• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    Divine Divinity #nedohrano
    Divine Divinity (to původní) mě zaujalo poprvé asi před patnácti lety. RPGčko, na svojí dobu se zajímavými možnostmi buildů postav a zároveň akčním soubojákem, questy a (imho) pěknou stylizací. maličko jsem si musel zvykat na úhel kamery, ale i to se poddalo. bohužel ve velmi pokročilé fázi přišel nevyřešitelný bug - hra prostě crashnula v momentě postupu příběhem, smůla, žádný updaty, sejvy ani reinstal nepomohli. pak jsem jí rozehrál o pár let později a zasekl jsem se na jiném bugu... ten si už nepamatuju, ale bylo to něco podobného... do třetice jsem rozjel během covidu, že to konečně dám... a už skoro u konce se mi nějak zničehonic rozesraly všechny (!) sejvy. WTF. počtvrtý do toho nejdu, přestože mě to fakt bavilo:) Larian vždycky uměl
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HAVANA: heh, stejne:) Rozjeto trikrat, pokazdy nedohrano - a to jsem pokazdy mel dojety prakticky veskery vedlejsi lajny (napotreti i vcetne dlc) - jen tahlavni proste zustala nedokoncena
    GEE
    GEE --- ---
    Last Remnant/10 hodin/SteamDeck/#nedohrano
    Vzdávám to. Kdysi jsem záviděl, protože tahle hra vyšla jen na Xboxu. Teď už vím, že nebylo proč - technicky je to bída, herně je to bída. Už na začátku je potřeba nesmyslně grindit. Takhle to dopadne, když se Japonci pustí do vývoje s enginem, který neznají, na HW, který u nich nikdo nemá. Final Fantasy z Wishe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam