• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DANIELSOFT: A nemáš díky easy módu výčitky svědomí? Měl bych. Dorazil jsem to tři roky zpátky na normal, závěr byl drastickej, ale díky tomu se z toho stal nezapomenutelnej zážitek a měl jsem radost, ze jsem tím proplul. Co to přepnout zpátky?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL tak kam ses dostal teď? já jsem v půlce šestého paláce a v docela dlouhé oblasti jsem nemohl za boha najít Safe Room a všichni byli vylevelovaní a vydundaní. tak jsem použil Goho-M, vrátil se do reality, uložil pozici zvlášť a až se mi bude chtít, tak budu pokračovat dál. potvory jsou silné, mé ovečky levelují jak divé. taky si myslím, že kdybych nepřepnul tu obtížnost na Easy, tak to nedám, nebo se budu moc stressovat, takhle to trošku víc připomíná Dragon Questy :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    teď jsem na začátku šestého paláce a lehce jsem zakysl
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: v současné době mám Jokera na levelu 42, ale to už jsem dávno za tímto soubojem, kouknul jsem se do historie savů a naštěstí pro tebe tam mám jeden save bokem: v tom pátém paláci před tím bossfightem byl Joker na levelu 38
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: A na jakym mas Jokera levelu? Me to ceka asi dneska, tak sem zvedavej.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem přepnul obtížnost z "normal" na "easy" a porazil jsem je hned napoprvé

asi to tak nechám, chci hrát a ne se rozčilovat
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: vím přesně, co mám udělat, ale nejde to. napadá mě přepnout obtížnost na Easy.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem u bossfightu pátého paláce a přijde mi děsně těžkej, celej včerejšek jsem ho nedával

těsně před spaním jsem přišel ještě na nějaké brutální triky, zkoušel jsem to několikrát, ale měl jsem smůlu

prosím neradit

#Persona5
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Mi to prijde vypiplany tak nejak cely. Nejak se nemuzu zbavit dojmu, ze takovy hry se delaj v potu a krvi a v extremnim vypeti. Vybrouseny k dokonalosti coz vzdycky neco stoji.

Pro me to je i trochu exkurz do Japonsky kultury. Zaroven je videt, jak maji oni velmi dobrej prehled o nasich kulturnich symbolech (obracene to tak neni - vetsina lidi o Japonsky kulture a historii nic nevi). Ale to je znamy, jen to pozoruju i tady.

Jinak 5. Palac, novy probuzeni Persony, ty momenty mam nejradsi.

#Persona5
    GEE
    GEE --- ---
    No on je to hlavne Okumura, ne Okamura, ale close enough

A co se tech person tyka, vem si, ze je v serii Shin Megami od roku 1987 uz 15 her jestli pocitam spravne
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    taky v #Persona5 obdivuju, jak mají vypiplanou tu mytologii person: prostě celou západní i japonskou mytologii mají jako postavy, každá svoje schopnosti, silné slabé stránky... to muselo dát práce
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    V Atlusu delaj i programatori z Ceska?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DANIELSOFT: zas tak bezne jmeno to neni, ma ho cca 100k japoncu
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    je to přece jenom trochu spoil děje, tak to dám do spoileru radši: (možná narážka na českou politiku v #Persona5)

jeden z padouchů se jmenuje Okumura a chce jít do politiky: myslíte, že je to běžný japonský jméno, nebo někdo opravdu "opisoval" z českých reálií? mezi programátory klidně Češi být mohli...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: imho Persony nema cenu piplat, ale fuzovat a fuzovat. Ale tez v tom nemam moc jasno a zatim delam jen to zakladni fuzovani. Kdyz ji nafuzujes na arcane, kde je silnej bond, tak rovnou dostanes bonus. K cemu je dobry Persony levelovat mi zatim unika, treba to prijde.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    they are billions - jsem už asi na pátém scénáři a ten defóltní ajronmen mě fakt štve. po X hodinách, jedna taktická chybička a všechno je v kopru... jako ano, realizmus rulez, ale už nejsem študák a v noci musím spát a kde brát čas :)

a když už to tu padlo, jedna pěkná mise v x-comu (naposledy to bylo u únosů) pomáhá překonávat úzkosti z blízkého setkání s nepříjemnými lidmi docela dobře.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    teď jsem zaseklej na hádance skoro na konci čtvrtého paláce

a zdá se, že mi nějak zastaral Joker: já si piplal Persony, který mi tak nějak fungovaly ale teď se zdá, že jak jsem málo přijímal nový, že všechny mají už dost na nic schopnosti a budu muset udělat nějakou očistu Augiášova chléva a zmodernizovat jeho arzenál, ostatní členové party teď aspoň makají víc

chce to nabrat nějaké relativně nové a pak je pofúzovat

čeho se rozhodně nevzdám je ta persona, kterou jsem haluzí koupil/získal na začátku hry a má děsně silný Curse útok, který mi občas hodně pomáhá
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    včera mi hraní #Persona5 pomohlo z psychického propadu z IRL záležitostí, dobojoval jsem se ve čtvrtém paláci až k první Safe Room

dneska jsem zkoušel jít dál, ale zakysnul jsem na hádankách. dobouchal jsem docela dost potvor, vylezl zpět k Safe Room, ale neuložil pozici a blbec si řekl "zkusím jít zpátky do té chodby, jestli se jenom na základě tohoto respawnujou nestvůry". A respawnovaly a jedna silná zabila Jokera. Až vychladnu ze vzteku, budu pokračovat.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Ja sem s Lady Ann ve vztahu, takze bych vedel. :-) Spis cekam, co se stane, az budu mit plnej bond taky s Makoto. Diky tyhle postave sem zacal chapat, proc je nekdo ujetej na hentai a kreslenou soft erotiku.
    #Persona5
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    #Persona5: ještě potřebuju zjistit, čím se zvyšuje Kindness, jednou se mi kvůli nízké Kindness nepodařilo pozvat Ann na rande. tipuju nějaké knihy, ale chci na to přijít sám (jinak by mi stačil jediný search v subredditu Persony, nebo se zeptat HONZAL)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam