• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Haha, jo, u nás jel taky méďa a lumíci plus mezi námi medvědy (we three bears)... asi nějakej medvědí fetiš :)) ale co máme D+, dáváme buď společně pixarovky nebo děti sjíždí (omg) Phinnease a Ferba.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TOOMIX: Kompletní seznam není, ale při spouštění služby se většinou objeví aspoň částečný plus Google mi u filmů/seriálů ukazuje, kterej provider je streamuje, ať už ho mám nebo nemám zaplacenýho. Umí Netflix, HBO, Apple TV, Amazon, Google TV a voyo, nejsem si teď jistá Disneym.
    BOXY
    BOXY --- ---
    TOOMIX: Jj, já když tohle řešil s Disney+ (abych našel, co tam vůbec je a nemusel řešit předplatné), tak jsem narazil na https://www.justwatch.com/cz, tam to jde filtrovat podle služby ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISSIE: hbomax v podstate konci.... => VYHULENY_UFO:
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RIP Hbo max

    HBO Max na horské dráze. Z aplikace mizí filmy a projde změnami - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/hbo-max-na-horske-draze-z-aplikace-mizi-filmy-a-projde-zmenami/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SMOOKE: no furt je tam Méďa a lumíci (nesnáším Méďu a lumíky, ale bohužel jsem v přeslabě) :-)

    jinak ohledně té Tlapkové patroly jsem jim psala maila (dřív na tohle skvěle fungoval chat, ale jestli tam ta funkce někde je, tak mně se ji dohledat nepovedlo), práva už nemají, ale předají na produktové oddělení. Mno...
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    TOOMIX: chapu, a to ze si kazdej dela svoji stremovaci sluzbu, je fakt na pitchu, ptz na kazde je max par veci, ktere chce clovek videt, ale jinac je to hrozny odpad (alespon mi to tak prijde) nemit to sdilene v rodine, tak to bodam to platit
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SMOOKE: na těhle stream službách je debilní to, že jsem nikde nenašel oficiální seznam toho, co mají v nabídce. Nejdřív bych musel založit účet, zaplatit a pak bych se mohl kouknout.
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    TOOMIX: ja to prevazne drzim kvulu westworldu a GOT(nyni house of targeryens) a TP pro deti byl takovej bonus - deticky ale objevily disney+ a patrola skoncila :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRISSIE: na twitteru se nedávno někdo rozčiloval, že to byl jediný důvod, proč HBO Max měl
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak když už tu ten klub je...
    v březnu zmizela z nabídky Tlapková patrola ve filmu, pak se zase objevila. A teď zase zmizela Tlapková patrola jako seriál, ale absolutně ticho po pěšině, všude se furt uvádí, že ji HBO má v nabídce.
    Nevíte k tomu něco?

    (je to Opravdová Krize, když má člověk doma pětiletou zapálenou fanynku :-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KOC256: To je možná ten problém že já se neschoduju s mainstremem ve většině. :) Ale jako z poslední doby až na seriál The Boys, Boba Fet asi neznám lepší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PETRPEDROS:
    Nemyslel jsem to špatně, ale je dobré si asi uvědomit, že tvůj apetit není úplně obvyklý a tedy pokud desítky nebo stovky lidí to hodnotí "nízkým hodnocením", tak nevím zda je košér to prohlašovat za "dobrý seriál"... ...nebo alespoň zmínit, že se v tomto neshoduješ s maintreamem... ;-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KOC256: Bude to sračka :) Ty si to ještě neviděl a odsuzuješ. Zajímavé. No rozhodně mraky filmů co na CSFD neprojdou u mě rozhodně plus. Dokonce mám měřítko. To co Kleopatra na čsfd označí jako super za mě propadák a naopak. Tak záleží na tvém vlastním vkusu.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAB1T: Podstatné je že již v seriálu píší že postavy jsou jen inspirovány knihami terryho pratcheta. Takže si logicky domyslíš že nejsou 1:1. No a když tohle zvládneš tak jako fantasy scifi je to super podívaná. Za mě určitě plus.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Chromecast TV je 4...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ARIAEL: Mimochodem Chromecast TV fakt doporucuju - je to za dobry penize, umi to hodne veci, umi to 4k i Dolby, dobry ovladani a podpora v Androidu i jabku...
    Ja to mam na to, ze nemusim poustet PC na bezne sledovani a hlavne na vsechno cestovani - proste si beru vsechan svy multimedia sebou - na miste mi staci jen WiFi a HDMI mistni televize
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ARIAEL: A jaký máš Chromecast? Já mám trojku, tak jestli nebude zakopaný pes v tomhle.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KOC256: Díky. Klicenku si můžeš vyzvednout na vrátnici. Tak daleko jako je CSFD a dokonce IMDB jsem došel. Zaujalo mne označení toho dila za super a chtěl jsem se k tomu názoru dozvědět víc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAB1T:
    Hlídka (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/811996-hlidka/prehled/

    Tady máš více recenzí. Bude to sračka, ale taky mám kámoše, co musí vidět každý Déčkový film i seriál...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam