RAINBOF: Ja to vidim podobne.
DAVIDOWITCH: :-) Ja ty casove horizonty zas tak moc neresim. Kdyz se me nekdo zepta, nejak to odhadnu dal to neresim. Mam velke stesti na lidi - byvaly sef mi pred mnoha lety - kdyz jsem poznamenal, ze to co chce dost mozna nestihnu do releasu za 6 mesicu - rekl, ze "Don't worry about that. That's not your job. Your job is to solve problems and write highest quality code. Meeting deadlines, planning, budget, you name it, none of this is your problem. It's my problem. If you need something, you tell me. When you thing you're done, you tell me. Don't worry about the rest."
> Mam velke stesti na lidi
Kdyz tak o tom premyslim a vidim jak tady dost lidi mluvi o vyhoreni (svem nebo kolegu/kamaradu), tak jsem si rikal, ze prestoze pracuji dost (podle me partnerky prilis moc :-) tak nemam pocit, ze bych vyhorel nebo se k tomu blizil.
A mozna ti lidi kolem jsou ten duvod proc me to stale bavi a jsou dny kdy nemuzu dockat rana abych vyzkousel napad co jsem dostal vecer (vim, ze znim jako naivni 18 geek na ceste k vyhoreni, idealni obet startupu, ale je to tak :-).
Ja jsem si vzdy vybiral praci podle lidi, abych pracoval s lidma, ktere jsem respektoval a od kterych jsem se chtel naucit vsechno co oni umi. A zatim jsem mel z prdele kliku, ze se mi to dari...