STRIX: Mojí profesní deformací je, že předvídám problém dříve než se stanou, aby se nikdy stát nemusely. :-D A před covidem jsem jezdil každé dva měsíce na týden do Nizozemska a když jsem nebyl v práci, tak jsem byl na hotelu (poměrně dobře vybaveném) a pracovat u toho malého mělkého stolečku... to jsem prostě nedával. A co jsem si dělal průzkum ubytování, tak je to poměrně dost časté.
Další věc je, že změna pracovního prostředí nejspíše ovlivní efektivitu práce a pak jde jen o to jestli z zlepší, zhorší a pokud se zhorší třeba na polovinu, jestli to způsobí nějaké pracovní komplikace nebo to ovlivní příjmy. Když ode mě někdo potřebuje odhad kolik to bude stát a jak dlouho to bude trvat, tak to umím celkem dobře odhadnout a splnit svoje závazky. Ale pokud se mi bude pracovat třeba o 40 % pomaleji...
Kdyby byl velký stůl se správnou výškou, kolečková židle, dva monitory bokem a hodit pod to krabice aby měli správnou výšku, tak by to asi šlo několik měsíců. A v rovníkových oblastech možná ještě klimatizaci. I sami Indové řikají, že je jim občas velký vedro :-D