• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    A co ta kovářka? Ta nějak moc lehce zmizela z děje. Navíc ty její rohy na helmě, podobné měl i Moff na své helmě. No uvidíme.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SEJDA: Ja vim, ja vim, to uz se v tyhle rade stalo vickrat, ze neco zdanlive nahodilyho a nesouvisejiciho se ukaze jako dulezity. Takze nakonec treba Bo-Katan nebo Grogu osedlaj factosaura, probudi armadu podzemnich megamonster a rozdupou Gideonovy sily. Krome vesmirny bitvy tak ve finale dostane godzillu na steroidech nebo neco takovyho. Neprekvapilo by me to.)) Ackoliv by to nebylo moc originalni a veci inspirovany godzillou jsme ve Star Wars uz videli nekolikrat (viz zillo v Klonovych valkach i ted pred nekolika tydny ve Vadny varce, rancor ve finale Boby Fetta).

    Me holt trochu zmlsal Andor, na kterym jsem ocenoval ze neobsahuje samoucelny akcni sceny a monstra kazdych par minut, ktery tam jsou jen proto, aby tam byly... Ony maj pak ty akcni sceny vetsi dopad, kdyz je nestrili jak z kulometu. Tim nerikam, ze chci, aby byl Mando jako Andor, to by uplne nefungovalo, jde o jiny zanry... A divaci by nesnesli nekolik epizod zcela bez akce. Ale lehounce kdyby ubrali, tak bych se do toho dokazal vzit o neco vic. Ale na druhou stranu je to verny Lucasovi a prequelum. A verim, ze pri dalsich shlidnutich uz mi to vadit nebude.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: pro me to je podobne jako kozy v anime. Neni to dulezite pro pribeh, spise takovy fluff / fan service pro fanousky. A pravdepodobne taky pro grafiky co na tom pracuji :-D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: vzdyt ta potvora muze byt jeste v hlavni roli dalsich scen, bud trpelivy padavane.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    DWAY: Jo, to taky, ale tak to tu holt chodi.) Me proste prisla ta potvora zbytecna. Penize mohli utratit jinak, cas venovat dialogum a postavam, akce je v tyhle epizode dost uz tak. Ale zase mi to dil nema sanci zkazit, ale je to uz poterti v tyhle rade, kdy jsem trochu symbolicky obracek oci v sloup (megakrokodyl, megaptak a ted megajesterka)… A priste bude asi mythosaur. Ale ten dava pribehove smysl.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: maji krapet omezeny screen time no. Me spise dostalo, ze uz z dalky vidi jak se zveda zeme, vi co tam muze byt, ale vesele si to sinou s plachetnici dale do posledni chvile.

    Jinak na druhou stranu design plachetnice se mi libil velmi :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ale pripomnelo mi to zillo beast, moje oblibeny diky Klonovych valek. Nicmene jedna vec je, kdyz se jedny stvure venujou dva dily a neco ninyho, kdyz se mihne na pul minuty…
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ja bych se bez xty megaprisery taky obesel, pusobi to na me uz trochu preplacane a samoucelne. Ackoliv Bo-Katan upozornovala, ze bombardovani probudilo stary monstra ci co. Zrejme teda nemyslela jenom factosaura. Ale jinak hezky, zvlast Shadow Council a zabery na flotilu. Jo a nevim, jak pres e chapat Gideonuv proslov na konci. Chysta armadu klonu sebe sama v beskaru? Nebo uz ty trooperi kolem nej jsou on?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DWAY: mne taky, jeste ted to rozdychavam .. i kdyz to byl strasny vul, ale musel byt fakt ze houzevnaty, nebo mit castesne synteticke telo, kdyz mu ty vibro zbrane nerozslehaly jeho telo uz po prvnim zasahu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale ukapla mi slza. Mohl vzít alespoň jednoho praetoriana s sebou.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CELLINDRA: i bitva o Mandalore bude :) juhu
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Na SWC mluvil Doug Chiang (designer Manda i Bad Batch) o těch příšerách - evidentně pro ně má soft spot, jsou podle něj součástí Star Wars a modeluje je a souboje s nima podle starejch béčkovejch filmů.
    Já je taky úplně nemusím... Mnohem radši bych space battles. ;)

    (Zase dáváme mínusy lidem, co mají jinej názor a dovolí si tady říct, že se jim něco nelíbí. Je to fakt nutný? Přece se nám nemusí všechno líbit, ne? Jsem z toho smutná, protože jestli mě na SWC něco opravdu chytlo u srdce, tak to bylo to, jak příjemný lidi fanoušci SW jsou. Mohl se tam bavit fanoušek sequel trilogy s fanouškem original trilogy a bylo to fajn a vtipný.)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: ja uz se tesim, jak Grogu donuti priseru zautocit na Imperium, jak prisera sezere Manda i Bo Katan a ta priseru rozpare dark saberem ze vnitr.
    ARAON
    ARAON --- ---
    IKARI: Protože třeba mega červ žijící v asteroidu, je něco, co by se ve Star Wars nikdy, ale nikdy nemohlo objevit…
    IKARI
    IKARI --- ---
    dneska to byl zachvev nejakeho lepsiho serialu, ale nejak mi to bylo uplne volny (ale porad veci jako uplne zbytecna monstrozni prisera v prostredi kde se zjevne nema jak uzivit - teprv desata nebo kolikata....) - tahle show si me ztratila nekdy mezi predposlednim dilem druhy rady a prvnim tehle ... a napravovat to uz budou asi jenom tezko - skoda
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jako dnes bomba
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    omg skvělej díl:)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Grogu a IG-12... Yes! Yes! Yes! :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: me to prave taky napadlo jak sem to videl, ale pak sme to resili s zenou a seznali sme ze kdyby to byl beskar tak to je odolne i mecum. A wiki nehovoří nic takového. Takze nechci rozporovat, jen me to uprimne zajimalo
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Zdroj "jedna pani povidala". Presneji receno nekde jsem to zahledl a nevim kde. :-/ Tak uvidime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam