Při posledním update se aktuálně zobrazuje kdo koho zabil. TAkže tedka lidi vidí, nebo můžou vidět, že často chcípu. A už mi to gtrochu kazí hru.
Naštěstí včera jsem byla součástí naprosto skvělý party se skvělým lídrem, celou dobu s náma komunikoval, dával instrukce, do kterého místa jít, jestli jít na bosse, nebo dobýt vlajku zony, přivolával neustále lidi do party, a asi měl nějaký add on, který mu zobrazí kdy kde je jaký boss.
RAdost mít takovýho leadera.
A jsem i trošku zkažená, a možná bych si mohla dát oddych od PVP, Elder scrolls online má zajímavý NPC, a okej, questy jsou občas příšerně dokola. Běž tam a uzavři devět anomálií v zemi lesních elfů ... okej máš hotovo? Tak běž zavřít anomálie v zemi něco jako Vikingů. To bylo teda příšerně repetitivní, přitom to byla jedna z elitních mágských organizací, v sázce byla časová stabilita světa... a já chodím jako u blbečku na dvorečku zavírat nějaký anomálie, jako nějaký poskok.
NA druhou stranu - dělat poskoka je realističtější než Skyrim, kde od začátku víte, že vy jste vyvolení, co máte zachránit svět.