• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    Real-life achievementy jako "odnesl jsem si z IKEA jen tu jednu věc, pro kterou jsem tam šel" "podařilo se mi uspat všechny tři děti zároveň" nebo "už mi spadl nůž na parkety ve všech místnostech v bytě".
    rozbalit záhlaví
    CDR
    CDR --- ---
    CDR:

SADY
    SADY --- ---
    CDR: kdo je Štafličkář DTK? :)
    CDR
    CDR --- ---
    už mi vyhrožovali panslovani a náckové z Jablonce a Liberece.
    DNb dýdžejové z Liberce.
    Narkomani z ŽB, Turnova.
    Romské klany, světští.
    Štafličkář DTK.
    Vždy za tím stála má nevymáchaná huba, ale nikdy jsem nelhal.
    Nyní tu mám osvěžující achievment, vyhrožuje mi za google recenzi realitní makléř.
    Že prý to bude u soudu drahé, vyprskl jsme smíchy.

Unlocked .)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Sem si sám vytáhl stehy vzadu na hlavě :D [HOWKING @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    V jedné ruce webkamerka s autofokusem a v druhé manikurové nůžky :D

ENDER
    ENDER --- ---
    OMIKRONN: Ted jeste zapoj usb napoprve a muzes si to napsat do zivotopisu!
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    Měl jsem čtvrt hodiny na přidání nové síťové kancelářské tiskárny, vytištění dvou pdfek (každé 25x) a několikanásobné zkopírování tří dalších dokumentů s různou jedno/oboustranností - všechno vyšlo napoprvé a stihl jsem to. (Očekávám každou chvíli zhroucení vesmíru.)
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Po pěti letech jsem si zapájel (CC1101 Bezdrátový modul pro přenos na dlouhé vzdálenosti s anténou 4x) a nespálil jsem se! Ještě v těch rukou něco mám.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Salsa verde! Poprvé (a dost možná naposled) šance zkusit si ji uvařit doma! A neskutečně se povedla! :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Asi 20 let jsem nevařil, ale masový kuličky jsem vyšvihnul jedna radost, děti mi skoro žádný nenechaly.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    zkompiloval jsem linuxovej kernel
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Všechny 3 děti ve škole. Všechny v becku, jako byl fotrik.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poprvé jsem v hotelu potkal švába. Takovýho toho klasickýho, jak přijdeš do koupelny, rozsvítíš světlo, a on si tam ťapká po zemi. A pak se zastaví a dělá, že tam jako neni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Na dnešný deň som už pár mesiacov trénovala, keď som si pre seba brblala, jak nemožne kolegovia nakladajú myčku.

Dnes som do nej naskladala množstvo riadu, ktoré sa tam objemovo nemohlo zmestiť. Asi nejaká chyba v Matrixe. :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska se mi povedla velka vec. Rekla jsem si, ze se nebudu stresovat a pak jsem se fakt nestresovala.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Poprvé jsem porazil finálního bosse v Hades. Matko, už jdu!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyměnila jsem si struny na ukulele. Like a boss, baby!
    PEJR
    PEJR --- ---
    HEJSEK23: Ze jsem byl svedkem takovyhle situace
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PEJR: a ten achievement má bejt co?
    Že jsi ho vytroubil?
    PEJR
    PEJR --- ---
    Dneska na krizovatce Belehradska / Rumunska, jedu po Belehradsky smer nuselsky schody, predemnou blbec odbocuje na prikazanym smeru rovne doleva, tak nejdriv slusne drknu do klaksonu at neblbne a jede, nacez zacne mocne gestikulovat, ze vi kam mam jet. Tak tam chvili stojime, projede tramvaj, uz to trva dlouho, tak ho vytroubim a on na hrdinu mava prostrednickem z okna a odbocuje, za mnou se rozblikaj majaky a mestaci jdou po nem.. #instant_karma , tusim Ucko na znacce, to jsem se docela zasmal, takhle z prvni ruky poprve, nazivo je to vtipnejsi nez na dashcamu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pravda, loni jsem měla achievement unlocked - alias "age otori" (vypadat hůř na odchodu od kadeřnice/holiče, než když tam člověk přišel) jde dosáhnout i na zdravých, hustých, vlnitých vlasech při požadavku "zkrátit kousek pod ramena".
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Epic Mullet unlocked:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam