• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HOWKING: Myslím, že se ti bude líbit tento hit. Mechaniky to má celkem jednoduchý, žádnej tutoriál, kterej každýho jen otravuje, ale rovnou do akce :D
    Czech Let´s play - Vlak (1993) - Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=gigMjLNBnzA
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HOWKING: heh, a uz jsi videl klohneni lektvaru v Kingdom Come? - to je teprve zazitek:p
    HOWKING: cywe to neni tutorial, to je soucast hry - prrdstaveni cp technologie. Kdyz ti nekdo neco vysvetluje, tak to jeste nemusi byt tutorial, ne? :D

Ale jasny, pokud ti vic vyhovuje supermario, tak futuristicka hra plna hernich mechanik neni nic pro tebe :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: A jo takhle, už to chápu. No... jako asi jo, je to komplikovanější, ale nakonec se to dostane do krve stejně nějak samo. Můžu říct, že teprve při druhým průchodu objevuju některý mechaniky, který jsem poprvý vůbec nepoužil :-D Třeba craftění. A vida, šlo to dohrát i bez něj. Dal bych tomu šanci, být tebou. Ta hra za to určitě stojí.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEEFHA: Tutorialy se dají skipnout, ale pak to nebudeš umět hrát. To ovládání je příliš složité. (ze stejného důvodu jsem přestal hrát Zaklínače, jak sem viděl ty tuny lektvarů, co bych měl používat, tak jsem to ukončil.
    DR_K
    DR_K --- ---
    AM2R. Druhy metroid predelany od fanousku. Nejprve jsem sehnal nejaky neofiko build pro PS Vita. Vesele jsem si hral, dokud mne nejaky boss nezabil a ja zjistil, ze jsem se neobjevil na poslednim save, ale tak 4 save zpatky. Prekvapilo, ale odehral jsem dane pasaze znovu a pokracoval. O neco pozdeji se stalo to same. Ztratil jsem v dany build duveru, ale nastesti jsem zjistil, ze diky Yoyo loaderu se uz da spustit na vite ofiko verze. Spustil jsem, vypadala lepe, savy fungovaly. Dostal jsem se dal, k 31 zbyvajicim metroidum. Crash. Po opetovnem spusteni se Yoyo loader aktualizoval a po teto aktualizaci se zobrazuje pouze ctvrtina obrazovky viz https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1292tt0/am2r_via_yoyo_loader_displaying_only_bottom_right/

Dobra hra, ale asi ji pro ted vzdavam.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Já teda nevím, jestli se to na různých platformách náhodou neliší, ale nejspíš ne: shodou okolností teď CP2077 hraju podruhé (na PS5) a všechny tyhle "tutorialy" se dají skipnout. Navíc jich není tolik, jak by se z tvého popisu možná mohlo zdár. Šalamounsky jsem to mimoděk vyřešil tak, že jsem těch prvních pár hodin, kdy je hra v seznamovacím módu, odehrál úplně na sračky, takže si to stejně nepamatuju :-) A s tím čekáním mi to přijde taky jako trochu haluz. Kdykoli jsem narazil na časově určený úkol (během prvního odehrání jsem je dal úplně všechny), tak bylo možný si na tom místě někam sednout a počkat přímo na ten okamžik, kdy se pak úkol spustil. Žádný celý hodiny, žádný čekání v reálným čase. A když chceš teda hrát, tak ti nic nebrání zpestřit si to čekání třeba vyřešením pár NPCD případů nebo zevlením a lovením zajímavých lokací. Skoro jako bychom hráli každý trochu jinou hru :-)
    JINX
    JINX --- ---
    HOWKING: To je jeden z důvodu proč jsem přestal hrát hry. Skončil jsem s tím po vydání jedné verze NFS kde to bylo rovněž hodně otravné. Asi se vrhnu na nintendo a retrogaming.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SIRLOON: No díky za varování :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HOWKING: nemel bys radeji zkouset japonsky RPG, tam te hra tahne tutorialem klidne pres 10 hodin 😁
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Začal jsem hrát Cyberpunk 2077, ale asi se na to fakt vyseru. Je to strašně otravné, jak se to snaží naučit celou složitost svého ovládání. Když mi začala vysvětlovat editační režim psychovize, tak po několika minutách už jsem otráveně dal alt+F4. Já chci hrát ne se několik hodin hru učit. Přitom pěkná grafika, možná i ty úkoly jsou zábavné, ale ty obstrukce kolem toho. Třeba 15 minut (reálných) jsem čekal před barem až otevřou. (já vím, jde si schrupnout v autě třeba, ale jen celou hodinu a co kdyby byl pozdní příchod nevýhodou. Prostě jsem z toho otrávený a nevím, zda se mi chce vůbec pokračovat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KENJIRO: tož gratulki :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PRAASHEK: Měls pravdu :-D

Ale stálo to teda dost nervů.
    VXP
    VXP --- ---
    Oba díly Oriho jsem dohrál na switchi... jako pár záseku bylo, ale nejhorší byli "bossové" kdy člověk musel mačkat tlačítka na zlomek sekundy přesně... u těch "minutovejch" bossů jsem vždycky strávil x hodin :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELHO_CID: Já skončil u toho, že jsem měl vyskákat nějakej vodopád z jeskyně ven, strávil jsem nad tim tenkrát asi dvě odpoledne a vždycky úplně na konci jsem to zmrvil. A když jsem se k tom vrátil zpětně, nefungovala už svalová paměť. Musel bych to ovládání zas pořádně najet a k tomu už asi bohužel nikdy nedojde :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GEE: K Ori and the blind forest se hlásím taky. Zrovna před nedávnem jsem to znovu nainstaloval, že to zkusím dojet. Ale jsem tam v nějaké oblasti, ze které se nemůžu dostat ven, protože nemám double jump. Tak jsem koukal do návodů, kde jako Ori získá ten double jump. Podle návodů ho měl už mít a do té oblasti jsem se měl dostat jen s double jump abilitou. Takže na to kašlu. Vizuálně a hudba krásná, ale herně mě to nebere.
    GEE
    GEE --- ---
    Vezmu toho vic najednou

Mad Max
    Ja vim, ze me tady proklejete, ale ten svet je strasna nuda. Na Steamdecku po bezi krasne, ale pote co to po me chtelo udelat podesate to same jsem to proste zariznul. Neba. Cely to pusobi jak poloprazdny demo pro Mordor bez nemesis systemu.

Ori and the Blind Forest
    Vizualne krasny, ale herne to na me nejak nedychnulo. Maximalne jsem dostal chut si asi popaty koupit Raymana a rozehrat ho znovu.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Na hraní starých UFO her momentálně jednoznačně dooorucuju použít openxcom mod. Obsahuje nejenom možnost hrát v libovolném rozlišení a i další skvělé vychytávky. Určitě nejlepší možnej způsob jak ty takřka dokonalý hry dneska hrát.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GAARQ:
    PSY_CHAOTIC: jo to jsou dva hlavní dealbreakry pro mě - časový limit a extrémně omezené (retardované) možnosti akcí při tahu. Obojí na takové zkurvené úrovni, že jsem to nemohl hrát. Dvojku jsem získal zadarmo a jedničku už nevim, takže jsem za to naštěstí nic extra neutratil (i když mě mrzí, že tu dvojku mohl místo mě zadax dostat někdo, kdo by to hrál...).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam