• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKLost Ark
    Pár guide webů

    Build Guides, Resources, News and Raid Guides for Lost Ark - Maxroll.gg
    https://lost-ark.maxroll.gg/

    Lost Arkive - The Latest Lost Ark News and Guides
    https://lostarkive.com/

    Lost Ark: Complete Guide And Walkthrough
    https://www.thegamer.com/lost-ark-complete-guide-and-walkthrough/

    How to get Two Level 50 Character Boosts for Free - Lost Arkive
    https://lostarkive.com/guides/how-to-get-2-level-50-character-boosts-for-free/

    Lost Ark World Bosses Guide: Locations, loot, and more | WePC
    https://www.wepc.com/gaming/lost-ark/lost-ark-world-bosses-locations-loot/

    Interactive Map - Lost Ark Database
    https://lostarkdatabase.com/map
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: teda, co to placam, Brelshaza server! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja vubec netusil covece. Supr feature. Muzem nekdy neco skocit spolecne s nyxakama treba, coz je skvely.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, na guardiany/abyss apod na serveru nezalezi, nicmene treba mapy na rotu splolu nezobrazite no... Jinak kdyby nekdo hral bezprizorne na Beatrice, tak by se nam taky hodil prispevatel do nasi mini gildy... ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: fajn prozreni dneska, je jedno na jakym servru si muzem chodit spolu! Lobby liquide dpc :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    zdar, predne pekny propareny vikend a.... jste nekdo na siriusu? Hledame naky aktivy do guildy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To Grand Prix je prdel celkem, takovy wacky wheels
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Punika zavererecnej song je opravdovej second hand embarrassment. Jak jsou ty indicky bollywood filmy kde se emoce vyjadruji tancem, tak takhle mi trapne jeste nebylo se na neco koukat uz dlouho. To se nedalo fakt :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z mnozstvi nejruznejsich checklist/task/todo manageru/dokumentu jsem dneska objevil tohle, to se mi asi libi nejvic...

    Ark.bynn checklist with important Una's Tasks you should be doing + Daily/Weekly activities. Enjoy! : lostarkgame
    https://old.reddit.com/r/lostarkgame/comments/ta9imd/arkbynn_checklist_with_important_unas_tasks_you/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CHORCHE: ghost ship je kazdej den s finish now :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Od zitra to jede nanovo JANDOS:
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jak dobehnes mesic dostanes papirovou hlavu, peta a mounta a tim to konci. Aspon ja to tak mel
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    konecne! Fixed a Direct X 11 related issue causing the game client to become unresponsive after switching from Windowed Mode to Fullscreen and Alt+tabbing.
    na pc me to netrapi, na ntb permanentne
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    March Update Release Notes - News | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-gb/news/articles/march-2022-release-notes
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JANDOS: je to třeba chodit přes Party finder, i když u 8ppl raidu to bude potíž i tam
    hl. ti co to nečtou, ti ani nic neřeknou, buď mlčej, či řeknou, že to viděli
    ale měl sem i dobrej abyss, kde to další bard koukal a se mnou vysvětloval ostatním a nějak sme to dali - akorat u třetího raidu už sem takovou kliku neměl a 1 dement nás pořád wipínal u Rooka s Bishopem

    pak je dobrý si skočit na relax Cube, koukam že tam padaj docela dobře ty Moons breath itemy (akorát nemám další ticket na Cube, jen na obyč)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Z lidi v tech abyssal dungeonech rostu. Proste se nemuzou podivat na 2 minutovy video jak newipovat :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EVILMIND: právě, taky jsem odložil market atp. na t3, že tady ten mid game nemá cenu řešit a trh dost nestabilní (vydělat se na tom určitě dalo)
    ten limit tokenů bude možná proti botům, či aby pár whales zas úplně nevyjebalo s konkurencí a nezadominovalo cenama? nedokkážu posoudit

    orby moc nemám, používám jen na zbraň (tu mam už +13) - jdu teď farmit chaos dungy pro ty Shardy a weekly poměním před resetem, takže dneska jen rychle daily, osvobodit otroky a chaos... možná po kině zkusím Abyss, ale to je masochismus
    a pořád t2, tak ani moc nechci hrotit ty sety (nemám zatím nic) - na support se doporučuje mít 2 kusy epic, 2 a 2 legendary (první bonusy, movement speed) - u dps se většinou doporučuje celej legendary set s max bonusem - nechávam si na t3

    adventure tomy si nechávam, když mě nějaký den otráví ostrovy a kompas a už je po weekly atd. (nicméně je toho tam fakt mraky, takže za mě HC kompletace todle - beztak víc jak 1 kontinent týdně nedám, nebude mě to bavit)


    a sem zvědavý na ten patch, pvp season... či jak často budou něco přidávat (stačil by mi summoner)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHORCHE: jo tokeny me taky zaskocily na zacatku, ale pak jsem zjistil, ze jsem je dostal jako login reward, jen jsem si je nerozbalil... ;-) To je pravdepodobne nejake gate mechanika proti excesivni zavislosti na marketu v endgame, ale na T2 staci to co jsi tam dostal. Navic tokeny to afaik stoji jen kdyz kupujes, ne kdyz prodavas, na to jsem narazil kdyz jsem na T1 chtel koupit prvni T2 set.

    Prodej sperku jsem vzdal, s tim ze nedokazu realisticky urcite cenu, plus podle sebe vim, ze nechci extra investovat na T2, a kdybych to tam daval bez buyoutu, tak si budu blokovat max pocet veci, co muzes prodavat. Totez engrave kameny, i z tech par pokusu, kdy jsem mel neco, co mi prislo dobry, se to nakonec stejne prodalo max do 10g, tj. nevyplati se do toho investovat cas. To si necham na T3.

    Veci na adventure tome odhadnes rychle snadno, otevres si market das pridat, a pak pravym tlacitkem hazis jeden za druhym do toho okna a jen koukas, kterej je drahej. Vetsinou jsou drahy ty modry, kolem 200-300g, ale i vsechny obyc jsou casto 20-30g. Osobne je teda ale radsi zeru, ono ti to pridava completition ne za celej set, ale i za kazdej kousek, takze se tim dost rychle dostanes na ten cil co potrebujes - par jsem jich dokonce i koupil kdyz mi chybelo treba posledni procento na skill pointy. Rychlejsi nez se jebat s dungama na easy level, ty jsem samozrejme nechodil v kampani tak mi chybi vsude... :)

    Jsem taky na 1060, takze doufam dneska vyberu market, zejtra po resetu vyberu market, plus do zejtra vyrobim co nejvic map s pokladem a budu do vsech honingu na 14-15 rvat maximum orbu z vlastnich zasob.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EVILMIND: no ale abys prodával, musíš mít nějaké tokeny?
    to sem chtěl včera zkusit, prodat t2 jewelry - akorát jich tam visí tolik, že to nedokážu nacenit (většina se tvářila jako 1g) - měl sem prsten s awakening a grudge, nebo ty šutry - na paladina stojí booky atp. víc než na většinu kolem (engr. awakening i class specific aura)

    gold držím kolem 2500 - stronghold mám na lvl22 a víc už není co zkoumat, nebo blbé žrádlo, co žere 50-100gold za research - takže topím prachy v tom

    staty mam všude přes 200, jen charisma 109

    adventure tomy moc neřeším - kontinenty za sebou mám tak na 40% - samozřejmě ty itemy do toho žeru všechny, ať mi nezasíraj inv - nevím jak odhadnout ty cenější nějak svižně - půjdu později. momentálně chci dotáhnout 1100 ilvl a lezu ostrovy (na těch na rozdíl od kontinentů zobu mokoko seeds)

    loď mám právě ledoborec, to stojí prd na lvl4-5 a ten brahms, protože guide quest a ledoborec byl pomalej
    kupuju jen Epic crew, když někde vidím... a po 2-3 týdnech osvobozování otroků mi tam včera prvně padl crew contract - nějakej basic šupák... šutr k ostrovu samozřejmě nikde :)

    gear mám 1050 na +12/+13 tady se na pár dní zaseknu, ale po resetu to zas nalítne, uvidíme jaké bude štěstíčko :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHORCHE: to vypada jako tabulka na zaklade ktere se mas rozhodovat, jestli kupovat od Mari nebo ne, v zavislosti na kurzu gold/crystal
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    k marketu tady, ale moc se v tom neorientuju...

    Lost Ark - Market vs Mari's Secret Shop - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pIs4-Z0xK9TgE_39CPbOa2qAV-T4-t60PhcNCJAyeQ8/edit#gid=172526072
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHORCHE: ono tech currency zase neni tolik, resp. kdyz to chvili hrajes tak se to neplete, na prvni pohled to vypada desive, to jo. Zatim prodavam jen T2 basic gear, co pada z chaosu (cokoliv stoji 8-10g a proda se instantne), ale uz mam vyhlednuto par craftu co jsou ziskovy, akorat zatim nemam energii ve strongholdu kdyz jeste stavim. Predpokladam jak dostavim vetsinu veci (coz bude brzo protoze posledni kusy se odemknou ted jak dam lvl 20 v nem), tak bude energie dost. Jinak kdyz potrebuju goldy tak proste hodim do marketu nejaky natezeny suroviny, se proda vzdycky. Obecne mi prijde, ze v tehle hre neni vubec nutne hromadit gold, takze si drzím jen par tisic, a kdyz mam pres tak koupim dalsich 100 krystalu, ktere menim na life energy potiony (jedinej zdroj life energy afaik).

    Lod jsem dal tu zakladni na 5, to je zadarmo, dal se mi nechce investovat do tech materialu na dalsi levely, kdyz nevim jiste, jestli nebudu chtit nejakou jinou. Kazdopadne na coop-sail eventy to staci. Crew beru kazdeho, kdo je lacinej v merchantech, pokud neni locknutej na lode co jeste nemam.

    Kvuli statum nez nejaky drahy skiny tak myslim se vyplati proste delat questy. V Codexu si muzes nechat vyhledat za co vsechno je +10 charisma, ja jsem teda zacal tim, ze jedu postupne completition jednotlivejch uzemi na nejakejch 70+, ty hidden stories davaji v souctu tunu do vsech statu. Zacal jsem tema, kde je mezi 50-80 lektvar na skill pointy, ale prave kvuli statum pak udelam i vsechny ostatni, dat to na nejakej zakladni level je snadny/rychly, a navic jsou tam veci locknute i za dalsima statama, ne jen charismou. A stejne nemam jinak co delat, protoze denne z ostatnich mechanik nasetrim tak max na 2-3 honing faily... :) Tusim jsem mel asi 80 charisma kdyz jsem to zacal resit, a ted jsem na 150 asi jen za ty questy.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    CHORCHE: tady k těm kosmetix - bych na to kašlal úplně, ale u x NPC mi chybí Charisma a to ty kosmetix dávaj hodně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam