• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TOXICMAN: jaky to je?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    [řídil jsem Teslu] ✔
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Poprvé v životě jsem otevřel zlaté stránky a pomohly mi!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    porizovala sem novy slunecniky a zaroven rusim kaminky na terase, a vymyslela sem, ze bych mohla koupit stojany, co se plni piskem, misto betonovych, a dat do toho ty kaminky z terasy :) win win, mohla sem koupit levnejsi stojany, nemusim kupovat pisek, ani resit, co udelam se 75 kilama sutru :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    [x] mit cely kinosal jen pro sebe
    VANEK
    VANEK --- ---
    V lednu jsem konečně odinstaloval hru, které jsem věnoval přes 3 roky. Bažení minimální (dával jsem si symbolicky týdně z tabletu příbuzné), i když že bych byl produktivnější, to říci nemohu; a taky jsem víc hrál jinou, ale ta je aspoň míň optimalizovaná na dopamin. No a v noci, jak jsem nemohl spát, mě napadlo, že se kouknu... a dostal jsem krásný bonus za návrat!
    ;-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: Lovecraftova univerzita? Ntvl
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak to mam stesti zjevne, HPL mi prisel do ruky az po tricitce a okamzite sepnul ty spinace co nikdo nezapnul od dob rane puberty a edgara allana poe. Obcas naky film, hra.. ale takle ciste nikdy nic.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Stojí to za zkoušku. To zasazení může odrazovat, když člověk není na tvrdý fantasy, ale je to plný poutí do niter džunglí, kde v polorozpadlých chrámech dlí prastará bezejmenná hrůzná cosi a podobnejch věcí.
    Fakt mě mrzí, že sem Lovecrafta poznal tak strašně pozdě, Conan na mě v šestnácti silně zapůsobil, Lovecraft v mejch okoralejch čtyřiceti bohužel už tolik ne. I tak mě baví moc, ale ten efekt, kterej by na mě měl v pubertě už to bohužel nemá.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Dekuji, o pratelstvi vim, ale cist by me to nenapadlo, dobry tip
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VON_GILOTINE: Musím říct, že mi přišlo, že ačkoliv settingem to je úplně odlišný, tak atmosférou se Lovecraftovejm věcem hodně podobaj věci R. E. Howarda o Conanovi. Ostatně byli kamarádi, dopisovali si a jejich díla mají společnou řadu věcí, některý lidi dokonce Conana považujou za součást Lovecraftova univerzita.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TRISSIE: hh kdyby jenim v horach silenstvi...


    ERRTU: ja az loni zjistil ze vysla i kolekce veci co ghostwritoval a nemuzu se dockat az to vezmu do ruky pac ofiko dilo mam prectene skrz naskrz a nikdy nenasel nic podobneho
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEEFHA: já jsem neřekla, ČÍ hlavou jsem chtěla tlouct o zeď .-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: ...takže kniha funguje! :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: tak to je fakt achievement!
    já v létě poslouchala Hory šílenství jako audioknihu a když už asi po pětatřicáté proběhl monolog na téma "je to tak strašlivé, že se mi o tom vůbec nechce mluvit, ale cítím svou povinnost vám to říct, a vážně vám to řeknu!", aniž by vypravěč něco řekl, měla jsem chuť tlouct hlavou o zeď! :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dočetl jsem kompletní dílo H.P. Lovecrafta.
    sláva tomu jenž nesmí být jmenován! nechť tence kvílící píšťaly nikdy neutihnou!
    Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AXTHEB:hm neni to v cesku
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PALEONTOLOG: Daň z nemovitosti je Čechách docela směšná, ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VRBIK: v hrozivy prdeli, bez normálního přístupu, před 50 lety tam byl dokonce sesuv. nic, co bys chtěl řešit, největší prdel je, že za to babka inkasovala, ale nikdy se to nepřevedlo
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Od zejtrka mam oficialne volno. Na nekolik mesicu. Nebudu delat vubec nic, budu si jen hrat se stenatama, a az bude hezky a teplo, budem jezdit na vylety, hec :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam