• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEELojzího Herní Kanál
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SPARENA_MARENA: já nedokážu odpovědět, pokud je to otázka na mě, bohužel si ty příběhy nepamatuji, ale třeba tu bude nějaký větší znalec nebo pan google. já obecně nikdy příběhy ve hrách nebaštil a byl pro mě přednější gameplay a také jsem v tu dobu neuměl anglicky.. snad jediná hra, kde jsem hltal příběh, byl zaklínač.
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    LOJZEE: ale nejvíc vzpomínám na ty LAN party s tímhle také. To se dalo fakt hodně vyblbnout, když vás bylo třeba 6 na deathmatch. Force push na vrácení rakety do xichtu toho kdo ji vystřelil, nebo mind trick fungoval zajímavě. Koho jsi očaroval, stal ses pro něj neviditelným. To si takhle běžíš, vidíš v dálce jak se dva perou, oblbnes oba dva a jedním/dvěma seky jdou oba fragy za tebou, když se mezi nimi tak "náhle" objevíš.
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    SPARENA_MARENA: *ne dohrávala ale dohrajes... Ten autocorrect zase jede bomby dneska, to abych kontroloval slovo od slova. Nedávno mi zarputile přepisoval slovo "příklad" na slovo "proklál". 😀 Fakt běžnější slovo, v r. 2022
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    LOJZEE: jedničku i dvojku jsem projel několikrát jako teenager, ale jednu věc jsem nikdy moc nepochopil, jelikož jsem tehdy moc neuměl anglicky: jaká tam je chronologie příběhu? Kyle Katarn (jmenoval se tak?) je v jedničce nabusenej Jedi Master, ale ve dvojce začíná jako nějaký pěšák jen nebo co to je? Nebo zaporacka Tavion. Když dohrávala Academy za světlou stranu síly, je to poslední boss kde ji zabiješ. A znovu je ve dvojce opět, někde v polovině cca si pamatuju. Není to retrospektiva? Děj dvojky předchází děj jedničky?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Vítejte u jubilejního 60-tého videa na mém kanále, který skoro nikdo nesleduje. Rád bych vám dnes představil novou skvělou hru a vysvětlil její princip a herní mechaniky. Hra je velice návyková a skvělá intenzivní žánr definující pařba. Dlouho mě žádná tak neuchvátila, že bych se ráno po probuzení nemohl dočkat, až si ji zase zahraju.xD

    Loizee Hraje: The Cycle: Frontier
    https://youtu.be/nWErtmvFrq8
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SALVATOR: mě to snídání přišlo takový autentický .. nestrojený :) připomnělo mi to mládí, když rodiče byli na chalupě a já si udělal čaj s rohlíkem s máslem v 7 ráno jsem zapl "kvejka" :)

    Takže dobrou chuť, za mě snídaně nechat :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Battle against ancient evils and discover the untold story between Diablo II and Diablo III in this all-new massively multiplayer online action RPG, built for mobile and now also coming to Open Beta on PC.

    Loizee Hraje: Diablo Immortal
    https://youtu.be/3rTFY7NxNwo
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SALVATOR: je to cista improvizace a zatim to tak asi necham. uznavam, ze v pripade ftl nebo lost relics, ktere jsem pojimal jako tutorial, by to asi bylo vhodne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOJZEE: V pohodě :-)
    Eště sem si říkal, že by možná nebylo od věci věnovat trochu víc úsilí nějakýmu scénáři, i kdyby měl bejt jen stručnej a v bodech. Samozřejmě tam, kde to má smysl. Koukal sem teď na tvoje video s FTL a zrovna tam mi přišlo, že by to dost pomohlo nějaký plynulosti, obzvlášť když vysvětluješ věci. Otázka samozřejmě je, jestli ti to při daným počtu sledujících a shlédnutí stálo za to.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SALVATOR: pardon, uz se to nebude opakovat)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOJZEE: Ty prosimtě ale nejez u toho, to se fakt nedá. Když mám sluchátka, je to, jako bys mi mlaskal přímo u ucha :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Developed by the award-winning id Software, Quake® is the ground-breaking, original dark fantasy first-person shooter that inspires today’s retro-style FPS games. With Quake (Enhanced), experience the authentic, updated, and visually enhanced version of the original.

    Loizee Hraje: Quake Enhanced
    https://youtu.be/V4Ns__bfls8
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Noita is a magical action roguelite set in a world where every pixel is physically simulated. Fight, explore, melt, burn, freeze and evaporate your way through the procedurally generated world using spells you've created yourself.

    Loizee Hraje: Noita
    https://youtu.be/rZv4oDwO5zA
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Stručný návod k mé oblíbené roguelike hře.

    This "spaceship simulation roguelike-like" allows you to take your ship and crew on an adventure through a randomly generated galaxy filled with glory and bitter defeat.

    Loizee Hraje: FTL: Faster Than Light
    https://www.youtube.com/watch?v=TaLc_tS9Q4c
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is a first- and third-person shooter video game developed by Raven Software and published by LucasArts for Microsoft Windows, OS X and Xbox in 2003. Vicarious Visions was responsible for the development of the Xbox version.

    Loizee Hraje: STAR WARS™ Jedi Knight - Jedi Academy™
    https://youtu.be/7eY4oFCQr2o
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BEARDY: cesky podle sveho toho pak vymyslim dost behem videa.. tady vetsinou jen postnu popisek ze steamu/wiki.. ale vim, jak to myslis.)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    LOJZEE: Co k tomu místo těch anglických popisků hodit něco česky a podle svého? :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SWAT 4 is a 2005 tactical shooter video game developed by Irrational Games and published by Vivendi Universal Games exclusively for Microsoft Windows. It was built on Irrational Games' Vengeance Engine powered by Unreal Engine 2 technology.

    Loizee Hraje: SWAT 4
    https://youtu.be/kcBmPSuvIvU
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ARAM, the acronym for All Random All Mid, is a supported PvP game mode in League of Legends. Upon entering champion selection, ten summoners, five on each team, randomly summon a champion from their available pool of champions (owned and free play). They are allowed to "reroll" their champion, based upon reroll points (a maximum of 2 rerolls can be saved up at once), which are gained by both playing ARAM games and having a diverse champion pool. Players may also try to trade with teammates if both players have both champions available to them, whether through purchase or the current weekly champion rotation.

    Loizee Hraje: League of Legends - ARAM
    https://youtu.be/Zpnulvz8mDo
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Jotun is a hand-drawn action-exploration game set in Norse mythology. In Jotun, you play Thora, a Viking warrior who died an inglorious death and must prove herself to the Gods to enter Valhalla. Impress the Gods!

    Loizee Hraje: Jotun (Valhalla Edition)
    https://youtu.be/b6mnBYRt4Ew
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam