Vždy vaham, kdy se jedná o svině, které tomu věří a svou defektní víru aktivně šíří pomocí fb a Twitteru. Zdarma.
Nebo o svině, které tomu věří, ale navíc jsou dotováni z Kremlu.
Nebo svině, kteří tomu ani nevěří, ale kvůli penězům tuto propagandu generují, šíří a sdílí.
Mluvím konkrétně třeba o profilech na fb, kde i přes velký dosah nejde jejich propaganda monetizovat, narozdíl od YouTube, webových stránek atd.
CHCIMÍR
nadávka směřovaná na ty spoluobčany kteří chtějí mír a nepřeji si aby byla Česká republika nadále zatahována mstivou politickou reprezentací do války popravdě netušil jsem že se někdy dočkám toho aby byl jedinec požadující mír terčem veřejného posměchu, protože jsem měl za to že většina psychicky normálních psychicky zdravých jedinců tak nějak inherentně chce mír, je obtížné pochopit že by někde existoval člověk který není psychopat a současně chce válku s všemi jejími průvodními jevy jako třeba destrukce civilního majetku, mrtvý ,zmrzačení ,zranění a podobně, jenže to jsem nedocenil novou generaci hipsterů ošlehaných větráky v kavárnách a zocelených ve válkách o poslední mandlové laté , kterým válka nevadí protože měli dobré skóre call of duty blacks, obávám se že spolu s nadávkou CHCIMÍR její i uživatelé odhalují nechutně mnoho ze svého psychopatického nitra, kdy nepřímo deklarují že to je správné. Vtipálci na tohle slovo prostě musíte mít žaludek.
Doprovodná fotka mluví za vše a je esencí celého toho zvastu (který je dost možná výstupem z chatgpt)
Onou fotkou je Zelenský za mřížemi v oranžovém vězeňském munduru.
Facebookhttps://www.facebook.com/kucera.josef.33