• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKDALL·E mini je mrtvé, Dejve, ať žije Craiyon, mage.space, Stable Diffusion atd. - having sex with AI since [date format unknown]
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SKY_MAX: stejně to flákne domek doprostřed váhy a oba talířky nechá prázdný. Prostě asi nechápe jak funguje váha :) a nenapadá mě cesta jak ho to naučit.
    OMN
    OMN --- ---
    musim to sem postnout

    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    JUNGLER: zkusil bych něco jako "weighing scale of justice that is weiging a small house agains an air". Překlepy si oprav. Pokud mu popisuješ objekt, tak imho musíš říct, co ten objekt "dělá" nebo "nědělá". V tomhle případě ta váha váží a važí něco s něčím. Když řeknš "left side is..." tak mu popisuješ vzhled obejktu, ale ty mu chceš popsat akci, co onen obejkt dělá.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HADIAK: asi jo... ale řikal jsem si, že to přece něco tak jednoduchýho musí zmáknout a já jsem jenom blbej, že nepřijdu na správnej prompt :D takovýto... pujdeme tudy, je to sice dál, zato horší cesta :D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JUNGLER: a nebolo by jednoduchsie / rychlejsie / efektivnejsie to dat cez 3 prompty a potom proste zlozit v grafickom programe?
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    pokouším se vymlátit z midjourney graficky jednoduchej obrázek (třeba v podobném stylu jako je Kurzgesagt) na web kdy potřebuju klasickou váhu (takovou tu váhu svobody) kde na jedný straně je malej jednoduchej domeček a na druhý straně hromádka peněz. Ta hromádka je těžší. Je vůbec reálný po midjourney něco takovýho chtít? Zkoušel jsem milion různých promptů a zdá se, že to ten systém nemůže pochopit a vytváři mi různé zprněniny kde domeček je uprostřed tý váhy a tu hromádku peněz tam pro jistotu nedá vůbec. Někdo nějakej tip jak podobnej obrázek vytvořit?
    Zkoušel jsem třeba takhle : simple minimalistic two colour style, weighing scale of justice, left side of scale heavier, in left side of scale is pile of money, in right side of scale is small house

    a vyplivlo mi to tehle bullshit :D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    napadá někoho AI nástroj, kterej by uměl vytvářet obrázky techničtějšího charakteru v nějaké marketingově použitelné podobě? Třeba grafy, tabulky atd? Můj skill na tvorbu grafů a tabulek končí u dat ale udělat to nějak koukatelný už je nad moje schopnosti. Do teď jsem používal na podobný věci profesionálního grafika, ale hladám kde ušetřit. Předpokládám, že nějakej subscription by vyšel výrazně levněji :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    DZODZO: Nebo tam mají chybu:

    DZODZO
    DZODZO --- ---
    mam asi pomaly pocitac, nechce mi to vygenerovat hru :(

    Infinity Arcade - Text-Based Games and Interactive Fiction
    https://infinityarcade.com/generate?prompt_text=hitlers_two_balls_conquering_stalingrad
    BLAHOVEJ
    BLAHOVEJ --- ---
    HOVADAK: Myšpulín je dobrej challenge. Zatím vedeš :-)
    LOG53
    LOG53 --- ---
    YARIN: Příliš obecný model, málo dat konkrétně na ruce. AI krásně trefí barvu kůže, vrásky, otisky, ale nezná kosti a klouby, na různých zdrojových vyobrazeních můžou být některé prsty skryty apod. Ví, co je to ruka/dlaň, ale netuší funkci a rozsah pohybů. Proto je "podání rukou" nebo "držící deštník" sázkou do loterie a většinou vtipný výsledek. Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=24yjRbBah3w
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //osm prstů drží devítiocasou kočku
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOG53: být GPT entitou tak bych si na tazatele počkal za rohem s bičíkem v ruce
    LOG53
    LOG53 --- ---
    TEKKET: To jsou právě ti lidi, co to zkoušeli a tlačí ti svůj styl, to se musí zatípnout v zárodku :) Já bohužel postrádám skill a styl "roztřepaná dětská ručka" už tam asi je..
    LOG53
    LOG53 --- ---
    KAMAHL: GPT-4 už lépe rozezná zamotanici :)

    HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    BLAHOVEJ: Já bych toho Myšpulína viděl spíš nějak takhle.

    BLAHOVEJ
    BLAHOVEJ --- ---
    MATT: Bing celkem chape co chci. Se stable diffusion se dorozumivam sloziteji. https://postimg.cc/gallery/Zhz9nzF
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam