Dik za vstupy!
Zidle, stoly i displaye mame myslim celkem obstojne (jsou to nejake zahnute 4K dell super sirokouhle kravy, ale z hlavy nevim, jsem doma : ) Stadup desky mame pro zajemce, taky cast mist je pevnych. A urcite vim o par lidech co si rekli o neco spesl a firma proplatila. Win stroje mame cca tyhle
https://www.alza.cz/dell-precision-5540?dq=7225312 (64gb ram, horsi grafika), Macy nevim, ale afaik nejake taky dost nove. Barak samotny je dost novy (MainPoint, takze klima celkem jede, mame to hezky moderne udelane vc. ruznych zasedacek (i mini pro jednoho/dva) s odhlucnenim.
Ty volnocasove veci (psko, fotbalek...) jsou spis v ramci pracovni doby (kterou teda nemame uplne definovanou) nez ze by kvuli nim nekdo zustaval dele. Na druhou stranu jsem tam jednou o vikendu vzal deti a nahodou se tam potkal s kolegou, ktery mel stejny napad ((:
DARK_ONE: V predchozim kanclu jsme meli 3D tiskarnu, ale nemyslim si ze byla moc vyuzivana. Nicmene hardware lab by mohl byt dobry, jen se obavam ze si to nikdo nebude chtit vzit na starost. Zkusim to ale nadhodit, dik! Na trenera jsem zapomnel - chodi k nam dvakrat tydne nejake vysporotvane slecny na streching a myslim, ze to jede i online. A taky mame nejake lekce anglictiny a muzeme chodit na nejake skupinove lekce vedle do fitka. Mozna nejake ty soft-skills by se ale chytly, opet dik!