XCHAOS: Nevím, pro mě je to plýtvání časem. Jako trávit čas na sociálních sítích. Mám tam několik stabilních stránek, které odebírám, na všech (I Fucking Love Science, I am programmer I have no Life)... všechny dávaj na všech médiích stejnej obsah, je vlastně jedno, kde se na to koukneš. Ale vlastně se ti prezentuje jeden, třeba, článek na celou stránku.
Preferuji možná nějaký trvalejší čtivo typu kniha o vaření palačinek anebo naopak něco aktuálního typu denikn.cz ... ale to tápání, kdy vlastně nevíš, co ti algoritmus vybere na první skrolovací stránku, než tě to médium bude bavit je vždy ve hvězdách a vlastně, teď na threads, když jsem si tam natáhnul profil z Instagramu je to vlastně to samý v bleděmodrým, jenom tam, předpokládám časem přiskočej reklamy a ke každýmu čláínku se navěsí nějaký motivátory pozornosti typu srdíčka, palečky, smutníčky, smajlíčky, nadšené, vyděšené, libovolné komentáře. Tohle všechno produkuje v mysli tak akorát dopaminu, aby ses do toho labyrintu sociální sítě angažoval každodenně.
Ve výsledku RSS je pro mě lepší varianta.