• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOJAProgramovani 40+
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    RUDOLF: Me je celkem jedno jestli nekdo gpt nebo ne, ale a) GPT vetsinou pise schematicky a ne moc dobre, a b) kdyz vykopirujes casti ruznejch promptu, tak ti ty myslenky dost nenavazujou.

Valcim s tim hodne a dost to nenavidim. U code review to jeste jde, ale u design review je to peklo co mi dost kazi radost z prace.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAIMONIDES: jste to schopný zaručeně rozlišit?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ALMAD: pár jich tam je. A dost Indů má cover od chatgpt.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    MAIMONIDES: Jakej je pomer prihlasenejch LLM?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    MARASAN: Odvážný názor, se kterým souhlasím. Někteří si jen přečetli návod, někteří jsou ex * manageři, co při agilní transfo vytáhli krátkou sirku.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAIMONIDES: Ostatni uz nejspis prisli na to, ze scrum master je naprd a tak je vyhodili.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No, přišlo mi 80 přihlášek na scrum mastera a asi 8 na dev. Za dva měsíce. Generický inzerát na seniorní pozici:)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GIOMIKY: Rybka uz urcite rozflakal prasatko 😁
    KNX
    KNX --- ---
    MLEKAR_STEIN: Štátne zákazky by som asi nebral. Sú tam penále z opozdenia. Je to riziko.
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    JARDABEREZA: mě přišlo par nabídek od firem, co jsou dodavatele státu. tak nevim jestli ekonomika, nebo stát musi splnit nějaký povinnosti
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    Zacalo. Nevim. :-)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Začalo vám taky chodit víc poptávek na práci nebo pracovních nabídek? Oživuje se ekonomika?
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    DEEFHA: Má to podobné funkce... chvíli by mi trvalo si to podrobně srovnat a nějak vyhodnotit :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JARDABEREZA: Btw. já používám https://www.sweetscape.com/010editor/ a velká spokojenost :-)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    22DAEMON: Narazil jsem na to, když jsem dělal binární parsery a nemohl jsem najít presety pro určité formáty do Neo Hex editor. Ale zatím jsem s tím nějak moc neexperimentoval.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    22DAEMON: Kaitai používám tady, moc mi to pomohlo: https://github.com/deefha/klan2016-re
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    22DAEMON: mne staci Nim a Vlang. Minimalne maj o dost lepsi syntax na rychle cteni v kodu oproti rustu a go
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    22DAEMON: nějaký mladý spratek nás hází do rezavého železa
    KOJA
    KOJA --- ---
    22DAEMON: A copak tim chces rict?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SATAI: Pokud byl expert na prokrastinaci, tak rozhodně :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam