• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KARLOSK: Jo ten prechod hlasu byl mrazive hustej. Vubec cela ta scena je vynikajici a okamzite ji radim do zlatyho fondu. Kdyz spolu zacali mluvit, spontanne mi vyhrkly slzy a to jsem obvykle celkem cynik a filmy mi tohle nedelaj. Snad jen konec Pomsty Sithu a Klonovych valek me podobne zasahl. What have I become? Jeste jak se Anakin pod rozbitou helmou usmal, to byl taky muj oblibenej detail.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Když to já shnu po tom co jsem závěrečný díl viděl už po čtvrté:

    Hudba:
    Trailer nabušenej, Duel of Fates a u závěrečné bitky nic z toho?

    Beru a Owen:
    Skoro si "poradí" s Third Sister a pak je sejme banda tupejch Stormtrooperů?

    Jinak Third Sister ve výsledku v pohodě postava, klidně ať se ukáže v další sérii.

    Malá Leia víc než v pohodě a ta její "vyspělost" na to že je jí 10 mě vůbec netrápí.

    Lightsaber combat je kdo si všiml kombinací jak toho co bylo vidět při flashback spraringu, tak i z Ep. III. super.

    Mohl bych přemýšlet dále, ale za mě furt 1000 / 10


    ... jo a ten přechod Anakinova hlasu do Vaderova? Nejvíc!!

    A Obi-Wan je tady fakt Jedi Master. Kdyby se neodstřihl od síly, myslím že při treninku by byl na úrovni Mace Windua
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    CELLINDRA: presne, v tom poslednim dile uplne wat, proc tam sakra jeste je, mela pekne umrit v tom predposlednim:) ale zase za Owena a Beru jsem rad, takze se to tak nejak vynuluje a vyslednej dojem z posledniho dilu a celkove celyho serialu za me dobrej, neni to teda neco co bych si musel honem pustit znovu, ale mozna to nekdy jeste zkouknu, ale prioritu ala CW nebo Rebels to nema:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale beru to tak, ze kdyz se medium rare Anakin dokazal jednou rukou vyplazit z lavy, tak Vader ze znicenym oblekem zvladne dobelhat na lod a odletet zpatky na destroyer.

    Coz mi pripomina ze zabery toho star destroyeru byly dalsi fenomenalni vec na tom serialu....
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: Prave ze pokud si dobre pamatuju, tak ho kuchnul drive nez se to stihnul naucit s tim ze kdyz na to prisel Plagueis tak to zvladne i on :)

    Ale jinak bych rekl ze kombo. Viz diskuse proc prezijou pichnuti do bricha sithove ale ne Jediove.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Hmm, vlastně ani ne DS jako taková, ale přímo císař - on se přeci specializoval na nesmrtelnost a udržení života i tam, kde se mu nechtělo - poté co se to naučil od svého mistra, tak ho kuchnul :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE:
    NAVARA: v Ep6 opustil dark side. Ja si myslim ze nazivu ho drzi temna strana, a oblek mu jen pomaha normalne fungovat.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    DWAY: Za tohle moc dík! V původní diskusi mě hodně štvalo, jak každej trochu kritickej názor dostal automaticky několik mínusíčků. To už si pak člověk rozmyslí tam cokoliv psát.

    Mně to teda konečně taky bavilo. Jako furt šílený plot holes, nesmysly, věci, co se děly, protože to tak někdo napsal a ne proto, že organicky vyplývaj z toho, co se stalo před tím - ale konečně epickej lightsaber duel! Taky jsem měla SWTOR flashbacky, jak tam používá Telekinetic throw, Project a pak i Forcequake, můj nejoblíbenější útok! ;)
    Third sister úplně zbytečná postava, vůbec v celý tý sezóně nemusela bejt - ale aspoň jsme díky ní viděli badass Owena a Beru, který oproti Ep. IV získali solidní hloubku.
    Jo a taky bych jako hudební nerd zkritizovala hudbu, u duelu byla málo epická, rozjela se až časem. A sbory zněly jako hraný na synťák, možná už nezbyly peníze...
    Nemám nějak extra pocit spravený kontinuity, spíš hodně fanservisu. :) Ale hello there dost pobavilo - taky škoda, že zraněnej Vader nezařval "Kenobiiii", ale asi nechtěl lýzt Samu Witwerovi do zelí. ;)
    IKARI
    IKARI --- ---
    jo tahle epizoda me bavila :) takze za me tedy +1 ... i kdyz, porad se tomu da vytknout vsechno to co predchozim dilum - a musim teda jeste vypichnout kameru, ktera byla otresna - hrozny shaky cam a obcas fakt divne uhly
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: no ano, v eVI je i videt, jak blesky poskodi dychaci pristroj, ale tady evidentne taky Obi mu rozmastil dejchatko, helmu, slic sabrem na hlave (ano potesilo me ze byla vysvetlena ta velka jizva DV z eVI na hlave, protoze na zaberech v prequelech zkratka nebyla tak velka) a jeste takovej peknej slic pres zada...divim se ze ho to neprepulilo...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: V EP6 mohl zemřít na celkové poškození toho obleku - byl blesky zasáhnut komplet, nejen helma
    JADE
    JADE --- ---
    me teda nejvic mrzi, ze tam nebyl ani sebemensi naznak toho, jak Vader opet prezil takovej narez...koneckoncu ani v Rebels z duelu Ashokou nebylo nic jak se z toho dostal...proste mame kanon, ze bez masky umira a ejhle opet evidentne ne...to jako mohli udelat, alespon jak pro nej Palpatin zase treba nahodou prileti a zachrani mu prdel, nebo neco...ale predpokladam, ze kriznik s Grand Inquisitorem byl stale na orbite, takze asi tak...ale skoda velka no...
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Jenomže to že má syna, si vydedukoval až po setkání s ním. Pokud by se potkal s nějakou anonymní mrtvolou, pokud tedy nebereme v potaz nějaký Force propojení ve chvíli, když Reva Luka kuchla, bylo by mu to jedno. Neměl by žádný důvod věřit tomu, co si Reva na základě napůl vyslechnuté zprávy vydedukovala. I kdyby dostala příležitost mu to říct. Což je dost nepravděpodobné.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky si treba uvědomit, ze pomsta nebyva vzdy logicka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: netusil ano, jedno určitě ne. Vzdyt kvůli nemu pozdeji presel zpatky ke svetlu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Nojo. Jenomže krom toho, že je to dost velkej logickej skok, tak Vader ani netušil, že má dítě. Čímž pádem by mu to stejně bylo šumák, i kdyby mu hodila k nohám Luková hlavu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: odvodila si ze to je jeho decko a kdyz Anakin pozabijel younglingy tak se rozhodla mu oplatit stejnou minci a zabit jeho decko.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Takhle zpětně trochu nechápu jednu věc. Proč vlastně Reva chtěla zabít Luka? Pokud by ho brala jako způsob, jak se opět nějak přes Bena dostat k Vaderovi, živej by byl užitečnější. Jinak jí mohl být naprosto šumák.
    JADE
    JADE --- ---
    no me se to taky teda libilo...par vyhrad bych taky nasel, ale ty mi trosku "obhajuje" Clump v cenzurovanym auditku...za me super, ale teda, taky bych ho dorazil...to byl proste Obiwanuv double fail...ale zase asi je to mysleny v konzistenci, ze by se QuiGon neobjevil a this in not jedi way...a proste nemelo by to pokracovani...
    jinak jeste trosku k ty filmarine...Palpatin mi prisel spis jako puvodni Palpatin v eV...to je cele cgi, vubec si proste nebyl s MacDiarmidem podobnej mi prislo...a QuiGon teda taky hodne zestarnul i jako duch :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DWAY: jj presne jsem si rikal ze cas bude v realu trochu jinak ale takhle to tak proste pusobi no :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANTICLOVEK: jj s tim souhlasim. Pravda mohl to byt casovy trik ze souboj revy a larsu nebyl ve stejnou chvili jako souboj Vader a Obiho. Ale spise to je holt filmarska zkratka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam