• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    VALOR: pribeh ne no, ale bounty, eventy, hiden lairs etc to mas vsechno spolecne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: On to nekdo hraje na PC…?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Občas, když mi ve windows něco sebere focus - tak mi po návratu nefungují klávesy útoků, místo 1,2,3,... to zobrazuje, že mačkám "C" pro zrušení útoku. WTF?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PC verze mi už asi po čtvrté spadla :o

Ale aspoň unstuck portne na začátek dungeonu (ne do města), když jsem u mrtvýho krále portnul za zamčený dveře do prázdný místnosti :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    Hrajete někdo s dětma? Za mě pecka. Ale je naprd že nejde v partě propojit společnej quest aby se oběma ukazovalo to samé
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem dal dneska par bgcek a myslim ze je cas na uninstall :D wallet wariory proste nepretlacis :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak dneska cinkl 60. Zase mi začali dávat smysl další věci, ale furt spoustu věci je pro mě záhada :). Každopádně je to furt zábava.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jasny. Ale myslim ze to nikdo delat nebude v tydle "mobilovce". Ale je to jeste beta, dat bude imo dost pozdeji
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: delal sem co sem mohl, ale bud na to moje google fu nestaci, nebo se na to jeste nevrhli ti spravni mudrlanti s excel sheetama a vzoreckama, ktery maj cas na to hodiny testovat jeden skill se vsema moznejma kombinacema statu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: Tak porad je tu strejda google, ktery ti najde vsechno ;)
    RALI
    RALI --- ---
    CHOCHA:
    LIQUIDFREAK: díky, máte pravdu, jedna má symbol meče, druhá štítu...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: Ono I u toho pvp je to jedno pokud nepotrebujes bejt v leaderboardu, matchmaking normalne funguje, takze nejdes proti velrybam
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: No maxroll je prave to kde sem se toho moc nedozvedel, snad najdu na wowheadu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak za mne je nejvetsi pruser, ze po startu umrela guilda takze je tady par chechlaku co nereagujou a nejaky teamplay neexistuje. Nemluve o warbandu, ktery je sam o sobe dost dulezity kvuli +mf kdyz hrajete s bandou z warbandu v parte.
    A monetizace je mi nejak u zadele, zatim sem do toho nedal ani korunu a prvni 5 rank gem bude odhaduju tak za tejden, mozna driv kdyz se zadari. 41 para, 3250dmg,1383cp.
    Ano vidam lidi co maj tunu rank 5 gemu a cr nekde uplne v jinym vesmiru ale to mne tak nejak nechava chladnym. pvp moc nechodim takze mne to asi nemusi trapit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Asi bych hodil tohle na Nastěnku

Wowhead's Diablo Immortal Guides Are Now Live! - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-immortal/news/wowheads-diablo-immortal-guides-are-now-live-327235
    SONIC
    SONIC --- ---
    MONKEYFIGHTER: mam to samy uz sem ti vo tom psal na battlenetu :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NAVARA: no ja uplne nechodim a nectu si na netu o kazdy mechnice ktera se da v pohode pochopit ze hry, to delam az kdyz necemu fakt nerozumim nebo chci minmaxovat gear:)

ani z naseho klanu nejsem prvni kdo se do tohohle chytil zjistuju)

Ale kdyz sme u toho, nejaky dobry zdroje na theory crafting? Zejmena ohledne toho jak presne maj vliv jaky mechaniky na dmg / survivability atd, vzdycky nachazim rady typu dmg je lepsi nez armor penetration etc ale jak se to v realu pocita moc nikde nevidim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: To je známá a zdokumentovaná chyba, dopustit se jí takhle dlouho po zveřejnění musí být úmysl :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl tak sem nasel slusnej deadlock, jsem v klanu kterej se ted co se dokoncil cyklus resnul z shadow na normalni klan, vyhraju shadow lottery, dostanu dva akeba signety a oba je instantne nasypu do klanu (to chce asi 30 od vsech hracu aby se dalo switchnout na dark clan)

Posleze zjistuju ze patron ceka vzadu a chce po me signet kterej uz nemam protoze sem ho narval do klanu, a do novy lottey uz nemuzu i kdyz hazi normalne hlasku ze muzu vstoupit do lottery tak ta moznost proste v uicku neni. takze muzu akorat cekat nez zbytek party nasbira signety

Tzn narvete signety dycky prvni patronovi nez je date do klanu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam