JARDABEREZA:
Tady asi narazis na něco, co jsi právě nezažil nebo neviděl u svých kolegů, ona ti změna práce většinou nepomůže bez ohledu na to jak moc dlouhý jsi měl sabbatical před tím...
Řešil jsem jeden(ano slovy jeden) těžký případ vyhoření u jednoho ze svých kolegů, kdy jediné štěstí bylo, že se nezabil.
Ono to začíná pomalu, sere tě někdy prace(nu koho ne), stupnovalo se to přes to, že ho začali srat remote kolegové, protože důvod XY, pak špatná komunikace, pak si uvědomil, že je kompletně remote takže FOK everything, kde nejsem přímo zmíněný, že to musí udělat, do toho probíhala změna manageru, takže ten nový (ano já) se tohodle všeho dopatral až zpětně, jelikož původní tohle neřešil (jo tohle byl manažerský FOK up mého předchůdce).
Pak už jsem viděl náznaky, časem přišlo i to, že se účastnil jen nutných meetingu a ve většině případů si léčil předchozí noci kolou, aby dokázal fungovat.
Long story short :
V jeden moment zmizel na X dní, kdy se mu nedalo dovolat nebo s ním řešit, objevil se zpět a rovnou podával výpověď, reálné slzy v očích s tím jak je v <>, tak s ním sedís a řešíš život a všechno kolem, zůstal na antidepresivech vážně dlouho, nesejmul se, kompletně změnil práci mimo obor a má teď život víc v pohodě, alespoň z toho malá co já dokážu soudit.
Život no... a když jsem v klubu 40+, tak ano zapadá do skupiny 45+
Vyhoreni potkat nechceš.