Dragon Age: Origins - tenhle díl a vůbec celá série mě kdysi totálně minula a už se asi nedivim. Grafika mi přijde na dnešní poměry už docela hnusná, stejně tak ty přísně koridorový mapy. Příběh vypadá fajn, i když aspon teda do místa, kam jsem to dohrál žádná sláva. Ale co mě donutilo kliknout na tlačítko uninstall je boj! Kdysi jsem asi hrál nějaký rpg s takovým real time bojem, kdy se pauzne hra, navolí aktivity a jede. Ale bud už mě to nebere nebo tady je ten systém echt debilní, prostě se to nedalo... Postavy naprosto debilní, nepřehlednej boj, dost velká nevyváženost, v jedný místnosti enemáky rozšvihám jedna básen na těžší obtížnost, v další místnosti v bledě modrým na opačný straně na lehkou. Hlavně každej boj je pro mě strašnej opruz a nejradši bych to hrál bez něj jen na příběh..
Jinak k níže zmiňovanýmu, já patřím rozhodně do týmu Death Stranding, ta hra mi fakt uhranula a užil jsem si ji :) Ale zase asi chápu opačnou stranu. Přeci já jen mám v poslední době docela blízko k podobnejm divnejm hrám a mám rád i walking simulatory. Což tohle by se dalo i na jednu stranu brát, jako hodně propracovanej walking simulator, kde záleží na každým kroku/zatížení. Ale musim uznat, že ten začátek je takovej pomalejší a dost lidí odradí.