MONKEYFIGHTER: "kdyby to bylo nastaveny min zmrdsky tak imho neni problem" - vidim to stejně no. Přesně jak píšeš, tenhle typ her to má v sobě, jenže u D:I to nastavili tak, že za svoje prachy dostaneš fakt hrozně málo. Koukám teď na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=RIOzE_unxdk -komentář Asmongolda na videa nějakýho týpka, pro kterýho je normální nasypat do hry 50k... Něco zaplatit je ok a že je dnes všechno v podobně subcriptionu a kontinuálních plateb chápu, nicméně tady už to přehnali, z mýho pohledu samozřejmě. Když jsem si spočítal, kolik jsem dal za ty roky třeba do HS, tak to taky bylo třeba 50k, ale korun, byly to roky a byť jsem se při té částce taky celkem orosil, za offline Magicy se platilo taky dost (byť tam je člověk mohl reálně prodat - tenhle model elektronicky, jako třeba u Artifactu moc nefungoval).
No nějakou zábavu si v D:I rozhodně užiju, ale zůstane to pro mě hlavně záchodovkou asi. Uvidíme, něco se může změnit, ale nejspíš ne moc, protože pak by ty lidi, co do toho nasypali 50k, můžou chtít prachy zpátky.