• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAMAHLProkremelská propaganda, dezinformace a manipulace
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KOVOUN: hele ještě si hoď tohle s titulkama.

    Машани о Путине в день большой пресс-конференции 19.12.2019
    https://www.youtube.com/watch?v=uYsG9bAHb-g


    Mashany skoro jistě satira, ale maskovaná - viz naše 70. léta.
    MATT
    MATT --- ---
    ZUZKAOU: Cibulka vidí ruský fízly za každym rohem, tak bych mu nevyčítal, že by skočil na lep takovýhlemu textu. Mě to taky dávalo smysl v kontextu jak se tu dobře dařilo všem těm z prognosťáku. Nicméně, když jsem si teď části textu čet, tak bych řek, že jsem tu "duginovskou rétoriku" vnímal.


    KOVOUN: :))) jeste je podobna o tom, ze jednou bude rubl za dolar...
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATT: jako že Cibulka je agent KGB?
    MATT
    MATT --- ---
    „V roce 2011 jsme byli svědky několika událostí, které byly předem pečlivě naplánovány, tak aby splnily cíle jejich agendy. Jsou to události zahrnující: „Arabské jaro“ v Bahrajnu, Jemenu, Tunisku a především v Egyptě. Invazi do Libye a zavraždění Muammara Kaddáfího. Přivedení EU na pokraj ekonomického kolapsu. Revoluci v Sýrii a přípravu války proti Íránu / Rusku. Zhoršení probíhající ekonomické krize. Zadržení bývalého bosensko-srbského generála Ratka Mladiće a přípravu vstupu Srbska do EU.

    Opětovné převzetí vojenské „moci“ v Kosovu pomocí vojsk KFOR (NATO). Pohodlné „zabití“ Usámy Bin Ládina (vycvičeného CIA) poté, co začala upadat důvěra Američanů v Baracka Obamu. Zatčení prezidenta MMF Dominique Strauss-Kahna za sexuální delikty. Japonské tsunami. Násilné nepokoje v Británii a Řecku, které se rozšiřují po celé Evropě.“
    ....
    „V současné době jsme svědky počátku další události, která má za cíl svrhnou další vládu. Tato vláda totiž ohrožuje plán „elit“ na globálně řízenou světovládu. Řeč je samozřejmě o ruské vládě, představované Putinovou stranou Jednotné Rusko.

    Co musíte pochopit je fakt, že Putin je jedním z hlavních důvodů, proč nebyly elity zatím schopny dosáhnout svého snu o světovládě. Teď už je snad dost jasný fakt, proč je Putin v jejich očích tak nepopulární a proto tak špiněný.

    Zatímco jsou na jedné straně západními médii ruští politici, jako je Putin, špiněni a očerňování, jsou na druhé straně glorifikováni zrádcové jako Gorbačov a Jelcin. Jejich tzv. sen o demokracii vytvořil v Rusku mizernou existenční situaci pro většinu populace a odřízl zemi od přírodních zdrojů a ropy. Ruská obranná liga je skupina aktivistů, kteří bojují proti americkému vládnímu imperialismu a NATO. Ruská obranná liga podporuje ruské tradice a pravoslavnou církev.“


    Ruský systém bludů aneb Alexandr Dugin a jeho boj proti Západu – Forum24
    https://www.forum24.cz/rusky-system-bludu-aneb-alexandr-dugin-a-jeho-boj-proti-zapadu/

    než mi zas "někdo" začne podsouvat adoraci puťkovi, taxi přečti celej článek..

    je tam zajímavej překryv s Analýzou 17. listopadu, který jsem kdysi taky potkal, tenkrát by mě nenapadlo, že to může být z cccp.

    "Analýza" získala značnou popularitu u některých antikomunistů, nespokojených s polistopadovým vývojem a zejména u konstituující se české krajní pravice a stala se součástí jejich ideové výbavy. Analýzu propagoval Petr Cibulka, na Internetu je dostupná v řadě kopií a dokonce i v překladu do angličtiny. Konfederace politických vězňů se od textu distancovala, ačkoliv s ním podle Dolejšího tvrzení spousta členů včetně výboru při jeho projednávání nejprve souhlasila.
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Dolej%C5%A1%C3%AD
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: mají nárok na dávku v hmotné nouzi, jednorázovou a vlastně plošnou. Až na to že to není 5000, ale 2500 Kč (odpovídá životnímu minimu). Pak posléze si nazákldě víza o strpění budou moci mít stejné podmínky jako češi, tedy budou si v příapdě potřeby moci zažádat příspěvek na bydlení, hmotnou nouzi a podobně. Ale vzhledem k tomu, jak jsou ty formuláře složité a jak jsou UP už teď přetížené. Jako bonus v tuhle chvíli musí ještě znova na UP, pokud si najdou práci a budou chtít pracovní povolení. jaj

    Těch 5000 je v jednání.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    BRUKEV:
    Pak mi to asi vysvětlete. První dva řádky vypadají jako dotaz, ale další dva jsou nesmysly. Ale i když dostaneš odpověď na první dva, tak to nic nevyřeší...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KOC256: nádech a výdech. Potom si to přečti ještě jednou, ok?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOC256: Myslím, že si nepochopil smysl toho příspěvku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRUKEV:
    Myslíš jako když chtěli přečkat ve Lvově a v neděli jim tam lítaly rakety třeba? Bylo to 20 km od polských hranic.

    Nebo kde přesně budou v bezpečí?

    PS: byl jsi na těch hranicích? Znáš tu situaci? nebo jen blbě pindáš po tom co sis přečetl nějaký chytrý příspěvek na facebooku?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Je někde srozumitelně sepsáno, na co vše mají UA uprchlíci nárok v ČR?
    A zda to jde z peněz ČR, nebo se na tom podílí fondy/peníze EU?

    Zatím totiž čtu, jak ti vychytralí uprchlíci budou brát 5000 Kč na osobu (chápeš, že když jsou tady babka, dcera a dvě vnučky, dostanou 20000 Kč?!? A já na to mám jako platit daně? Proč utíkají do ČR a nepřečkají válku na UA území někde u hranic se slovákama?), mít dopravu a zubaře zdarma, snad i lázně a zoo, zatímco nás daňové poplatníky to bude stát miliardy.
    MATT
    MATT --- ---
    výživný...

    Měli jste nás za šváby, teď uvidíte. Jste pro nás trofej, o kterou se podělíme s Američany, říká ruský politolog
    https://denikn.cz/830023/eli-jste-nas-za-svaby-ted-uvidite-jste-pro-nas-trofej-kterou-si-podelime-s-americany-rika-rusky-politolog/

    Nahlédli jsme do mysli jednoho z těch, kdo prostřednictvím Kremlem řízených médií utvářejí veřejné mínění v Rusku. Dmitrij Jevstafjev, známý politolog, amerikanista a vysokoškolský profesor ekonomické vysoké školy, je na televizní obrazovce velmi často. A promlouval k ruským divákům i v noci po vyhlášení nezávislosti separatistických republik prezidentem Vladimirem Putinem.

    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    KAMAHL: Celej profil je teda žumpa. Toto se rozmnožuje a pak kdo tu ničí slovanský geny.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    EZOUN: a Monikou😁

    Hele, tohle "všichni v okolí zastropovali benzín/naftu, jen ČR ne", to je teď nějaká móda tvrdit? Abych něco neprosvihnul.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KAMAHL: Jak pejsek s kocickou pekli dort teda Jochova s Vokounovou
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Odložím si random blitku z facebooku...

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Jak Rusko informuje o válce na Ukrajině
    https://www.youtube.com/watch?v=s_7zDbXbrm4
    JONY
    JONY --- ---
    Typický "rusák západní" vyrostl ještě v Rusku, ale přestěhoval se do USA, zde žije pohodlný život, přednáší na univerzitě o tom, jak je Západ zkažený a v Rusku jsou ty ryzí a duchovní hodnoty. Přestěhovat zpět ho ale ani nenapadne.

    Vladimir Golstein
    https://www.facebook.com/vladimir.golstein

    Aktuální ukázka propagandy o Mariupolu - ruské město, které trpí nikoliv od obklíčení ruskou armádou, ale díky teroru, co ve městě zavedl Azov.

    Below is the post from my friend, Ajay Goyal. A great entrepreneur, who's been doing a lot of business in Ukraine, and hopes to return there, once the war is over.
    Ajay talks about the tragedy of Mariupol, controlled not by the regular Ukrainian army, but by vicious and notorious nationalist battalion, Azov, the ISIS of Ukraine. One of their commanders delivers a speech, in which he claims that it is high time to kill all Russians in the back for what they are doing. Never mind, that for eight years, Azov has been already killing Russian speakers in the back in Donbass region. These are the people who lock civilians in Mariupol, and don't let them through humanitarian corridors. These are the people, whom FB now allows -- as a special favor to their noble racist cause - to call for murder of Russian soldiers. Obviously, that's a new community standard in FB. No calls for violence is allowed except against Russians. O tempora, o mores!
    Ajay Goyal:
    I respect moral certitude of those who are against war, any war. God Bless the pacifist Buddhist monks. I am one of you.
    Those who live in the real world and are intelligent enough to formulate questions and ask them can't have such certitude about anything, let aside a war. And I live in the real world, too.
    In the real world, we have to ask questions.
    Here is an audio of a "heroic Ukrainian commander, defending the city of Mariupol." Except that he is not a Commander of the Ukrainian armed forces. He is a commander of a Nazi militia named Azov. He is in control of the city of Mariupol. Mariupol is a Russian ethnic city in Donbass.
    This begs a question - or more than a few questions.
    Why is a Nazi militia in control of a Russian city of Donbass region? What have these Nazis been doing there in Donbass for 8 years? Where are they from? Who do they answer to? Who has been arming them ? Have they been taking orders from the Commander in Chief of Ukraine army Volodymyr Zelensky , a Jew? What do they think of him? Why is he not allowing Russian residents of the city to leave through the humanitarian corridor?
    And why, in this 21st century, in Europe, a Nazi militia is armed like SS and operates as if it were 1941 on the eastern front?
    If you ask these questions, your certitude about this war will disappear.
    Facts: Who founded Azov?
    The unit was led by Andriy Biletsky.
    In 2010, Biletsky said Ukraine’s national purpose was to “lead the white races of the world in a final crusade … against Semite-led Untermenschen [inferior races]”.
    Biletsky was elected to parliament in 2014.
    The 42-year-old is nicknamed Bely Vozd – or White Ruler – by his supporters. He established the far-right National Corps party in October 2016, whose core base is veterans of Azov.
    These guys follow in the footsteps of SS Galicia.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KAMAHL: normálně smýšlející a hlavně přemýšlející člověk si hlavně řekne, že jsou to oba zmrdi co lžou...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Přemýšlím jestli je tohle prostě demence typu "levá neví, co dělá pravá" nebo součást mlžící strategie snažící se lidi dostat do bodu, kdy si řeknou něco jako "existuje tolik variant, že se pravdy asi nemůžeme dobrat". Nakonec to ale vyjde vlastně nastejno.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam