KOLCON: Dik za zkusenost, mam za sebou neco podobneho - nekdy pred 10ti lety jsem vzal pozici ppl managera/tech leada, 5 lidi v tymu, ale pak jsme se s zenou rozhodli odstehovat se z Prahy (taky 2h cesty). Bylo to jeste pred covidem, takze fully remote pozice ceske firmy nenabizely vubec, hledal jsem asi 2 roky, a setkaval se presne s podobnymi problemy. Hiring manageri meli ze me strach, ze je nahradim. (To byl mj. taky duvod, proc jsem chtel zpatky k hands-on - protoze jsem si uvedomoval, ze takto praci najdu snadneji, kdezto jako manager budu v zlate kleci daneho korporatu, tezko hledat jakoukoliv zmenu. Navic moji technickou praci (AI/data science) mam fakt rad.) HR lidi se mnou neumeli mluvit, byl jsem pro ne prekvalifikovany.
Nakonec jsem se chytil v jednom startupu ze Sillicon Valley, ale to byla totalni haluz - nabirali tak nejak kohokoliv, kdo jim prisel dobrej a pozici jim vymysleli za behu, takze jsem po nastupu treba 2 tydny ani nevedel, kdo je muj nadrizeny. Nakonec to byla fajn zkusenost, ale musel jsem hodne cestovat po celem svete, coz se uplne neslucovalo s rodinou. "Nastesti" uderil Covid a ja mel cas se rozkoukat a v te dobe ceske firmy naopak nabiraly i fully remote lidi. Tak jsem presel, dostal remote smlouvu a v pohode. Financne jsem si oproti puvodnimu korporatu (MSD), kde jsem delal managera, nepohorsil, spis bych rekl, ze naopak.
Ale ty obavy z toho, ze muzu nejakemu managerovi jit po krku, jsem si vsiml. Nebo mozna si to jen namlouvam, nevim, ale prijde mi logicky, ze takhle ten na druhe strane uvazuje. Kazdopadne ja to resil tak, ze jsem vytahl karty rovnou na stul a vysvetlil, proc jsem tu karierni zmenu udelal. Tj. ze nechci resit korporatni nesmysly a boje o headcount a rozpocty, ze nechci resit, ze mi nekdo neprisel do prace, nebo ze musim resit bad hire, ktery jsem nehiroval ja, ale nekdo jiny, atp. Ze chci resit technicke problemy, ve kterych jsem dobry. A kdyz na to prijde rec, tak rikam na placku, ze managerem byt nechci, ze si te prace vazim, protoze vim, ze je tezka, z vlastni zkusenosti, ale zrovna tak vim, ze ji delat nechci. Prijde mi, ze to funguje.
Vlastne nevim proc je zabehly mytus, ze vrcholem kariery je ridit jine lidi. A korporaty vlastne ani casto s nicim jinym nepocitaji. Pritom jsou lidi, jako ja, kteri nemaji problem vest projekt, nebo lidi, ale nechteji resit ty ppl-management nesmysly kolem, protoze je zdrzujou od technickych problemu, ktere je zajimaji a do jejichz studia vlozili typicky mnoho let studia/prace ...
Kazdopadne at se dari, urcite neco najdes! Jde jen o to najit hiring managera, ktery je dostatecne vyzraly, aby pochopil, ze v tobe bude mit stabilniho a loajalniho spojence, ktery bude fungovat samostatne ale nepodrazi ho ...