• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKLost Ark
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: taky na to spis kaslu, protoze uz mam casto lepsi veci, ci potrebuju +15 island soulu atd. a to uz sou ty rng hovadiny++
    ELIDOR: 53 a 74
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem ted investoval 420 krystalu do toho Hermida Song ship skinu, a musim rict, ze lituju, ze jsem to neudelal driv - vzhledem k tomu, kolik casu na lodi travim, to definitivne stoji za tech cca 3000 goldu v aktualnim kurzu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: ted jedu cilene adventure tome hlavne, ale bohuzel se ukazalo, ze rapport je nejuzsi misto - mam prvnich 5 kontinentu uz uplne vsechno, krome rapportu, a jako proste to neni jak urychlit, protoze neni neomezenej prisun giftu (nebo jsem neprisel na zadnej zpusob zatim). Jsem doufal v tunu ignea tokenu hezkejch a dalsi skillpointy, a misto toho muzu max tak pocitat, kolik mesicu na to budu muset cekat... :-( Navic diky tomu ted vim, ze nema cenu se snazit o 80% v Punice, bo bez rapportu (a ze tam jsou zrovna ty nejtucnejsi npc) to nedam.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    CL 53, 52, 51, 50 a RL 80

prijde mi ze hraju tak nejak vsechno ale poradne nic
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Masterpiece Collectibles Guide for Lost Ark on Maxroll.gg
    https://lost-ark.maxroll.gg/resources/masterpiece-collectibles-guide

jdete cilene za plnenim masterpieces? nevim zda vynalozena namaha odpovida zisku, zatim to plnim spis mimodek
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    combat 52, roster 64

guilda šlape, byli jsme ten abyssal v 8 a byla to celkem sranda.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    JANDOS: wow wow ..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    combat 51 roster 62
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw zajimalo by me, jaky mate Combat a Roster lvl .. ja jsem totalni nub, hraju zatim jen solo, guilda je mrtva.
    combat lvl se konecne chyli k 51, Roster lvl 52
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    prave jsem delal skoro 4 hodiny posledni mokoko v Stormcry Grotto ... myslel jsem, ze z toho zesedivim ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak uvidime kolik toho novyho materialu bude, spis jsem doufal ve lepsi sanci na honing (coz btw v Korei v te fazi meli)
    ale jsem 1330 ted tak s timhle pocitam popolezu na 1340 a pak zaparkuju a pujdu trenovat pvp... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Amazon Games & Smilegate RPG Message From the Team - News | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-us/news/articles/amazongames-smilegate-rpg-message-from-the-team
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    *MAJOR MISTAKE!*.. Abyss Accessories, ~DO NOT DISMANTLE!~.. These Rolls *SELL BIG!* (Lost Ark Tips)
    https://youtu.be/U1XirJzNb9g
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: teda, co to placam, Brelshaza server! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo to ja vubec netusil covece. Supr feature. Muzem nekdy neco skocit spolecne s nyxakama treba, coz je skvely.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, na guardiany/abyss apod na serveru nezalezi, nicmene treba mapy na rotu splolu nezobrazite no... Jinak kdyby nekdo hral bezprizorne na Beatrice, tak by se nam taky hodil prispevatel do nasi mini gildy... ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: fajn prozreni dneska, je jedno na jakym servru si muzem chodit spolu! Lobby liquide dpc :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    zdar, predne pekny propareny vikend a.... jste nekdo na siriusu? Hledame naky aktivy do guildy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To Grand Prix je prdel celkem, takovy wacky wheels
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam