• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 5.9. Mezinárodní den charity
    SARGO
    SARGO --- ---
    NELLAS: To on možná taky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Já bych si asi radši nějakého skočila...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na zdraví Konráda Wilhelma Röntgena! Dnes je Mezinárodní den radiologie a Den panáků. Ačkoliv se alkohol velmi dobře vstřebává sliznicí anu, tak až si dneska budete dávat panáka, volte raději otvor, který vás na radiologii nepřivede.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní cirkumpolární den inuitů a Mezinárodní den merlotu. Nezapomeňte, že červené víno si nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě. Ovšem pokojové teplotě gotického hradu, nikoliv pokojové teplotě paneláku či iglú.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den prevence ničení životního prostředí v průběhu válek a ozbrojených konfliktů. Myslím, že teď je ten pravý čas demonstrovat za tanky s katalyzátorem, pancířem z obnovitelných materiálů a jezdící na bionaftu. A vůbec, spalování střelného prachu produkuje CO2, takže návrat ke kamenům, maximálně luku(ale pozor, tětiva musí být vegan friendly!). Jenom si nejsem jistý, jestli nám ta ekologická armáda v dnešním světě k něčemu bude...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den zdravého selského rozumu, Den erotických pomůcek a Světový den mravencojedů žíhaných. Zdravým selským rozumem bráno, numbat nebude ideální erotická pomůcka, a to i přes svůj 10cm dlouhý jazyk. A mimochodem, letos slavíme 140 let od vynálezu elektrického vibrátoru panem Granvillem- tak ať vám to vrní!

    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Vyuzili jsme s kolegy Mezinárodní den projektového managementu a na tematickem meetingu pro zasvecene jsme na tom nasem projektakovi nenechali nit suchou
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TRISSIE: a rozhodně budeš mít ráda svého právníka!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HEDERAHELIX: jestli je příčinou stresu sestra, tak doporučuju zapálit její fotku. zapálíš-li sestru, tak příští čtvrtek nebudeš moci oslavit Světový den svobody, ale na druhou stranu ve vyšetřovací vazbě budeš mít dost volného času a budeš pak příští sobotu moci oslavit Světový den origami :-)
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    Napsala jsem své veganské sestře a přemýšlím, co zapálit, abych se zbavila stresu...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Asi taky dnes zapalím "svíčku" proti stresu. Makeup jsem i plánoval, ale ukázalo se, že doma nikdo nic po ránu nenajde.
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    Světový den veganství slavím už potřinácté, bez makeupu i bez stresu, ale tu svíčku si zapálíme. (Věděli jste, že v Belzepubu začali dělat nežebírka?)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si dnes večer zapálím svíčku a budu zírat do plamene za účelem odbourání stresu. Jo a... nejsem vegan.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnes je i den octa a den skořice. A též den spisovatelů. Zdroj ČRo Dvojka. Jo a o veganech taky mluvili i když se jich na to nikdo neptal.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    I dnešní den je vhodný pro kombinování: Mezinárodní den umělců a Světový den těstovin. Tak zalovte ve spíži a nezapomeňte se pochlubit svými výtvory!

    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Omg
    Mole Day - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mole_Day
    Mole Day is an unofficial holiday celebrated among chemists, chemistry students, and chemistry enthusiasts on October 23 between 6:02 a.m. and 6:02 p.m.,[1][2][3][4] making the date 6:02 10/23 in the American style of writing dates. The time and date are derived from the Avogadro constant, which is approximately 6.02×1023, defining the number of particles (atoms or molecules) in one mole (mol) of substance, one of the seven base SI units.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    F1GURK4: Ne, sorry, chyba z loňska, nedal jsem si k tomu hvězdičku a den tchýní je plovoucí - si to umí zařídit, aby to byla vždycky neděle... Opraveno
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    XBAHNO: V pondělí je taky den tchýní?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Kdybych byl balbutik, chtěl bych, aby se má tchýně jmenovala Kotová...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam