• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FarCry 6 / 30+ hodin / PC
    hele 5. me uplne nadchla. po vaasovi ze 3. ktereho pokladama za best viliana cele serie me pagan min v 4. drobet uspal aby me pak rodina seedu vcele s vysinutym josephem a americkym venkovem uplne ale uplne sundala. best soundtrack z cele serie. i v new dawn i pres totalne otravna dvojcata me hodne bavilo navstevovat mista ktera jsem prosel v 5. , takze latka byla hodne vysoko.
    ale tady? nemastna neslana zapletka o jablku padnuvsiho daleko od stromu, totalne genericke lokace, naprosto neoslovujici prostredi, proste me to vubec nebavi... jedine plus davam za chicharrona, protoze bojovy kohout se hned tak nevidi. je to stejny jako u dlc pro 5. jak vietnam tak mars me priserne nebavili a po chvilce to slo pryc.
    fuckoff, seru na to. a to jsem v 5. vyluxoval mapu do posledniho zapalovace... zklamani no.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Astral chain. Koupil jsem si ho jako poslední hru na Nintendo switch v době kdy jsem čekal až dorazí Steam deck. Dal jsem tomu cca 10 hodin a tak nějak jsem si plánoval, že to ještě zvládnu dohrát ale neee... prostě už nejsem schopnej do ruky to Nintendo vzít potom co mám doma Steam deck a ta hra mě vlastně taky tak moc nebavila abych se s tím zlobil. Docela mě to zklamalo, protože to bylo od autorů Nier automata, kterej považuju za jednu z nejlepších her ever.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Já mám asi u Skyrim rekord v tom že jsem tu hru nejvícekrát legálně koupil a nikdy nedohral. Poprvy na xbox 360, potom když jsem měl funkční PC tak na steamu s tím že to zkusím znovu a pak na ps4 když když to vyšlo na psvr kde jsem to nutně musel zkusit ve VR. Pokaždé jsem do toho dal něco mezi 10-30 hodinami a pak odložil.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Napoprvý jsem to měl stejně, napodruhý jsem to rozjel s cílem dát si jen hlavní dějovou linii (plus občanskou válku), abych měl pocit že jsem to dohrál. Zabralo to asi deset hodin a nestálo to za to, ale to podle mě Skyrim nestojí tak nějak obecně.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Teoreticky to může bejt způsobeny tím, že sem nikdy bethesde nedal za hru žádný peníze (oblivion sem měl tenkrát pirate, a skyrim byl v xbox game passu)...kdybych za to dal litr tak to třeba kousnu (nebo to spíš nekoupím no))
    GEE
    GEE --- ---
    HAVANA: Já nakonec na sílu dojel hlavní příběh. Ale teda proti Oblivionu utrpení, vlastně nevím proč
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HAVANA: heh, stejne:) Rozjeto trikrat, pokazdy nedohrano - a to jsem pokazdy mel dojety prakticky veskery vedlejsi lajny (napotreti i vcetne dlc) - jen tahlavni proste zustala nedokoncena
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HAVANA: Můj příběh u všech elder scrolls ever :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Skyrim...

    proste to neslo. dostal sem se uz docela daleko, byl sem na nakym spalenym ostrove...pak sem odjel na dovolenou na tejden...a pak uz sem nemel vubec zadnou chut to zase zapnout. o co tam vlastne slo mimo toho, ze mam neco spolecnyho s drakama? :D
    KULA
    KULA --- ---
    [GEE @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    Such true, já hraju FF VII velmi ležérně na emulátoru PS1 a jsem z toho úplně vyndanej. Je to neuvěřitelný jak Vás to donutí mít ten obsah rád.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ERRTU: Tak to tě potěší, že vydali datadisk, kde jsou i děti.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Dragon Age: Origins - tenhle díl a vůbec celá série mě kdysi totálně minula a už se asi nedivim. Grafika mi přijde na dnešní poměry už docela hnusná, stejně tak ty přísně koridorový mapy. Příběh vypadá fajn, i když aspon teda do místa, kam jsem to dohrál žádná sláva. Ale co mě donutilo kliknout na tlačítko uninstall je boj! Kdysi jsem asi hrál nějaký rpg s takovým real time bojem, kdy se pauzne hra, navolí aktivity a jede. Ale bud už mě to nebere nebo tady je ten systém echt debilní, prostě se to nedalo... Postavy naprosto debilní, nepřehlednej boj, dost velká nevyváženost, v jedný místnosti enemáky rozšvihám jedna básen na těžší obtížnost, v další místnosti v bledě modrým na opačný straně na lehkou. Hlavně každej boj je pro mě strašnej opruz a nejradši bych to hrál bez něj jen na příběh..

    Jinak k níže zmiňovanýmu, já patřím rozhodně do týmu Death Stranding, ta hra mi fakt uhranula a užil jsem si ji :) Ale zase asi chápu opačnou stranu. Přeci já jen mám v poslední době docela blízko k podobnejm divnejm hrám a mám rád i walking simulatory. Což tohle by se dalo i na jednu stranu brát, jako hodně propracovanej walking simulator, kde záleží na každým kroku/zatížení. Ale musim uznat, že ten začátek je takovej pomalejší a dost lidí odradí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jo, jo. Zkousel jsem to, ale tohle je hra, ze ktere ma clovek tendence vyskocit z okna. Ne, dik, to radeji zapnu praci prescas :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Jojo, o This War of Mine jsem si včas něco přečetl a o hraní jsem ani neuvažoval :-D Jako fakt oceňuju, že někdo dokáže vyrobit hru, která dokáže vyvolat nějaké pocity, nebo přímo takovéhle pocity. Ale stejně jako se prostě nemůžu dívat na určitý druh filmů a seriálů, tak i tyhle hry musím oželet. Nervy mám jen jedny :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEEFHA: v tom pripade ti vrele nedoporucim This War Of Mine. na tom se snad museli podilet hudebnici s radiohead a duch vlastimila brodskeho. v momente kdy jsem stal pred dilematem jestli a) necham sveho nemocneho prezivsiho zemrit nebo b) ukradnu duchodcum kteri nemaji jak utect z valecne zony jejich leky bez kterych pani umre, a vase postava se z toho co provedla zhrouti, to slo z disku a ja na panaka.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Beholder / 3 hodiny / Steam Deck

    Beholder on Steam
    https://store.steampowered.com/app/475550/Beholder/

    Čirá deprese a totalitní beznaděj. Během těch tří hodin, kdy jsem se v tom topil, mě jednou zatkli s celou rodinou, pak mi umřelo dítě, protože mi došly prachy, syna vyhodili ze školy a musel jít makat do dolů, pár sousedů jsem sice úspěšně udal, ale nakonec si stejně přijeli i pro mě a konec... Ne, tohle já prostě nedávám. Uznávám, že ta hra má dokonalou atmosféru, ale právě proto ji nedokážu hrát. Klobouk dolů a z Decku pryč :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    U Death Stranding musím uznat, že ta hra má naprosto boží atmosféru. Hrál jsem to na velké TV, se super zvukem a byl jsem posranej až za ušima, když přes hory prenasim mrtvolu :) ale ty hra taky není pro mě, má něco do sebe, ale radši si místo toho pustím dark souls :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU:
    DAVESADE: tak trochu jsem to přehnal, hra na mě prostě dělala dojem, že to je právě "umění" a asi by mě nebavila a přesvědčily mě o tom dojmy a vyjádření lidí, kteří si ji užili a i ti, kteří si ji neužili, resp. podle těch vyjádření je to ještě větší umění, než jsem si myslel.

    Rád bych poznamenal, že jsem milovníkem umění ve většině jeho podob, což mě ale nepřinutí obdivovat třeba Knížákovy kokotiny vyrobené na zakázku (na jeho zakázku).
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: píčovina úplně ne, je to jen tak moc jiný, že je to snad úplně nová zabavní platforma. ani film, ani hra a ani nic mezi tím. ds je jako umami. buď ti to hrozně šmakuje, nebo hrozně ne. a já nebudu snobsky předstírat za jakou nebeskou manu to nepovažuju jen proto, že to uvařil známý kuchař a prostě to nedojím s tím, že tohle mi prostě nezachutnalo, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam