• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ARGANNAH: tady by se dalo napasovat přísloví, že, jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jediné možé vysvětlení je, že Howkingovi se ty ponožky nejspíš ztrácejí rovnou po dvou. Jeho ponožkožrout má podle všeho inženýrský titul z Českého vysokého učení ponožkového a správně si spočítal, že když na to půjde chytře, Howking si ani nevšimne, že místo dvaceti párů tahá z pračky jenom osmnáct. Rozdíl mezi osmnácti a dvaceti páry je podstatně menší, než rozdíl mezi mě a mně - a Ing. Ponožkožrout jde na jistotu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    REONA: Tak upgrade. Dneska stáhl o mikinu už i ženu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nevím. Nevidím rozdíl :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HOWKING: ale chybu v "mě" a "mně" jsi už určitě někdy udělal :-P
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    EKG: Prostě nemá lichožrouta, asi vymírají :))
    EKG
    EKG --- ---
    HOWKING: Nestojis Vesmiru za povsimnuti.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Až se mi jednou nějaká ponožka ztratí, tak to tu napíšu jako achievement - nechápu ty pověsti o tom, jak mizí ponožky. Mě se to v životě nestalo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vytáhnul sem z pračky sudej počet ponožek a všechny jdou do páru.
    Pravda teda je, že jestli počet párů po praní odpovídá počtu párů před praním, sem nezjišťoval.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ENDER: zkus korejský prinicp. Do mouky přidat škrob a smažit nadvakrát.

The Best Korean Fried Chicken Recipe
    https://www.seriouseats.com/korean-fried-chicken-recipe
    REONA
    REONA --- ---
    LUCIEN: Hmm, v deseti letech starší dcery jsme začaly tím, že si půjčuju já jeden její top 😀😀 pro ni oversized, pro mě crop 🤭
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Poprvé jsem věnovala část svého těla na vědecké a výzkumné účely.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    ENDER: Řekl bych, že za to může teplota oleje na smažení... Kuřecí kousky jsem nejdřív marinoval v jogurtu s kořením, pak obalil ve směsi mouka + koření, nechal tak 30 minut odležet, olej cca na 140-150 a smažit... Občas je to černá magie, hele
    ENDER
    ENDER --- ---
    MALLOCH001: Jak?!?
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Poprvé v životě se mi povedlo udělat ideální smažené kuře. Křupavost kůrky 10/10, během smažení neslezla, šťavnatost masa taky 10/10. #happy:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První dítě začalo regulérně nosit moje hadry. #feelsfukinold
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ARGANNAH: Css, naši dceru ulovil kluk na onlinovce. Ve čtrnácti.
    Přijel sem pak za 3/4 roku i s rodiči.
    Teď jezdíme my k nim do Španělska, na pláži jsme za 4 min.
    Děcka si předáváme po těch 2 letech mezi dveřma a domlouvám se, kdo je bude zrovna krmit. Minulý týden nás dospělé hlídala na latino párty sama, aby se měla pak jak dostat ve zdraví domů.

P.S.
    Čerstvě jsme s jeho mámou zjistily, že jak obě milujeme cestování a nevyžadujeme u toho full servis, a naši partneři z toho až tak unešení nejsou, už plánujeme, kam spolu vyrazit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    konecne se mi podarilo sehnat tu kytku, co se na tomhle kontinentu skoro neda sehnat. ted uz to jen nezabit :D

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISMEGISTOS: to je blbý, no, to se tak sejde
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PALEONTOLOG: neco to snese. ja samozrejme nabral na nulu plnou. rikal jsem si, ze po tom obdobi co jezdim prakticky jen na rezervu mu trochu dopreju. motor je na odpis...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam