asi předevčírem, trochu nakalený, nemohl jsme usnout a tak jsem zas "brousil" po temných zákoutích českého webu a přišel zlatý hřeb.
Securitymagazin, který se ze štvavé kremelské hlásné trouby poměrně úspěšně neutralizoval, dokonce natolik, že mizí články "kmenového"autora inženýra Duchcoslava, který nenávidí EU, green deal, 156 pohlaví, přičmoudlý a Bruselský neomarxizmus. Už jsem ho tu tuším zmiňoval.
A ejhle! Ecce! :3
Starýho psa novým kouskům nenaučíš.
Nejsem vojenský znalec, ale lehký základní přehled mám.
A zde svítily red flags snad v každé druhé větě.
Trochu jsem vrtěl hlavou a bavil se. Jak jsem zmínil základní přehled, z něho čerpám, že Rusové NEMAJÍ žádné wunderwaffen, ovšem autor článku si myslel naprostý opak.
Vyděšený italský pilot v bezbranném letounu F35 vydaném napospas ruské su30 s pokročilým systémem elektronického boje Chibiny.
Ruský pilot si s protivníkovým letadlem za 100 milionů dolarů hrál jak kočka s myší!
Nezdálo se mi to, ale díky pokročilé hodině jsem šel spát, vše se mi vykouřilo z hlavy a až teď, před chvílí, jsem na to narazil znovu, ale už zasazené do širšího kontextu.
Kontextu kremelské propagandy a jejích chapadel :3
Chibiny, LOL.
„Ruský stíhač si hrál s F-35, až její pilot plakal.“ Propagandě Kremlu vyprané přes dva weby pomohl i český poslanechttps://denikn.cz/1174177/rusky-stihac-si-hral-s-f-35-az-jeji-pilot-plakal-propagande-kremlu-vyprane-pres-dva-weby-pomohl-i-cesky-poslanec