• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAMAHLProkremelská propaganda, dezinformace a manipulace
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele kdo konkrétně je tam špatně? Já namátkou vygooglil tři jména a nepřijde mi, že by tam byl nějaký magor.
    JON
    JON --- ---
    SUK: Miroslav Sladek, Ransdorf, Volny? Imrvere tam sedi jednotky naprostejch magoru. Tahle imo nijak nevybocuje.
    SUK
    SUK --- ---
    Vy se tu smejete, ale me trosku desi ten vyvoj - neni to az tak davno, co by temhle osobam nikdo nesveril ani nastenku..
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: strasne!:D tyhle lidi je potreba poslouchat opravdu pozorne...;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HAR4NT: jj, zmrdum se dostane pekneho zivobyticka, pekny bonus k tomu, co tahaji z predluzenych jednozubcu a dezolatu. take jiste uvidime prime facebookove prenosy ze senatu a ciry fasismus v praxi. tesis se na jeji projevy? :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: dobry dementi, nezklamala
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //poradni tym nove senatorky

    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Statement Prepared for the U.S. Senate Committee on the Judiciary, Subcommittee on Crime and Terrorism
    “Extremist Content and Russian Disinformation Online: Working with Tech to Find Solutions”
    – 31 October 2017


    full src: https://www.judiciary.senate.gov/download/10-31-17-watts-testimony

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    „Potřebují nás.“ Jak ruská propaganda využívá demonstrace v Česku - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-teren-potrebuji-nas-jak-ruska-propaganda-vyuziva-demonstrace-v-cesku-215785
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ELHO_CID: jsem ji gůgloval a bezmyšlenkovitě jsem klik na odkaz na Quora. Pak jsem se dostával hloub a hloub. Když se chceš něco dozvědět = nehledej to na Quoře, jsem věděl. Že je Quora prolezlá proruskými trolly v takovém rozsahu, to je pro mě novinka.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Meta disables Russian propaganda network targeting Europe

    Meta disables Russian propaganda network targeting Europe | AP News
    https://apnews.com/article/russia-ukraine-technology-social-media-misinformation-05d147b128c48bfa23705409448b7bbc
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PRAASHEK: Kdo to je? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HONZA09: a co teprv chudák nirvana
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VYHULENY_UFO: Tvl. Chudák Cobain se otáčí v hrobě.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //dezolati na vylete.

    Řízky, Ortel i strach z války a cen. Jeli jsme autobusem s naštvanými - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-rizky-ortel-i-strach-z-valky-a-cen-jeli-jsme-autobusem-s-nastvanymi-215581


    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    nález z twitteru, původní zdroj nejistý...



    #propaganda
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Z FB Odpověď (ne moje) nějakému Štěpánovi.
    Jarda Štěpán Nord Stream 2.
    Nesměl být spuštěn za žádných okolností. Nešlo ale jen o byznys. Hrůza z propojení Německa a
    Ruska byla i je v USA přímo mystická.
    MIKE WHITNEY objasňuje, proč se USA rozhodly podniknout na Ukrajině jakékoli riskantní a tragické kroky, aby zabránily spolupráci Německa Ruska, protože důsledky viděly jako totální ohrožení svých chřadnoucích světovládných ambicí.
    „Prvotním zájmem Spojených států po 70 poválečných let byl vztah mezi Německem a Ruskem. Protože pokud by byli sjednoceni, jsou jedinou silou, která nás může ohrozit. Naší hlavní povinností je zajistit, aby se to nestalo," řekl George Friedman, generální ředitel STRATFOR v The Chicago Council on Foreign Affairs.
    George Friedman
    Ukrajinská krize nemá s Ukrajinou nic společného. Řeč je pouze o Německu, konkrétně o rusko-německém plynovodu Nord Stream 2. Pro Washington byl projekt od počátku hrozbou jeho nadvlády nejen v Evropě, a snažil se proto stavbu sabotovat na každém kroku. Nord Stream 2 byl plně funkční a připravený k použití. Pokud by němečtí regulátoři poskytli konečnou certifikaci, dodávky plynu by už nešlo zastavit. Němečtí spotřebitelé a podniky by měli mít spolehlivý zdroj čisté a levné energie, Rusko zase násobek svých příjmů z plynu. Win-win situace pro obě strany.
    Boj o přežití Ameriky
    Pro establishment USA to znamenalo katastrofu. Nemohl připustit, aby Německo ještě více odebíralo ruský plyn - nejen z byznysových důvodů. Ale především proto, že dobrý obchod buduje důvěru a důvěra vede zase k další expanzi obchodu. Jak se vztahy oteplují, ruší se více obchodních bariér, zmírňují se regulace, roste cestování a turistika - a na tom se vyvíjí i nová bezpečnostní architektura. Ve světě, kde jsou Německo a Rusko přáteli a obchodními partnery, nejsou potřeba americké vojenské základny, nejsou potřeba drahé zbraně a raketové systémy vyrobené v USA - a vlastně pak není potřeba ani NATO. Není také nutné provádět transakce s energií v amerických dolarech nebo hromadit americké státní dluhopisy, aby se vyrovnaly účty. Transakce mezi obchodními partnery mohou být nakonec prováděny v jejich vlastních měnách, což nutně vede k prudkému poklesu hodnoty dolaru a dramatickému posunu americké ekonomické síly.
    To byl důvod, proč se Bidenova administrativa stavěla tak ostře proti zprovoznění Nord Streamu 2. To potrubí fakticky znamenalo okno do budoucnosti; budoucnosti, ve které Evropa s Asií k sobě přiblíží domasivní zóny volného obchodu, což zvýší jejich vzájemnou moc a prosperitu - zatímco USA zůstanou mimo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //obrazova dokumentace v linku

    https://twitter.com/FranaSram_ek/status/1574351412493950983

    Tak jedno vlákno o tom, co taky táhne české dezoláty do Ruskem okupovaných částí Ukrajiny. Via fb Roman Máca:

    Kromě komunisty Romana Blaška je dalším českým „zahraničním pozorovatelem“ pseudoreferend ruských okupantů Jaromír Vašek. Ten je stejně jako Blaško blízký KSČ(M).

    Vašek působí řadu let v okupovaném Luhansku a občas zavítá do ČR. Na Ruskem okupovaný východ Ukrajiny ho zřejmě netáhne jen láska ke komunismu a Sovětskému svazu.
    Na místě si totiž fotí a natáčí malé děti. Stovky jejich fotek a videí pak vkládá na své sociální sítě viz facebook.com/jaromir.vasek.75/photos a https://youtube.com/channel/UCk7tuhscD2tK3OXLwKjQu4A/videos Např. video, jak si malá Máša hraje ve křoví ( https://youtu.be/uztEsXcsbbk ), jak ji Vašek doprovází do školy ( https://youtu.be/_mrt1VrAhuc ) nebo jako Vaškovi malá Ksjuša tancuje a vypráví ( https://youtu.be/fN3vax6j2U8 ).
    Vašek má obzvlášť slabost pro malé gymnastky nebo malé dívky v sovětských vojenských uniformách, které recitují sovětské válečné a budovatelské básně. Děti z okupovaných oblastí žijí v nuzných podmínkách vojenské diktatury a jsou ohroženější vůči sexuálním predátorům. O dětech, které si Vašek fotí a natáčí, pak píše zvláštní až perverzní statusy na sociálních sítích.
    Mladé dívky z Ruskem okupovaného území Ukrajiny Vašek vzal rovněž do ČR a zavítal s nimi i do Poslanecké sněmovny. Tam se dívky setkaly s bývalými poslanci KSČ(M) Filipem, Ondráčkem a Mackovíkem.
    Připomeňme, že ve věcech terorismu a držení dětské pornografie je stíhán „velitel“ proruských polovojenských jednotek Ivan Kratochvíl, který rovněž působil v Ruskem okupovaných oblastech Ukrajiny. Na fotce je Kratochvíl při družném rozhovoru s poslancem SPD Jaroslavem Foldynou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/gisat/status/1572706222050275329
    Slovenská televize Markíza označila zcela trefně a správně účastníky včerejší bratislavské demonstrace za “dezoláty” a flastenci, extrémisti, neoluďáci s čecháčky se na Markízu kvůli tomu zlobí a doufají v žaloby…jen ať se vztekají…



    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Psychologická přípravka spíše asi jen domácího publika na zfalšované volby

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam