Far Cry New Dawn - pro Far Cry sérii mám zvláštní slabost. Sice je to vcelku debilní, přiběhy tuctový a vlastně pořád to samý, jen se mění prostředí, ale to hraní mě i docela baví. Zatím jsem dohrál číslovaný série 1-5. První nedohraný bylo Far Cry Primal, pak jsem vzdal Blood Dragon (kvůli debilitě Ubisoftu s ukončením podpory) a do třetice jsem skončil před finálem New Dawn. Už ze začátku na mě tenhle díl působil dost tuctově, i hlavní enemáci jsou takoví nemastní neslaní. Pak mě to i nějak chytlo, trochu se to rozjelo, staří známí na scéně. No a pro změnu jak se blížil asi konec, tak to začlo drhnout. No to finále a hlavní boss fight mi přišel teda naprosto debilní a ujetý. Zase skvělý rozhodnutí s nekonečnym a otravnym nepřítelem ve formě psů a dvojčata skoro nesmrtelný a já smrtelnej na pár ran. Jedno dvojče jsem nějak udolal, ale to druhý, když už jsem mu ukousnul kousek života, tak se zase zázračně doléčilo, zatimco já tam pobíhal jak dement, hledal náboje a lékárny a přetahoval s čoklama? No strašná zábava, tohle zase aspiruje na titul nejdebilnější ukončení hry a boss fight.