• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    REDSNAKE: Nic takovýho jsem tam bohužel nenašel.

MEDWYN: Měl jsem tam myslim nejlehčí obtížnost - snadná? A stejně mi dali na prdel :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: REDSNAKE: v původní verzi hry na 3 CD byla zkratka a u jejího konce jsi zmáčknul reset vozidla a hodilo tě to na start. Ve verzi co je teď na Steamu a GOG se hra zeptá, jakou obtížnost chceš. Na lehkou se to dá zajet s prstem v nose.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PSY_CHAOTIC: Neslo to v tech pozdejsich fazich nak normalne preskocit? Neco se mi mlzi ze tam ta volba byla, ale mozna si to uz jen spatne pamatuju…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PSY_CHAOTIC: V původní verzi byla zkratka :⁠-⁠)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Mafia Definition Edition - ne a ne, prostě ten debilní závod nedám a už ho asi ani nechci jet znova!! Závodní hry mě nikdy nějak extra nebraly (maximálně nějaký totální arkády ala NfS), jsem asi na to totálně levej a nemám už na to ani nervy. V původní jedničce jsem s tím taky dlouho bojoval, pak nějak náhodně zajel či to byl ten trik? No prostě pro zatim uninstall a třeba někdy příště, až nebude co hrát jinýho :)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    Commandos 2: Men of Courage - vlastně opravdu nejlepší hra
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Far Cry 3 (PC). Co to má jako bejt na konci za souboj na nože? Spacebar, left click, right click a?..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Za ten vyjebvany time rain by mel Hideous dostavat co hodku dve facky.. #randomRant
    JORGES
    JORGES --- ---
    ERRTU: Myslím že do Soma nedávno přidali 'Tourist mode', pokud bys měl chuť ... vzhledem k příběhu zneklidňující I bez honiček s monstry
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Amnesia: The Bunker... jako vsechny amnesie no. jsou hry u kterych se bojim "hezky" ale u amnesii se bojim kurvadoprdelepomoc-hnusne, nestydim se to priznat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GULAZ: to bych asi nezvlád :)

Doom (2005) - First Person Shooting Scene (9/10) | Movieclips
    https://www.youtube.com/watch?v=-Jf-E7oEguU
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    TOOMIX: Tak to jsem hrál s největší pravděpodobností tu původní první verzi.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LOVE_DALI: Quest 2 bude ted za babku (pac bude vychazet 3ka), tak mas sanci. Muzu doporucit...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GULAZ: Nope :(
    Trochu jsi mi připomněl Amensiu na 5.1 Headset. To byla taky lahoda :)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LOVE_DALI: a zkousel jsi to na VRku?;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TRAGED: ten jediný jsem zatím nehrál.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA: Ještě do dneška, když to zapnu, tak mě zamrazí v zádech. Grafika, geometrie, osvětlení, zvuk .... baterka :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PSY_CHAOTIC: v BFG edition přidali možnost mít v ruce zbraň a u toho si svítit baterkou
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    LOVE_DALI: Původní? Tak to už fakt netušim, hrál jsem ho hodně dávno :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LOVE_DALI: Jestli myslíš ten DooM 3, ve kterým se muselo přepínat mezi baterkou a zbraní, tak jo. Přesně ten. To mě TAK MOC sralo! :-D A stejně jsem to dohrál. Na původním Xboxu s Duke gamepadem a na CRT televizi. V roce 2021. Nikdo nemůže být větší masochista než já! :D

[DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA:
    PSY_CHAOTIC: Samozřejmě se bavíme o původním Doom 3, že? :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Za mě Doom 3 asi nejlepší z celý série, jde teda jinym směrem než zbytek série. Do následujícího Dooma z 2016 jsem vlítnul s plnym nadšenim, grafika super, hudba výborná, ale prostě s každou další arénou to nadšení vyprchávalo. Teď ho mám rozehranýho už pěknejch pár let a každej rok tomu dám šanci a někdy se i posunu o arénu dál, než mě to přestane bavit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam