• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Risen 3 - Kdysi mě hodně bavil Gothic, jednička Risen mi přišla taky super a dohrál jsem to. Dvojka už byla horší, ale cca 10 hodin jsem tam utopil, než jsem to vzdal. Trojka mě srala už nějak od začátku nezajímavej hrdina, stupidní dialogy, zápletka, boj naprosto příšernej a svět takovej dementní...no šlo to z disku docela rychle.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Pravda, uz to spise nepatri do tohohle klubu, ale.. Kdyby se me nekdo zeptal par dnu zpet, reknu Death Stranding super a velke prekvapeni. Urcite budu hodne zvazovat, ze k jednicce zdarma poridim casem dvojku koupenou. Nicmene, ten end game to za me naprosto strhal. Pitome, otravne a nezazivne nekonecne herni sekvence, bullet sponge enemaci s milionem zivotu a otravnym bojem.. proste vsechno totalnin opak toho, cim jsem travil vetsinu casu a co se mi na te hre libilo. K tomu na bonus absurdne natahovane a hyper otravne kredity, nekonecne hodiny videi v zaveru.. Jako by ten clovek chtel natocit serial, ale nikdo do toho s nim nechtel jit, tak teda jako ze udelal hru, ale narval do ni tak absurdni objem nehratelnych sekvenci, ze se to dost casto doslova neda hrat. Coz je extra utahane v sekvencich, kdy se 30 minut straslive poeticky vysvetluje neco, co by slo shrnout do 5 vet. Skoda, za me fakt velka skoda, takhle to u toho zaveru zprznit.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    A do haje proc je kazdy boss jen jeste debilnejsi a nacuclejsi bullet sponge? :( Ta velryba, to snad uz sakra nemysli vazne. Pul hodiny do toho melu, vsechno tisickrat rozbite, sesbirane, hra napul odinstalovana.. a pak na poslednich 5% tudum, try again. Musim rict, ze ten dojem, ktery zanechala ta vetsina predchozi hry se velmi rychle vytraci k tomu konci diky zhovadilym zmenam gameplaye a bullet sponge bossakum.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Oh my.. kdybych chtel hrat rozbity Mortal Kombat, zlomim klavesnici, zavazu si jednu ruku a zapnu skutecny Mortal Kombat. Koho mohlo napadnout, ze takovou pakarnu po 100 hodinach uplne jineho hrani ocenim?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OMNISLASH: stejna picovina byla i v mgs4 jak ho skvarila ta divna chodba na konci hry, vsechno bylo cerveny a vlnilo se to az sem mel mzitky pred ocima 😁
    MISEC
    MISEC --- ---
    OMNISLASH: Tiez som z toho nebol nadseny a budu tam take sekvencie asi este 2, ale da sa to, je fakt ze to je ale ina hratelnost ako dovtedy, skoro ma to odradilo.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    9 kapitola Death Stranding. Za tohle bych tem autorum vazne daval do drzky. Celou dobu hraju hru, ktera me drzi otevrenym svetem, moznostma, craftenim, volnosti.. a pak to totalne zpici debilnim linearnim taskem, kde jak idiot jdu s nejakym pitomym shaderem, se kterym je hovno videt, linearnim koridorem v rozpadlem meste jako nejakem call of duty, prodiram se hromadou enemaku a nemuzu si to ani sejvnout. Protoze samozrejme nic neni zabavnejsiho, nez jak kokot opakovat zbytecnou dlouhou a nudnou chodici sekvenci stale dokola. Umelecky zamer my ass..
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Kdyz je ted hype kolem BG3, tak dvojku sem sveho casu nedohral a to jsem ji rozehral.dvakrat a vzdycky dosel dost daleko. Uz nevim proc, vzdy jsem se v urcite fazi, kdy jsem se blizil ke konci, nemohl dal. Uz nevim proc, ale proste mi to neslo, tak jsem to uz potreti nerozehral. Dneska bych asi prosel nejaky tipy na netu a dal to, kdo vi :-)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    REDSNAKE: Nic takovýho jsem tam bohužel nenašel.

MEDWYN: Měl jsem tam myslim nejlehčí obtížnost - snadná? A stejně mi dali na prdel :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: REDSNAKE: v původní verzi hry na 3 CD byla zkratka a u jejího konce jsi zmáčknul reset vozidla a hodilo tě to na start. Ve verzi co je teď na Steamu a GOG se hra zeptá, jakou obtížnost chceš. Na lehkou se to dá zajet s prstem v nose.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    PSY_CHAOTIC: Po dobu zavodu si zmen obtížnost na nejlehci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PSY_CHAOTIC: Neslo to v tech pozdejsich fazich nak normalne preskocit? Neco se mi mlzi ze tam ta volba byla, ale mozna si to uz jen spatne pamatuju…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PSY_CHAOTIC: V původní verzi byla zkratka :⁠-⁠)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Mafia Definition Edition - ne a ne, prostě ten debilní závod nedám a už ho asi ani nechci jet znova!! Závodní hry mě nikdy nějak extra nebraly (maximálně nějaký totální arkády ala NfS), jsem asi na to totálně levej a nemám už na to ani nervy. V původní jedničce jsem s tím taky dlouho bojoval, pak nějak náhodně zajel či to byl ten trik? No prostě pro zatim uninstall a třeba někdy příště, až nebude co hrát jinýho :)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    Commandos 2: Men of Courage - vlastně opravdu nejlepší hra
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Far Cry 3 (PC). Co to má jako bejt na konci za souboj na nože? Spacebar, left click, right click a?..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Za ten vyjebvany time rain by mel Hideous dostavat co hodku dve facky.. #randomRant
    JORGES
    JORGES --- ---
    ERRTU: Myslím že do Soma nedávno přidali 'Tourist mode', pokud bys měl chuť ... vzhledem k příběhu zneklidňující I bez honiček s monstry
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Amnesia: The Bunker... jako vsechny amnesie no. jsou hry u kterych se bojim "hezky" ale u amnesii se bojim kurvadoprdelepomoc-hnusne, nestydim se to priznat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GULAZ: to bych asi nezvlád :)

Doom (2005) - First Person Shooting Scene (9/10) | Movieclips
    https://www.youtube.com/watch?v=-Jf-E7oEguU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam