Nektery ty drby mi prijdou uz trochu prepaleny. Treba to vyskrtnuti sequelu z kanonu je a vzdycky podle me byla uplna blbost a zbozny prani urcity casti fans, na kterou miri vsemozny clickbaitovy weby a youtuberi... Filoni jako nohsled KK, to je taky takovy zvlastni. Ostatne KK ma byt odejita kazdou chvili a furt nic. I me osobne, jakkoliv jsem ze sequelu spis rozladen, by stacilo, kdyby udelali specialni edici, pridali/ubrali par scen, trochu to prestrihali (terba jako Hal 9000 fan edity sequelu, ale jeste jit trochu dal) a budu s tim v miru. S tim, jak zacina post-imperialni obdobi prokreslovat Mandalorian, naopak zacinam byt k sequelum trochu benevolentnejsi.
Ale to jsem odbocil, puvodne jsem chtel sdilet, ze Ryan Arey ze Screen Crush (ten, co dela ty zajimavy rozbory a prehledy easter eggu ke kazdy epizode SW) pry slysel, ze reunion Dina a Grogua v Bobovi Fettovi bylo rozhodnotui Jona Favreaua a ne Disneyho. Ale to taky neni zadnej hmatatelnej dukaz... Zdroj zde (ale to video si pak pustte od zacatku, je to jako vsechno od nej zajimavy):
MANDALORIAN Season 3: Every Plot Hole and Question: ANSWERED!https://youtu.be/Wna6ToaJKpo?t=1287