní zase pařím) :p
    BLOODRAT: skyrim frostfall (respektive survival) nabizi uz i v defaultu, btw.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    OMNISLASH: Ta zima je Frostfall mod. To s tím jídlem si nepamatuju, budou to nějaké needs cosi. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYXALLAH: Ja bych nesmutnil a dohraval. Vzdycky si pak muzes dat Chronicles of archolos a pokud chces neco co nedohrajes ani za 2 roky, doporucuju mod Navraty 2.0 - to ti bude G2notr pripadat jako lehka kratka hricka pro maly deti .) Vice si muzes vyfiltrovat zde [Gothic I, Gothic II, Gothic III, Gothic IV, Risen, Arcania a Elex]
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BLOODRAT: To zni ale velmi zajimave! To byl nejaky modpack? Byl by nazev? :)

NYXALLAH: G2 s Notr jsem dohral jen jednou, ale byla to pecka. Taky se mi vubec nechtelo koncit :)

BLOODRAT: Ten Risen 1 bych asi s klidem doporucil. Ta jednicka je fakt dobra a v podstate je to takovy Gothic 2 v jinem svete. Ty dalsi Riseny uz jsou meh a naprosto to nechytlo.

LAZARIUS: To je dobra zprava. Uz po tom pokukuji asi rok :) Je to v multaku stejne zabavne? A da se to multakovat s nekym, kdo nikdy hry nehraval? :D
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    BLOODRAT:
    NYXALLAH:
    jestli máte na něco podobnýho chuť a čas, zkuste Outward, přišlo mi to Gothicům blízký
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    NYXALLAH: Tomu naprosto rozumím, Gothic 1-3 je srdeční záležitost. Trojka teda jen tak tak, ale taky se nakonec umístila v mém osobním zlatém fondu. A dvojka je top. Na toho posledního draka jsem se dostávala podobně dlouho...a dle očekávání ho můj megamák smetl jak mouchu. Ale na to už je člověk připravený, že když tam vkráčí jak největší OP, už moc epická bitva nebude.

K Risenům a Arcanii už se mi nějak nepodařilo se dostat a Elex jsem odložila navěky asi po deseti hodinách s velikým meh.
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Skyrim jsem taky nedohrál, má cesta skončila někde na severu plaváním mezi ledovými krami a to bylo tenkrát naposledy, co jsem to zapl...
    Trápí mě teď ale jiná věc. Gothic 2 Night of Raven. Ne že by to nešlo, ba naopak, zvlášť teď ve skoro finální fázi hry. Já to totiž snad ani dohrát nechci... Před patnácti lety, když se ke mě základní Gothic dostal poprvé, tak reálný svět prostě zmizel. Gothic se nehrál, ale žil. Teď jsem si to dal podruhé s datadiskem NoR, který dělá celou hru o dost těžší a rozsáhlejší. Na zakřivený sedmadvacítce na maximální parametry (což mi tenkrát fakt nešlo) jsem strávil přes sto hodin čistýho času běháním po lese a chováním se slušně, že je pro mě skoro srdcervoucí a psychicky náročné se dostávat ke konci. Nejradši bych tam běha pořád. Tohle je srdcová záležitost a nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Táta, možná i děda všch Skyrimů a Zaklínačů. Zbývá odjezd a poslední drak.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hlásím se do týmu těch, co nedohráli Skyrim. Zkoušel sem to asi dvakrát a prostě to přestane bejt zábava. Osobně sem měl problém s tím, že je tam moc obsahu a strašně repetitivní dungeony. Ani hlavní nebo vedlejší questy nejsou bůhví jaký terno.
    SITH
    SITH --- ---
    já Skyrim dohrál 2x, poprvé poměrně rychle a jen skrz hlavní questline, podruhé už pořádně a to jsem prakticky prolezl každou jeskyni / hrobku / město a splnil téměř skoro vše, co šlo, nebo co jsem splnit mohl. Mé stanovisko je teda takové, že Skyrim já jeden velký hlavní problém a tím je naprosto nudný a otravní hlavní quest line. Pokud ale hráč začne skutečně objevovat ten rozsáhlý a krásný svět a hlavní quest line odloží hned po začátku hry, tj. před zabitím prvního draka před městem, je to zábavná hra. Guild questy jsou ok, města jsou ok, v jeskyních a hrobkách lze najít zábavné oblasti, nepřátele a lidi, a to mě na tom bavilo nejvíc.
    Ideální samozřejmě mody typu alternative start atd.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BLOODRAT: Ale jak nad tím přemýšlím, už je to dva roky od posledního pokusu, možná tomu dám zase šanci. :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HAVANA: Kdybych měla počítat kolikrát jsem měla rozjetý Skyrim...stejně to dopadne vždycky stejně. Strávím den laděním modů, další den tvorbou postavy, pak to budu šest hodin hrát a pak mě to omrzí protože je to prostě nudné a repetativní.

Nejvíc mě to asi bavilo s nějakým HC zima/hlad/zemiak/politbyro modem kde šlo fakt o kejhák v horách beze stanu dřeva a tak. Ale pak se mi to nějak rozdrbalo a dopadlo to jako vždycky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ERRTU: naprostej souhlas, ackoli jsem to dojel, tak mi prislo, ze jakejkoli dobrej napad ustrnul v realizaci nekde napul cesty a i kdyz jsem poridil ultimate edici, tak dlc jsem uz proste vyignoroval - popravde mnohem lepsi guerilla feel ma Beakpoint a to je co rict:p
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FarCry 6 / 30+ hodin / PC
    hele 5. me uplne nadchla. po vaasovi ze 3. ktereho pokladama za best viliana cele serie me pagan min v 4. drobet uspal aby me pak rodina seedu vcele s vysinutym josephem a americkym venkovem uplne ale uplne sundala. best soundtrack z cele serie. i v new dawn i pres totalne otravna dvojcata me hodne bavilo navstevovat mista ktera jsem prosel v 5. , takze latka byla hodne vysoko.
    ale tady? nemastna neslana zapletka o jablku padnuvsiho daleko od stromu, totalne genericke lokace, naprosto neoslovujici prostredi, proste me to vubec nebavi... jedine plus davam za chicharrona, protoze bojovy kohout se hned tak nevidi. je to stejny jako u dlc pro 5. jak vietnam tak mars me priserne nebavili a po chvilce to slo pryc.
    fuckoff, seru na to. a to jsem v 5. vyluxoval mapu do posledniho zapalovace... zklamani no.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Astral chain. Koupil jsem si ho jako poslední hru na Nintendo switch v době kdy jsem čekal až dorazí Steam deck. Dal jsem tomu cca 10 hodin a tak nějak jsem si plánoval, že to ještě zvládnu dohrát ale neee... prostě už nejsem schopnej do ruky to Nintendo vzít potom co mám doma Steam deck a ta hra mě vlastně taky tak moc nebavila abych se s tím zlobil. Docela mě to zklamalo, protože to bylo od autorů Nier automata, kterej považuju za jednu z nejlepších her ever.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam