• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Amnesia: The Bunker... jako vsechny amnesie no. jsou hry u kterych se bojim "hezky" ale u amnesii se bojim kurvadoprdelepomoc-hnusne, nestydim se to priznat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GULAZ: to bych asi nezvlád :)

Doom (2005) - First Person Shooting Scene (9/10) | Movieclips
    https://www.youtube.com/watch?v=-Jf-E7oEguU
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    TOOMIX: Tak to jsem hrál s největší pravděpodobností tu původní první verzi.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LOVE_DALI: Quest 2 bude ted za babku (pac bude vychazet 3ka), tak mas sanci. Muzu doporucit...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GULAZ: Nope :(
    Trochu jsi mi připomněl Amensiu na 5.1 Headset. To byla taky lahoda :)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LOVE_DALI: a zkousel jsi to na VRku?;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TRAGED: ten jediný jsem zatím nehrál.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA: Ještě do dneška, když to zapnu, tak mě zamrazí v zádech. Grafika, geometrie, osvětlení, zvuk .... baterka :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PSY_CHAOTIC: v BFG edition přidali možnost mít v ruce zbraň a u toho si svítit baterkou
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    LOVE_DALI: Původní? Tak to už fakt netušim, hrál jsem ho hodně dávno :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LOVE_DALI: Jestli myslíš ten DooM 3, ve kterým se muselo přepínat mezi baterkou a zbraní, tak jo. Přesně ten. To mě TAK MOC sralo! :-D A stejně jsem to dohrál. Na původním Xboxu s Duke gamepadem a na CRT televizi. V roce 2021. Nikdo nemůže být větší masochista než já! :D

[DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA:
    PSY_CHAOTIC: Samozřejmě se bavíme o původním Doom 3, že? :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Za mě Doom 3 asi nejlepší z celý série, jde teda jinym směrem než zbytek série. Do následujícího Dooma z 2016 jsem vlítnul s plnym nadšenim, grafika super, hudba výborná, ale prostě s každou další arénou to nadšení vyprchávalo. Teď ho mám rozehranýho už pěknejch pár let a každej rok tomu dám šanci a někdy se i posunu o arénu dál, než mě to přestane bavit...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: No ale zase trojka je nejlepší DooM hned po dvojce a jedničce :-P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELHO_CID: Tak zase je to vic Doom nez DooM3
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ERRTU: Ja to dojel napodruhy, poprve jsem si taky rikal, tohle neni Doom, ale pak jsem si tam nasel ty gore-kills a ty me bavily a s tou muzikou jsem si to pekne uzil.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: já jsem to nainstaloval minulý rok (dostal jsem to někdy před pěti lety k jakémusi nákupu, jenom to redeemnul a nechal zrát na účtu) a projel jsem to s nadšením nečekaným (jinak mě poslední dobou hry spíš nasraly, než bavily - téhle jsem neměl co vytknout :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Já jsem to teda dal a bavilo, ale do Eternalu jsem se rozhodl už nejít. To už mi přišlo fakt moc :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Doom 2016.
    dost, slus, hotovo, nebudu se nutit. fakt jsem se snazil si ho oblibit. fakt moc. vzdyt jsem si na wolfsteinu a doomu pomalu prorezal mlecne zuby. ale na rozdil od restartu wolfa, me ten novej doom proste zoufale nebavi! lore je super, prostredi je super, soundtrack pravidelne posloucham (super-gore-nest je bomba)... ale co je to platny kdyz proste jen tupe skacu po arenach ktere me zamknou nez je vykostim a jdu do dalsi? od releasu jsem to poruznu zkousel, opoustel, zase se vracel, pres tricet hodin jsem peklu obetoval, ale uz ani minutu vice. nedokazu presne popsat cim jak a proc ale novej doom me proste jako hrace ztratil.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Watch dogs legion...
    Vlastně bych to možná i hrál dyl bez dvě hodiny...bavil by mě určitě i Londýn jako takovej...ale jak se tam jezdí vlevo, tak to je prostě no go pro mě :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam