• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Jak mě nasral bossfight v Personě 5, tak jsem rozehrál Dragon Quest IX, ale po cca dvou týdnech jsem tam nyní adventurně zakysnul, tak se chystám na ten bossfight, to aspoň člověk ví na čem je. Hned večer na to asi vlítnu.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    mám teď trošku dilema když mi z ebaye dorazilo DQ IX ještě než mám dohranou Personu 5: Persona je zrovna u hodně těžkého bossfightu, takže jsem mezi tím rozehrál DQ IX, ale zase je blbý hrát dvě hry paralelně, inu možná to tak dopadne, budu hrát tu, na kterou zrovna budu mít náladu
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    já se dostal k bossovi 7. paláce a sejmul mě. ale ani v DQ jsem závěrečného bosse neporazil napoprvé. tohle je docela tuhý souboj.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Ja mel tyden pauzu - jednak stehovani a jednak sem po case pustil Forzu a na par dnu me to pohltilo. Zrejme v souvislosti se smrti Ken Blocka tam davaj sezony na tema retro rally a Hoonigan a tak sem jezdil a jezdil.

Nicmene jsem uz se vratil i k P5. A vtahlo to. Ale sem v zavesu - asi cekam na 6. palac.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    NAGASAWA: asi Futaba, oba jsme nerdi kteří měli komunikační problémy... taky je mi blízká Makoto, můj Joker s ní chodí, na SŠ jsem byl podobný perfekcionista, mám prostě rád intelektuálky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DANIELSOFT: Hele a ktera holka z P5 party ti je nejblizsi a proč?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Tak mi právě z e-baye dorazil Dragon Quest IX, byla tam uložená pozice od předchozího majitele, na ní jsem otestoval, že hra jede. Ještě ale nemám dohranou Personu 5 a nechci to míchat, takže mám teď nakoupeno do zásoby :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Tak mi přišla zpráva, že mi v pondělí (pokud to v doručovací službě klapne) přijde z e-baye objednaný Dragon Quest IX pro DSko. A to nemám ještě dohranou Personu 5, takže tohle bude muset počkat, jen checknu jestli to jede a zkusím základní hratelnost.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    co mi moc nesedí na Personě 5 jsou ty real-time prvky v jinak tahové hře: třeba určení, zda bude mít první kolo souboje protivník nebo hráč, je věc postřehu, jak se povede protivníka chytit nebo jestli on přepadne tebe. když jsem hrál včera večer a byl moc unavenej, dostal jsem nakládačku, protože jsem nestihl reagovat
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem opět zakysnul v sedmém paláci, ale moc jsem to teď nehrál, protože jsem musel něco programovat. překážky vymýšlené autory hry jsou opravdu nápadité :)
    postavy se promění v myši a nedovedou otevřít dveře
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Na konci šestého paláce, po porážce bosse, nastala taková kulišárna, že jsem si ji musel pustit dvakrát a podívat se do Stories abych ji pochopil. Nebudu o tom psát nic, prostě síla. Teď jsem v sedmém paláci, napřed jsem se nechytal, ale teď normálně postupuju dál.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: zatím se mi tu svini svinutou nedaří porazit: dokonce to, kam jsem se dostal při prvním souboji, bylo nějaké štěstí začátečníka a nyní jsem dvakrát za sebou zařval daleko dřív, při prvním útoku Almighty elementem. Budu se na něj muset připravit.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Tak už jsem u bosse šestého paláce. Těsně předtím, než jsem ji zabil (health meter skoro na nule) mi zákeřně zabila Jokera. To bylo poprvé, za chvíli to zkusím znovu, až se oklepu.

#Persona5
    GEE
    GEE --- ---
    Líbí se mi, jak se rozdělíme

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: (jsem tedy rád, že mi Makoto přenecháš, xixi. chytré holky mě vždycky vzrušovaly.)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Ale jo, to vlastne vim. :-) Nicmene Kasumi i Haru...necham to jak to je :-)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: dá se na to jít jinak, dám to tu jako spoiler, pokud na to budeš chtít přijít sám

bývá u vchodu do školy, prostě dojedeš metrem, pokecáš. možná na ní ale potřebuješ Knowledge podobně jako Kindness na Ann
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Ta mi prestala psat :-(
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: Já zase jsem teď ve vztahu s Makoto. Na Lady Ann nemám Kindness, ale aspoň ti nepolezu do zelí a každý máme tu svou :) i když jsou to paralelní reality, já vím :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Tak uz. A jak sem cekal, Kasumi je super hot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam