Undecember/ 30h / PC / Steam zdarma
Kamarad me upozornil na tuhle H´n´S hru. Zprvu me celkem prekvapila pekna grafika, pak jsem byl pomerne nadseny mechanikou skillů. Probehl jsem to do nejakeho 5 aktu a je to brutalne to same. Cim dal vic casu travim v tabore, rozebiranim, varenim, enchantovanim, upgrady, abych se pak vratil k tomu samemu. Nepratele chodi ve velkem poctu, je jich i celkem dost druhu ale presto je to takove divne sterilni. Bude to asi tim typem protivniku, kteri se jen graficky lisi tzn. nejaci strelci, pesaci na blizko, nejaky brute co ma dost zivotu a sily ale je pomaly a pak nejaka chamrad okolo ktere je spis hodne nez ze by byla problem. No a do toho stejny princip map, kde je to jen o nalezeni portalu a pichnuti nejakeho bosse, pokecat s npc v hlavnim tabore a sup do dalsi mapy. Je mi jasne ze jsem popsal v podstate jakoukoliv hrzu tohodle zanru ale nevim cim to je, me to tady nefunguje. Tim ze to je F2P s obchodem a moznosti koupeni passu tak tu celkem porad dostavas nejake odmeny za daily prihlaseni, achievemeny, ranky, tituly, lore atd.. Monetizace neni vubec treba, nenarazil jsem ze bych ji potreboval. Nicmene rozhodne asi lepsi nez Diablo Immortal :D