• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 5.9. Mezinárodní den charity
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Vcera byl DT Training Day?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A zkoušel včera někdo strčit prst skrz krk?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Mezinárodní den nevidomých? No tak uvidíme, co se z toho vyvrbí... Já bych to neviděl nijak černě.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Drazí pozůstalí, vážení smuteční hosté. Sešli jsme se dnes, v tento mimořádně významný den, abychom uctili památku všech prasklých těsnění. Vzpomeňme na jejich věrnou a těsnou službu, na pocity bezpečí které nám tento rozměry malý, ale významem veliký kousek polybutadiennitrylakrylového kaučuku poskytl. Čest jeho památce!
    Pokud by vám pro dnešek Mezinárodní den prasklých těsnění nestačil, tak můžete oslavit i Mezinárodní den válečných veteránů a Světový den origami.

    SARGO
    SARGO --- ---
    NELLAS: To on možná taky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Já bych si asi radši nějakého skočila...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na zdraví Konráda Wilhelma Röntgena! Dnes je Mezinárodní den radiologie a Den panáků. Ačkoliv se alkohol velmi dobře vstřebává sliznicí anu, tak až si dneska budete dávat panáka, volte raději otvor, který vás na radiologii nepřivede.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní cirkumpolární den inuitů a Mezinárodní den merlotu. Nezapomeňte, že červené víno si nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě. Ovšem pokojové teplotě gotického hradu, nikoliv pokojové teplotě paneláku či iglú.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den prevence ničení životního prostředí v průběhu válek a ozbrojených konfliktů. Myslím, že teď je ten pravý čas demonstrovat za tanky s katalyzátorem, pancířem z obnovitelných materiálů a jezdící na bionaftu. A vůbec, spalování střelného prachu produkuje CO2, takže návrat ke kamenům, maximálně luku(ale pozor, tětiva musí být vegan friendly!). Jenom si nejsem jistý, jestli nám ta ekologická armáda v dnešním světě k něčemu bude...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den zdravého selského rozumu, Den erotických pomůcek a Světový den mravencojedů žíhaných. Zdravým selským rozumem bráno, numbat nebude ideální erotická pomůcka, a to i přes svůj 10cm dlouhý jazyk. A mimochodem, letos slavíme 140 let od vynálezu elektrického vibrátoru panem Granvillem- tak ať vám to vrní!

    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Vyuzili jsme s kolegy Mezinárodní den projektového managementu a na tematickem meetingu pro zasvecene jsme na tom nasem projektakovi nenechali nit suchou
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TRISSIE: a rozhodně budeš mít ráda svého právníka!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HEDERAHELIX: jestli je příčinou stresu sestra, tak doporučuju zapálit její fotku. zapálíš-li sestru, tak příští čtvrtek nebudeš moci oslavit Světový den svobody, ale na druhou stranu ve vyšetřovací vazbě budeš mít dost volného času a budeš pak příští sobotu moci oslavit Světový den origami :-)
    HEDERAHELIX
    HEDERAHELIX --- ---
    Napsala jsem své veganské sestře a přemýšlím, co zapálit, abych se zbavila stresu...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Asi taky dnes zapalím "svíčku" proti stresu. Makeup jsem i plánoval, ale ukázalo se, že doma nikdo nic po ránu nenajde.
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    Světový den veganství slavím už potřinácté, bez makeupu i bez stresu, ale tu svíčku si zapálíme. (Věděli jste, že v Belzepubu začali dělat nežebírka?)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si dnes večer zapálím svíčku a budu zírat do plamene za účelem odbourání stresu. Jo a... nejsem vegan.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Dnes je i den octa a den skořice. A též den spisovatelů. Zdroj ČRo Dvojka. Jo a o veganech taky mluvili i když se jich na to nikdo neptal.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    I dnešní den je vhodný pro kombinování: Mezinárodní den umělců a Světový den těstovin. Tak zalovte ve spíži a nezapomeňte se pochlubit svými výtvory!

    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Omg
    Mole Day - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mole_Day
    Mole Day is an unofficial holiday celebrated among chemists, chemistry students, and chemistry enthusiasts on October 23 between 6:02 a.m. and 6:02 p.m.,[1][2][3][4] making the date 6:02 10/23 in the American style of writing dates. The time and date are derived from the Avogadro constant, which is approximately 6.02×1023, defining the number of particles (atoms or molecules) in one mole (mol) of substance, one of the seven base SI units.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam