• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORHvozd
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    tohle místo mě ovliňuje tak, že se mi zdálo, že jsem v lese, a dělám fotky pro tohle místo!
    ale protože nejsem v lese, trošku předběhnu o necelej měsíc, a zde je foto z kopců nad Ústím loni 3. listopadu (za jízdy)

PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    Moje oblíbené místo kousek za domem.

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    dnes jsem si při polední procházce vzpomněla na větu z naučné stezky ve Štramberku: "Naši předkové odpradávna věřili, že stromy mají duši a vnímají bolest stejně jako my". (Já tohleto vím s neochvějnou jistotou...)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Poslední ráno na Košťálově…

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    CAROLIAN: Ale i tak krása! :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ...a obávám se, že je mladej, že ještě poroste....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ELSINOR: fotky z auta jsou večerní, když se stmívalo, takže úplně blbý

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    CAROLIAN: Z losa v říjnu bych měla teda hodně respekt. Já se velmi vyhýbám i srncům. :)
    A nechceš nahodit i nějakou tu fotku z auta?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ELSINOR: les s příběhem.... tak to jsem šla dneska na procházku a najednou vidím něco velkého černého mezi stromy.... samec losa, v kohoutku nejspíš víc než já (173cm), říjen (tj. měsíc, kdy člověk neví, kdy a co jim rupne v kouli)... fotit jsem nestihla, jen jsem doufala, že si mě nevšimne a půjde dál.... šel, ale já si zbytek štreky zpívala (obvykle vidím ve volném pondělku výhodu, že teda nikde nikdo, dneska jsem modlila za nějaké další turisty, klidně i bikera bych brala, aby tam ještě někdo jiný plašil zvěř.... nejhorší bylo, že tahle kráva veliká, se lesem posunovala úplně potichoučku - kdybych ho nezahlídla periferním viděním, protože se hýbal, tak o něm vůbec nevím...

(velkého černého samce losa jsme fotili v téhle oblasti z auta asi před týdnem - losi jsou solitérní, netvoří stáda, takže je skutečně pravděpodobné že to byl ten samý jedinec)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    Vcerejsi.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Jedna i s Artemis. :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ze včerejška z velmi hvozdovitýho anglickýho parku u dobříšskýho zámku.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    spali sme v podobnycm lese s kamaradem... rikal, ze kdyz tam byl naposledy, tak ten kopec byl v podsatete holej s par "kerikama" a byl tam jako dite s rodici... ted je mu tak kolem 50 :D a les fakt peknej :D
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    NANTHEI: Lesy s příběhem jsou nejlepší. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    na týhle fotce lesa není vůbec nic zajímavýho, ale je to les s příběhem.
    blízko něj jsem vyrůstala, když to byl ještě úplně dětskej, relativně nově uměle vysázenej lesíček. neměl žádnej podrost, na zemi bylo jehličí, a ty pravidelně vysázený borovičky měly tak 2 a půl metru na výšku a větve od země.

teď je to takhle. a já nemůžu uvěřit, kam ty desítky let zmizely.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Jedna z minulého roku :)

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnešní :)

LENZIE
    LENZIE --- ---
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam