• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    Diskuze pro ty, co hrají jakoukoli PC/konzolovou hru a chtějí se o ní více rozepsat.
    !! SPOILERY POVOLENY POUZE V TAGU !!
    rozbalit záhlaví
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GEE: Jo, to samizrejme pouzivam. Dneska vezmu Haru jeste na sipky a taky musim naucit skill jeste nekoho 3. Mozna cas vic pouzivat v boji itemy a pak jsou tam ty karty, kteryma muzu naucit dovednosti. Mam jich hromadu, zatim sem to nevyuzival
    GEE
    GEE --- ---
    Zamerte se na baton pass, panove
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT:
    nukleární weakness myslím nemaj. Jsou velký zelený a maj PSI weakness
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL:
    jsi teprve u těch nukleárních, ti jsou ještě v pohodě a porazil jsem je i na Normal. ale nechci krotit tvoje nadšení :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT:

Jeden má nastaveno Defence - up - tj. je potřeba mu tenhle status odebrat
    Ten dokument bude imho výpověď, na základě které spáchá robot sebevraždu v dalším kole (narážka na JPN problémy, kdy se tam tohle možná reálně děje?). Nejde tedy o status, který jde odebrat a spíš je potřeba do tý doby všechny vypnout úplně.

Cesta bude nějak docílit toho, abych mohl na PSI weakness udělat tři útoky po sobě (buton pass je zesiluje). Budu muset kouknout, co mam vlastně za Itemy, karty a jak si poskládat postavy. Už se těšim na večer :D
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT:
    "časovým limitem" myslím počet tahů
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL:
    já zase myslím, že ho prostě vyhealuje.

cílem je zabít všechny čtyři naráz, což nedokážeš udělat jen tak, pokud sice používáš útoky na všechny, ale jeden má těch životů víc

pokud všechny zabiješ naráz, přijde další vlna silnějších robotů, další kolo souboje

pokud ne, po časovém limitu utečou a přijdou další znovu, což je chyba
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Odhaduju, zev dalsim kole na to se ten robot zabije? Cimz je vlastne konec kola a prijde dalsi vlna?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: chces, abych ti prozradil, co myslim, ze to znamena?

(btw ja toho Okumuru nedal asi patnactkrat, mozna dvacetkrat, pak se nasral a cvaknul to Easy)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Ja sem ted dvakrat za sebou nedal toho Okumuru. Moc nerozumim tomu, kdyz u velkejch zelenejch robotu u jednoho prilitne formular a pak ma nad hlavou cervenej mracek. Myslim, ze protoze nevim, co to znamena je duvodem, ze moc nevim. Asi budu muset kouknout do navodu.

Obtiznost menit nebudu, fakt je to spis o hledani postupu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DANIELSOFT: A nemáš díky easy módu výčitky svědomí? Měl bych. Dorazil jsem to tři roky zpátky na normal, závěr byl drastickej, ale díky tomu se z toho stal nezapomenutelnej zážitek a měl jsem radost, ze jsem tím proplul. Co to přepnout zpátky?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL tak kam ses dostal teď? já jsem v půlce šestého paláce a v docela dlouhé oblasti jsem nemohl za boha najít Safe Room a všichni byli vylevelovaní a vydundaní. tak jsem použil Goho-M, vrátil se do reality, uložil pozici zvlášť a až se mi bude chtít, tak budu pokračovat dál. potvory jsou silné, mé ovečky levelují jak divé. taky si myslím, že kdybych nepřepnul tu obtížnost na Easy, tak to nedám, nebo se budu moc stressovat, takhle to trošku víc připomíná Dragon Questy :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    teď jsem na začátku šestého paláce a lehce jsem zakysl
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: v současné době mám Jokera na levelu 42, ale to už jsem dávno za tímto soubojem, kouknul jsem se do historie savů a naštěstí pro tebe tam mám jeden save bokem: v tom pátém paláci před tím bossfightem byl Joker na levelu 38
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: A na jakym mas Jokera levelu? Me to ceka asi dneska, tak sem zvedavej.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem přepnul obtížnost z "normal" na "easy" a porazil jsem je hned napoprvé

asi to tak nechám, chci hrát a ne se rozčilovat
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: vím přesně, co mám udělat, ale nejde to. napadá mě přepnout obtížnost na Easy.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem u bossfightu pátého paláce a přijde mi děsně těžkej, celej včerejšek jsem ho nedával

těsně před spaním jsem přišel ještě na nějaké brutální triky, zkoušel jsem to několikrát, ale měl jsem smůlu

prosím neradit

#Persona5
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Mi to prijde vypiplany tak nejak cely. Nejak se nemuzu zbavit dojmu, ze takovy hry se delaj v potu a krvi a v extremnim vypeti. Vybrouseny k dokonalosti coz vzdycky neco stoji.

Pro me to je i trochu exkurz do Japonsky kultury. Zaroven je videt, jak maji oni velmi dobrej prehled o nasich kulturnich symbolech (obracene to tak neni - vetsina lidi o Japonsky kulture a historii nic nevi). Ale to je znamy, jen to pozoruju i tady.

Jinak 5. Palac, novy probuzeni Persony, ty momenty mam nejradsi.

#Persona5
    GEE
    GEE --- ---
    No on je to hlavne Okumura, ne Okamura, ale close enough

A co se tech person tyka, vem si, ze je v serii Shin Megami od roku 1987 uz 15 her jestli pocitam spravne
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    taky v #Persona5 obdivuju, jak mají vypiplanou tu mytologii person: prostě celou západní i japonskou mytologii mají jako postavy, každá svoje schopnosti, silné slabé stránky... to muselo dát práce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam