• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: R.I.P Kanan
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    dnešní díl byl totální porno. i ten konec byl fajn...
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    konec možná mohl bejt maličko delší (doslova jednotky minut třeba)... po tom finále to působilo jako rychlý outro z nějaký hry :)
    ARAON: souhlas
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jako jedine co bych dnesni epizode vytknul je, ze ty Mando jetpacky maji najednou strasne moc paliva. :D
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Tak jsem konečně viděl sedmou epizodu, s tím krokodýlem nechápu že se tu řešil tak dlouho, vždyť tam je asi pět vteřin:) spíš souhlas s tím, že to je dycky na začátku pět minut důležitý, pak výplň a pak až posledních pět minut zase důležitý, ale tentokrat výplň super, a zacatek mega super, jak jsem viděl ten Imperiální videohovor, tak si říkám, ten kniratej, to musí bejt Paleon, takhle jsem si ho dycky představoval, a taky že jo! Další důvod věřit že to s Thrawnem myslej vážně a že to snad nepokazej, už se fakt těším na Ahsoku (plus jsem teď někde četl, že Filoni věci ohledně Thrawna konzultuje se Zahnem)
    IKARI
    IKARI --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CLUMP: To nevadí, že je jinak velký - může mít jinak husté a tedy těžké složení :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PUKPUK: už to jede
    If IG-12 had the voice of Palpatine
    https://www.youtube.com/watch?v=hVeUIFvT9Yk&ab_channel=TK-228
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    LORDPEET: Ze to vypada, ze je na vsech planetach stejna gravitace (z hlediska pohybu postav), si zkousim okecat tim, za a) maj v botach a/nebo obleceni nejaky gravitacni prizpusobovace a je to takova samozrejmost, ze se o tom nemluvi; b) osidlujou jen planety s cca stejnou gravitaci. Coz vlastne rozporuje treba Mandalore vs. mesic Concordia, oboji obyvatelny, ale dost jinak velky. Tak nic.

    Nebo je tu nekdo expert a cetl treba nejakou knihu nebo komiks, kde by se tohle tema resilo?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CELLINDRA: Kondicioner/barva na vlasy s nanobotama. Nebo tak neco. Vyreseno.))
    IKARI
    IKARI --- ---
    DWAY: muj tip je, ze to bylo plneni kvoty pro akcni sceny :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CELLINDRA: to prave ne. Proto se tam pridaly treba ty debilni vespy v Boba Fettovi. Tady to vypada ze megakrokodyli se pridavaji "for fun" doslova.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    BTW víte, co triggeruje mě? Že pokaždý, když si Bo-Katan sundá helmu, tak má dokonalý vlasy! Ani rozcuchaný, ani slepený! Jak kdyby zrovna přišla od kadeřníka. :)))
    IKARI
    IKARI --- ---
    LORDPEET: kazdy asi mluvime o necem jinem :D ale to je uz jedno
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Já jsem pochopila, že spousta věcí se tam dodává, protože si o to producenti řeknou. "Vražte tam ještě jednoho megakrokodýla, lidi to maj rádi a vyrobíme merch" - a nikdo se nad tím víc nezamýšlí. Což je škoda.
    IKARI
    IKARI --- ---
    tak to se omlouvam, ze jsem se nechal unest, jenom pro nekoho, kdo tvori, to dokaze byt trochu urazlivy/demotivujici takhle degradovat umeni s tim, ze to je "jenom" pohadka a ze vlastne nezalezi na tom jak se to udela ... ale uz to vzdavam
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nereste to kuci. Co uz, holt se neshodnou vsici.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: vzdyt krokodylozelva sezrala pterodaktylodraka. Nejenom, ze si krokodyl zahral 2x, stejne jako ten drak, ale jeste ukazali ekologii te planety.
    Ted nam ukazovali spoustu vlasatych hlav Mandalorianu, tusime, kteri zahynuli?

    IKARI: Krasna obhajoba toho, jak byt protivny neustale.
    IKARI
    IKARI --- ---
    ARAON: a pak obsahuje dila na celem spektru kvality zpracovani ... takhle, kdyz reknes, ze nemuzes dila mezi sebou srovnavat, protoze kazde z nich je unikatni a neexistuje zadna jednotna metrika, podle ktery se da soudit, tak je to sice z casti pravda, ale je to asi tak stejne k nicemu jako kdyz kazdy v zavode dostane zlatou medaili ;D

    z myho uhlu pohledu je strasne dulezity mit objektivni verejnou debatu o kvalite umeni - ja to znam z vlastni zkusenosti: hlas zakaznika, ktery si rika o vetsi kvalitu, je pro kreativce dar z nebes na produkcnich meetincich a naopak, kdyz je videt, ze ten zakaznik je nadseny z uplne z cehokoliv, tak to je smrt kreativity, protoze v takovem pripade chce mit firma umelce spis jako "pracanta na pase", nez "kreativniho genia", idealni jsou pak zamestnanci, kteri chteji mit v bezpeci hypoteku a nechteji prevratit svet naruby ... umelec, pokud to neni blb a jeste nevyhorel, tak by mel kritiku spis ocenit, protoze to je sance se posunout, ale naopak kdyz citi, ze to nedopadlo dobre a siroke publikum presto jasa, tak je to takove horko-sladke, protoze je mu jasny, ze priste to nepujde lip a zaroven to znevazuje tu jeho praci, protoze na ni zjevne nezalezi, kdyz to byl uspech i tak ...

    a k ty objektivni metrice, umeni je sice subjektivni, ale i tak vzdycky vznikne nejaky objektivni zpusob jak to dane umeni hodnotit, protoze bez toho by se to prakticky nikdo nedokazal realisticky naucit - ta objektivni metrika se meni v case podle toho, jak lidi prichazeji na novy veci, ale kdyz se clovek rozhodne to proste hodit za hlavu, skipnout roky studia a jet si podle svyho, tak to nedopada dobre, protoze sam se svoji invenci netrumfne generace nakumulovanych zkusenosti vsech umelcu pred nim - clovek nejdriv musi pochopit proc pravidla toho oboru a zanru jsou takova jaka jsou, nez je schopen je porusit "spravne", cimz ale akorat udela to, ze nastoli pravidla nova (nebo musi mit stesti a udelat to omylem :D ) ... kazdopadne i o umeni se da hovorit objektivne, neni to vzdy jen dojmologie
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Zapadne. Chcípni, autokorekce debilní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam