• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKLost Ark
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    combat 51 roster 62
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw zajimalo by me, jaky mate Combat a Roster lvl .. ja jsem totalni nub, hraju zatim jen solo, guilda je mrtva.
    combat lvl se konecne chyli k 51, Roster lvl 52
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    prave jsem delal skoro 4 hodiny posledni mokoko v Stormcry Grotto ... myslel jsem, ze z toho zesedivim ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak uvidime kolik toho novyho materialu bude, spis jsem doufal ve lepsi sanci na honing (coz btw v Korei v te fazi meli)
    ale jsem 1330 ted tak s timhle pocitam popolezu na 1340 a pak zaparkuju a pujdu trenovat pvp... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Amazon Games & Smilegate RPG Message From the Team - News | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-us/news/articles/amazongames-smilegate-rpg-message-from-the-team
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    *MAJOR MISTAKE!*.. Abyss Accessories, ~DO NOT DISMANTLE!~.. These Rolls *SELL BIG!* (Lost Ark Tips)
    https://youtu.be/U1XirJzNb9g
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: teda, co to placam, Brelshaza server! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja vubec netusil covece. Supr feature. Muzem nekdy neco skocit spolecne s nyxakama treba, coz je skvely.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, na guardiany/abyss apod na serveru nezalezi, nicmene treba mapy na rotu splolu nezobrazite no... Jinak kdyby nekdo hral bezprizorne na Beatrice, tak by se nam taky hodil prispevatel do nasi mini gildy... ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: fajn prozreni dneska, je jedno na jakym servru si muzem chodit spolu! Lobby liquide dpc :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    zdar, predne pekny propareny vikend a.... jste nekdo na siriusu? Hledame naky aktivy do guildy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To Grand Prix je prdel celkem, takovy wacky wheels
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Punika zavererecnej song je opravdovej second hand embarrassment. Jak jsou ty indicky bollywood filmy kde se emoce vyjadruji tancem, tak takhle mi trapne jeste nebylo se na neco koukat uz dlouho. To se nedalo fakt :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z mnozstvi nejruznejsich checklist/task/todo manageru/dokumentu jsem dneska objevil tohle, to se mi asi libi nejvic...

Ark.bynn checklist with important Una's Tasks you should be doing + Daily/Weekly activities. Enjoy! : lostarkgame
    https://old.reddit.com/r/lostarkgame/comments/ta9imd/arkbynn_checklist_with_important_unas_tasks_you/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CHORCHE: ghost ship je kazdej den s finish now :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Od zitra to jede nanovo JANDOS:
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jak dobehnes mesic dostanes papirovou hlavu, peta a mounta a tim to konci. Aspon ja to tak mel
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    konecne! Fixed a Direct X 11 related issue causing the game client to become unresponsive after switching from Windowed Mode to Fullscreen and Alt+tabbing.
    na pc me to netrapi, na ntb permanentne
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    March Update Release Notes - News | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-gb/news/articles/march-2022-release-notes
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JANDOS: je to třeba chodit přes Party finder, i když u 8ppl raidu to bude potíž i tam
    hl. ti co to nečtou, ti ani nic neřeknou, buď mlčej, či řeknou, že to viděli
    ale měl sem i dobrej abyss, kde to další bard koukal a se mnou vysvětloval ostatním a nějak sme to dali - akorat u třetího raidu už sem takovou kliku neměl a 1 dement nás pořád wipínal u Rooka s Bishopem

pak je dobrý si skočit na relax Cube, koukam že tam padaj docela dobře ty Moons breath itemy (akorát nemám další ticket na Cube, jen na obyč)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam